14

Анонимен

преди 1 година

Промяната Почина. Кирчо купуваше кандидати за ваксина със 70 лв. Не можа да накупи на едро хората. После купуваше депутати. Отново не успя. А уж бил търговец, продавал пробиотици и земя. За нищо не става. Нито е търговец, нито е политик. Какво очаквате и от Нинова, където се подиграваше на вируса, а като кихна за 1 час я настаниха във ВМИ,в деня когато човек почина на стълбите пред болница, че нямаше места да го приемат. Те са мащеха за народа.

13

Анонимен

преди 1 година

Не се траете повече, вашата жажда за контрол и власт над нашия живот ще ескалира, и когато последната капка прелее за вас няма да има къде да се скриете, няма да има мир, няма да има покой, Бог да се смили над душите Ви, защото ние няма. Тиранията заслужава само едно, Sic semper tyrannis

12

Анонимен

преди 1 година

До До 6 "В България са над 15000 активните" и като са 15000 активните, какво ти говори това дза изключително леката настинка с която ни побъркаха?? При чумната пандемия дали е имало много "скрита заболяемост"??

11

Вьзмутен

преди 1 година

Просто не ми дадоха избор освен да гласувам за вьзраждане

10

Анонимен

преди 1 година

Вече втора година игнорирам пландемията и доколкото е възможно "мерките", време е да прекратим този фарс!

9

Анонимен

преди 1 година

Всички овцее да навият ръкавите ще правим пачки.

8

Дц Тромб

преди 1 година

Да пребьде свети кунчо и неговият свети бустер амин всички за ваксаТрябва да се правят пари

7

До 6

преди 1 година

Реално сега има много скрита заболеваемост. В България са над 15000 активните. Но повечето не се тестват и го карат като хрема. Влизат в болница само хора със странични заболявания. Хората не се тестват понеже 7 дни е карантината в България и като са на надница, не смеят да кажат, че са болни. Кашлят си в автобусите в Пловдив. А днес на пазара един човек чак се задави от кашлица, ама тръгнал на пазар. Луда работа.

6

Анонимен

преди 1 година

Болест като всяка друга. И от други болести се умира. Даже повече. Ама за това стъкмистика не публикувате,а ???И от грип се умира и се лежи в болница. Ако ще зомбирате наивници - сори, малко са навитаците вече! Хагахахаха

5

Витанов

преди 1 година

Прогнозирам -10 000 заразени на ден ако няма троен бустерПодкрепяйте ме бе кинтите от предишният ковид транш свьршихаЧакаме нови

4

Анонимен

преди 1 година

В Испания не е така. Хората там ходят на работа без карантина, заразени, болнични не дават. Казват им, че болнични се дават само на много тежко болните. Другите заразени да ходят с маски на работа. Зет ми е испанец. Проверете ако не вярвате, че ходят с вируса на работа! Там всички са ваксинирани..в болниците не се влиза от този щам.

3

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя ковид бре! А колко хора са в болница със сърдечни и онкологични заболявания и диабет????? Ай стига с тая измишльотина!

2

Джамбазки

преди 1 година

Ако хората не си бият по 3 бустера наведнъж, следващата седмица ще има по 20 000 хиляди в болница на ден. Все ки за различно нещо, но важното е да си бием ваксина! само ваксините помагат!

1

Дгд

преди 1 година

Под вода