58

Щирлиц

преди 1 година

До Анонимен 75.......Няма да я видят,нито нея,нито хилядите избити в Донбас за 8 години геноцид.Западът не се интересува от чужди жертви,колкото повече-толкова повече,поне докато не започне да брои своите жертви.

57

Анонимен

преди 1 година

В алеята на ангелите ли е погребаха

56

Анонимен

преди 1 година

Докато не започнат преговори между двете страни без вмешателство на Запада в наистина неутрална страна войната предполагам ще продължи.

55

Анонимен

преди 1 година

Написаното от номер едно го чета вече втора седмица това е една нашумяла опорка, но като пишете такива неща какво очаквате.

54

Моргенщерн

преди 1 година

Запомнете едно. Пожар НЕ СЕ ГАСИ С БЕНЗИН. НЕЩАСТНИ КРАВАРСКИ ***.

53

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидите слагате минуси дори на мадоната от гурловка. Да бяхте видяли снимката поне как лежи на пътя разкъсана на две заедно с мъртвото си дете..

52

Анонимен

преди 1 година

Разберете едно. Оръжията стрелят. Не може всеки ден да искаш оръжия и всеки ден да получаваш такива и да очакваш отсрещната страна да си кюта. Запада отишли да си правят съвещание за въоръжаване в центъра на Виница...По сред бял ден военно съвещание в центъра на града. Без думи.

51

Анонимен

преди 1 година

Лайковете естествено работят но само в политкоректната посока.

50

Анонимен

преди 1 година

Нещо за децата на Донбас убити и убивани и до сега от укрофашистите с помощта на "демократичния и хуманен" Запад? За тах кога?

49

Анонимен

преди 1 година

Защо никой в Украйна не смее дори да попита Зеленски дали не чувства поне малко вина за ставащото в Украйна. Вместо това жена му пуща клипове....По всички радии и телевизии всеки ден звучи гласа му: Дайте оръжия. дайте оръжия. Ами те оръжията стрелят бе господа западняци дето давате оръжия.

48

Анонимен

преди 1 година

50 ти прочел ли си твоето изказване че коментираш моето. Ти прогнозираш и се радваш на предварително страдание и пожелание. Що за човек си ти да се радваш на пожеланието за стрададанието и да го пожелаваш на невинни хора.

47

Анонимен

преди 1 година

Смърт да руските сепаратисти в Източна Украйна. Дошли да отцепят украинска земя с оръжие и погроми... Как искаш да ги посрещнат украинците, с кутия бонбони, ли?

46

1000 на ден

преди 1 година

Когато смъртта на едно дете се превръща в шоу,мислещите хора започват да си задават въпроси!Първосигналните укрофили са ясни....

45

Анонимен

преди 1 година

Ще си останеш г-н Никой. Путин е психопат, а руснаците са фашистите на 21 век. Факт.

44

Г-н Никой

преди 1 година

Използват всяка невинна жертва в конфликта, които те самите създадоха, за да променят обществените нагласи в енда или друга посока. Няма две истини...Истината е една и тя е че се избиват братя и сестри заради фалшиви идеали и обещания от запада и изтока. Когато това приключи през 2023 след сурова зима и глобална рецесия, ще се осъзнаят, че са сгрешили...и двете страни са били в голяма грешка. Аз казах!

43

Анонимен

преди 1 година

Напиши Мадоната от Гурловка и прочети. Незнанието не е оправдание.

42

До 57

преди 1 година

Не знам какво се е случило 2014г, нямам спомени, може да е било ужасно, но ако искаш да кажеш, че това оправдава войната в Украйна и жестокостите на Путин, ако искаш да кажеш, че това е неговото отмъщение за руските жертви, си много далеч от истината! Има толкова ПРАВОВИ начини в света да бъде разрешена тази междуетническа драма и те изцяло са в ръцете на Путин. Но той я използва като предтекст за нахлуване и ЗАВЛАДЯВАНЕ на чужда територия. Защото това именно е целта му!

41

Анонимен

преди 1 година

Кое не е верно че слагаш тихомълком минус на 60. Не се крий а отговори. С какво западните деца са по добри или може би техните майки и бащи.

40

Анонимен

преди 1 година

С Американските и френските гаубици се бомби цивилното население на Донецк от два месеца поне освен че то е бомбено през всичките тия години на гражданската война на украина. Стига двойни стандарти и постановки също.

39

ууу

преди 1 година

Емоциите надделяват над разсъдъка. Детенцето косвено е убито от печалбата на военно промишления комплекс. От тези печалби се хранят и доста коментиращи лицемерно тука.