46

По същество

преди 1 година

Аййййййй.... Отидоха един куп оръжия и амуниции. Ами айде, да има за умрелите.

45

До 56

преди 1 година

Усеща се, че си нежен нежен и много женствен ! Сигурно в момента си с бяла дамска нощница и малак сутиен и като пишеш тъй си въртиш *** кат жена . Убичъмта

44

Анонимен

преди 1 година

Самолетът е излетял от Ниш, Сърбия и е превозвал 12 тона сръбски химически оръжия за Йордания

43

Тед

преди 1 година

Много им е трудно на нашите журналисти. С един клик се открива правилната информация.Сръбското министерство на отбраната: Украинският Ан-12, който се разби в Гърция, е превозвал отбранителни продукти за Бангладеш. 11,5 тона .

42

Анонимен

преди 1 година

Как така няма тука истински недоверчиви русофили да го обявят за фейк нюз? Може би самолетът е бил руски, търкан с генерали!

41

Анонимен

преди 1 година

Да не е превозвал евтин втечнен американски газ към София?

40

Анонимен

преди 1 година

Чудесни новини!-:)))

39

Анонимен

преди 1 година

Превоз на товар по въздуха. Най-скъпият. Какво е превозвано. Жито, дърва, едва ли. А ако е военна техника на зелето, или брилянтите на Окрайна, дето Олена събра, превозът е на печалба.

38

Анонимен

преди 1 година

БРИТИТЕ ОТ BBC КАЗВАТ, ЧЕ САМОЛЕТЪТ Е ИЗПЪЛНЯВАЛ ПОЛЕТ ОТ СЪРБИЯ ДО ЙОРДАНИЯ И Е ПРЕВОЗВАЛ 12 ТОНА КАРГО ТОВАР ( describing it as potentially dangerous) - ЯСНО КАКЪВ - БОЕПРИПАСИ. ТОВА СЕ ПОТВЪРЖДАВА И ОТ ВИДЕО ОТ КАТАСТРОФАТА И ОТ ИЗЯВЛЕНИЯ НА ПОЖАРНАТА КОМАНДА ЗА ПРОДЪЛЖАВАЩИ ЕКСПЛОЗИИ. КОМЕНТАР ОТ УКРАЙНА, СЪРБИЯ И ЙОРДАНИЯ НЯМА.

37

Айше

преди 1 година

превозвал е натовко оръжие и е бил свален от руски кораби в Егейско море

36

Дедо

преди 1 година

До Венелин.. Нито е руско нито е украинско производство този, този стар таралясник е СЪВЕТСКО производство!

35

Хамериканец

преди 1 година

Товара ни е платен предварително. Пари не връщаме.

34

Анонимен

преди 1 година

Ало днес-а какви поръчки изпълнявате вие?Самолетът е изпълнявал търговски превоз,защото е бил тъпкан с експлозиви. Явно търговията с оръжие за близкия изток продължава и това е доказателството. Само че в другите сайтове пишат истината а тук,вие не пишете.Украйна е подизпълнител на САЩ или както се казва е гара разпределителна за оръжия за близкия изток и това всички го знаят вече,защото няма как да се скрие

33

Съобщение от Белград

преди 1 година

Курс на самолетът. Сърбия -Йордания. Без коментар повече.

32

НоИ

преди 1 година

Явно са нямали здравни осигоровки. Така се случва в сивата икономика.

31

:

преди 1 година

Самолетът е пренасял боеприпаси за Йордания , боеприсати са сръбски , србете продават боеприпаси , както ние казанлъшки калашници , самолетът е регистриран в Киев , някои вестници пишат , че е собственост на частна американска компания , Антонов Ан-225 е руски самолет , дори съветски.

30

aZ-ът

преди 1 година

След като си взривиха ядрената централа, аз и електронен часовник не бих дал на украинец, те им дали самолети да управляват. Вие какво очаквахте ? Икар?

29

aZ-ът

преди 1 година

Утре либерастките п*рцали ще пишат как Вова е залегнало в храстите с базука на рамо и е свалил храбрите украински воини. Дайнов, Калин Янакиев и Ивчету Инджева ще правят пространствени интервюта пред Баджаците или Лора Китова, (Крумова - лапсус). Кириту ще се измие след Лвнчиту и ще каже че е активно мероприятие срещу него и баща му. Асен ще се измие след Наситу и ще каже същото. И либералния планктон ще псува ли псува руснаците, докато смуче бира от по 10 лева в Докторската. Живота продължава.

28

Хах

преди 1 година

Лъжеш Славова лъжеш, във всички останали сайтове пише, че е превозвал боеприпаси. Въобще не е бил празен!

27

Анонимен

преди 1 година

Елате ги вижте на плажа въобще не им дреме