29

Щерю

преди 1 година

Антипатична червена лелка...

28

анонимен

преди 1 година

Тук в повечето изкази само втвърдена простащина ! Как никой не вижда, че Гешев е като СУ-30 охраняващ корупцията ? Нали сте "умни мозъци" бе мрънкачи хайде някой да каже как този корумпиран прокурор е възможно да бъде изпратен в затвора за подпомагане на корупцията ? Четат се тук само *** овчарски изкази без расон и мисъл, типично за овца ! Айде в невъзможност за друго драскайте минусите тук бавно и трудно мислещи !

27

Анонимен

преди 1 година

ДИША СЕ ПО ЛЕКО ЗАЩОТО СТЕ КОНФИСКУВАЛИ КРАЖБИТЕ НА ЧЕРЕПА И ТОЙ СПРЯ ДА ВИ ПЛАЩА

26

Анонимен

преди 1 година

НЯМА КОРУПЦИЯ ЗАЩОТО АЛО МАДЖО Е СПРЯЛ ДА ВИ ПЛАЩА ЛИ ЗА ПРОТЕСТИ

25

Анонимен

преди 1 година

Някой усети ли промяна,че аз не

24

НЯМА КОРУПЦИЯ

преди 1 година

ЗАЩОТО МИСТЪР МУСКУЛ Е ПЛАТИЛ 1 500 000ЛВ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП НА ФИРМА ПРОДАДЕНА НА НАП, ПП СА ВНЕСЛИ 250 000ЛВ С КОИТО ДЕД ИНОКЕНТИЙ СИ Е КУПИЛ МИН МЯСТО ПРИБРАЛИ СА ИМОТИТЕ ЗА МИЛИОНИ НА ДЕД ДАМАДЖАН, ОКОКОР Е СПРЯЛ ДА ЛЪЖЕ....ТА КАК ТАКА НЯМА КОРУПЦИЯ КОГАТО ИЗМАМНИЦИТЕ УПРАВЛЯВАТ И ПОТОПИХА НАРОДА В МИЗЕРИЯ.

23

Анонимен

преди 1 година

Къде живеете госпожо закрихте спец съда затова ли слуги на Божков оставка избори незабавни

22

Анонимен

преди 1 година

Думи, думи, думи. Само на думи всичко е по-добре.

21

Калеко Алеко

преди 1 година

Боже, тая радева калинка бивша секретарка на мра.во.яда продължава да спелува *** си частушки ... Корупцията в България дойде със семейната секта на кумците, кумиците и любовниците, с чал.го.питеците на славуца, с акционерите от РеМеДето от "Позитано 20", със слугите на Черепа и Прокопиев от жълтите плочки, стигна се дотам че в Парламента влезе и една откровено проруска и путинска партия, като ***, и всичко това се роди под юмрука на фигуранта ... !!!

20

Анонимен

преди 1 година

Тая е само за животинската...

19

Анонимен

преди 1 година

Преди като уж имаше повече корупция, поне цените бяха нормални. Сега няма корупция, а цените скачат всеки ден. Не знам кое е по-добре.

18

Народа поиска

преди 1 година

на протестите Гешев вън от прокуратурата, а Тиквата и шайката му от крадци в затвора, кое от тези неща се случи за да се диша по-добре ? Да се свиква ВНС и да се поправи тази услужлива за политици Конституция или да се връща Търновската ! Какво е това гл. прокурор да не може да се смени каквито и чадъри да разпъва над престъпници и корумпета ?

17

Анонимен

преди 1 година

И сама не си вярва.

16

Анонимен

преди 1 година

Ха, не думай! И как стана така? Споделете моля как борите корупцията така успешно, не бъдете толкова потайни и срамежливи.

15

Гешев

преди 1 година

йорданова , скоро се връщаш там където ти е мястото да разнасяш кафенца по стаите .

14

Опит

преди 1 година

Когато се случи лично на някого от които да са управляващи нещо лично-но по-трагично свързано със правосъдие, институции и прочие , ще разберат от първо лице дали е такаОпита и досега до всичко в България показва стрес, напрежение, невъзможност, изцеждане и тъпчене.Системата просто е повредена, Изгнила, бавна и корумпирана. Това е истината и фактите са безпорни!!!Хората вече трудно дишат, Политиците ни казват колко е прекрасно всичко! Факторите да се схаща самолет еднопосочно са много!!

13

емигрант

преди 1 година

Не е верно това, в България дишат по-леко днес само Гешев и корупцията, че останаха да властват в прокуратура и съд ! Не е за вярване какъв народ съществува в България който не може да се пребори с корупцията и нагло и безотговорно отново си я иска на власт ! Има ли друга такава нация от овце в света ?

12

Анонимен

преди 1 година

Тази трябва да говори от затвора.

11

Анонимен

преди 1 година

Тая па къде живее? Нещо да каже за тоя с джипката дето затри две деца. Явно след като са го заловили след 20 години безчинства се живее по леко. Лум-пен в женски род.

10

Анонимен

преди 1 година

Тази закри спец съдът и делата на червената мафия окрала България паднаха в канала!