121

Сата НАТО

преди 1 година

От интегралната фигура Президент на Републиката (Държавен глава, Морален стожер и Главнокомандващ) остана само политическата съставляваща - един тьп лалАджия, опитващ се да акушира кабинет, максимално лишен от възможности да води външна политика.

120

Анонимен

преди 1 година

Орбанчо, в Русия е забранено гнусната война, която руснаците водят в Украйна, да се нарича война. И ти си ми бил "европеец" :))))) БЕГАЙ за рубли. :))))

119

Анонимен

преди 1 година

до Сата НАТО:а ти не си ли предател да казваш на украинците какви оръжия има България и да настояваш да ги дадем като останем беззащитни?!Няма да ни набутате за президент дрогирана пионка тип Зеленски!Не се мъчи!!!

118

Анонимен

преди 1 година

До 131.. Как на кого, на близачите на краварски ***!!

117

FCKPTN

преди 1 година

Смърт на Путин и Орбан!!!

116

Сата НАТО

преди 1 година

Изявлението, (то и завоалирано признание), че имаме слаба страна към Руската федерация гнидата-предател и държавен прес тъпник Румен Радев, и.д. Президент направи и в качеството си на Главнокомандващ на Българската армия, тоест! 1. Признава, че в последните 5 г не е направил нищо за сигурността на Държавата. 2. Абдикира като защитник на Отечеството и фактически дефектира и дезертира като военен.

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 128 "Европейската икономика се срива, заради глупавите санкции" Европейската икономика се срива, защото в Европа се води зловеща война. Война започната от нацистка Русия. Това е истината, която такива като теб не смеят да кажат.

114

АК-47

преди 1 година

Ей, питащият, защо не попиташ колко деца убиха укронацистите на Порошенко и Зеленски в Донбас. И, че в град Донецк има Алея на ангелите - паметник с поименно изписаните имена на стотиците загинали деца при обстрелите от нацистите.

113

Германец

преди 1 година

"Преоткрило е VPN детето безполезно" -- Демонстрира, че има ноухау (съжалявам, убягва ми съвеЦката дума) повече от всички *** взети заедно :) То летвата е доста ниско де :)

112

Анонимен

преди 1 година

ОркКрайна е свършила държавичка. Дори веднага да спрат бойните действия, ще трябва ЕС да й налива милиарди и милиарди безвъзмездно, за да може след 10-15 години да си стъпи на краката. Аз не искам да храня укрита 10 години, щото ритали срещу Русия. А укритата са нагли - те искат да победят във войната, което е близко до невъзможното. Да ен говорим че е в пъти по-скъпо само да се опита. Не ми се плащат чужди войни, имам семейство да храня.

111

Украински мисли

преди 1 година

Айде ОПА да разклатиме Европа!Да започнем от курорта!

110

Анонимен

преди 1 година

Прав е напълно. Единствен печеливш в тази ситуация е САЩ. Европейската икономика се срива, заради глупавите санкции, които Европа наложи под американски диктатор. САЩ всичко това го бяха предвидили и си постигат целта, да снабдяват Европа с газ, отказвайки се от по-евтин руски газ. Сега стана ли ви ясно кой и защо предизвика тази война?

109

Анонимен

преди 1 година

Общото между всички руски слуги по света (но особено в Европа, и още по-специално у нас) е, че винаги акцентират на това колко е трудна ситуацията, но НИКОГА не анализират ролята на русНАЦИте за нея. Така крият кой им е истинския покровител. Истинските национални лидери винаги се ангажират с цялостен анализ, когато заемат позиции. Авторитарните "лидери" и диктаторите просто пропускат това, което ги уличава, а в крайните фази на режимите си, преследват тези, които го посочват.

108

Анонимен

преди 1 година

Поставени пред избора горива на 2 лева и размазана Украйна или горива на 4 лева и размазана Украйна... кое бихте избрали? А пред избора да плащате 500 лева парно и 200 лева парно? Да не продължавам с примерите. Въобще не ми дреме за Украйна, въобще не ми дреме какво ще се случи с нея. Дори да спечели, какво? Ще дойде ли да ми намали цените, да ме храни или да ми работи безплатно? Не? Тогава защо въобще трябва да ми пука за Украйна? Да се оправят сами.

107

До 124

преди 1 година

Преоткрило е VPN детето безполезно. Сега се е помислил за хакер хахахах

106

Боб

преди 1 година

До 121 Фалшиви лайкове, фалшива победа!Като си манипулираш лайковете и какво? Сметката за ток, газ и храна няма да падне!Слез на земята!

105

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Орбан е руско дерьмо. Русия го държи на власт. Разбира се че ще преповтаря руските опорки. Ние в българия май успяхме да махнем руските проксита гербдепесе от управлението. В унгария все още не успяват да махнат орбан.

104

До 121

преди 1 година

Давай тр000лееее. Сменяй тея IP-та да твойта м...

103

Сата НАТО

преди 1 година

Само напомням - гнидата-предател и държавен прес тъпник Румен Радев, и.д. Президент, пред лицето на военна заплаха, в изявление по телевизията намекна, че нямаме адекватно ПВО, което да ни предпази от руска атака. Което представлява издаване на държавна тайна, косвена покана на Руската федерация да продължи с политическия натиск и възможно да осъществи въздушни удари по територията на Република България и/или съюзни нам държави.

102

Анонимен

преди 1 година

Другаря Орбан да даде описание на Европа доминирана от путиновия нацизъм. Или не смее? :))))) Дали си спомня руските танкове в Будапеща или още не е бил роден тогава?