10

Анонимен

преди 1 година

От Боко очакваме само да отвори врата на централния Софийски затвор, отвътре

9

Анонимен

преди 1 година

Ами защото знаят кой коли и беси в България! Борисов е "Кръстникът" на БГ. Другото е европейско лицемерие, защото всички знаят с какви пресръпни кръгове е замесен ББ, но си траят, защото чакат българското правосъдие да проработи. А то няма да проработи, щото начело е пазителят на мутрите.

8

Анонимен

преди 1 година

Инфлцията изяде шкафчетата на Тиквун - за това е тоя рев, иска още !

7

SDI

преди 1 година

Търсят Борисов за рсм и го намериха - така се огъзи, че направо беше унизително. Безрезервно вярвал на Макрон, на Франция и на ЕС. Нашият парламент прие едно неизгодно предложение, след което те коренно го промениха изцяло в наш ущърб и го внесоха в ЕК като подкрепено от нас. А тук настана гробно мълчание. Публикувайте речта на Урсула вчера в парламента на рсм и пак ще си говорим. Или речите преди това на Макрон и на холандския ***, как рсм били пример за спазване на човешките права.

6

Анонимен

преди 1 година

Представям си как говорят с него на перфектен английски. Жалки са вече, те ни мислят за супер балами, като им е мил да го вземат да ги управлява.

5

Анонимен

преди 1 година

Името на Борисов отваря халки - Митов ги знае тез работи ...

4

Анонимен

преди 1 година

То и на централния вратите са отворени за тиквата.

3

MONAD

преди 1 година

Албанците и престъпния им премиер определено търсят тиквата, щото са колеги в трафика на хора и наркотици. Тези врати ги отваря със сигурност. Няма политик в България който да не е зависим от различни кръгове. Никой от тях няма да се опита дори да направи нещо за народа си. Всички сте смешни и жалки.

2

Анонимен

преди 1 година

Ам' тъй е! Три папи са го гладили по главата...

1

Анонимен

преди 1 година

Да го вземат за премиер като толкова са **го харесали**, заедно с тези, които ви е направил.