24

Анонимен

преди 1 година

Където и да отидат американците носят смъртта със себе си

23

Еееее

преди 1 година

Положението е такова в Америка, че самите американци взеха да имигрират в България. Проблема е ,че от тук, вече няма на къде. Безнадежността е пълна

22

Анонимен

преди 1 година

Като дойдат чужденците тук и взимат дрога, защото е по-ефтина. После практикуват балконинг. Правят се на батман и те така свършват.

21

Даааа

преди 1 година

Американеца дари като се самоубива убива друг ,невинен човек. А и сте го сложили да живее на улица Русия, ка да не се самоубие после. Сложете и американския посланник там, че да празнуваме всички после

20

Анонимен

преди 1 година

Суперчичо Джо!

19

до 25

преди 1 година

Абсолютно е така! Оприличавам същество, скочило от 7 етаж и убило ЧОВЕК, с кравичка, защото е кравофилче като теб. Проблемът е в мен, че раздавам етикети, а не във вас, че сте едноклетъчни! Facts dont care about your feelings, hun!

18

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези "русофили".Прекалявате.Американеца бас ловя,че е бил надрусан.Иронично е да се самоубива точно на бул."Москва".Точно това искат американците от нас със санкциите срещу Русия.Да се самоубият и докато го правят да извършат геноцид върху българските граждани като най-вече пенсионерите ще са най-много засегнати.Това е божий знак.

17

МВР не ни пази

преди 1 година

Това е дело на Секта - масово в България благодарение на сектанти от МВР!

16

Анонимен

преди 1 година

До До 14/19 "Така е! Възрастният човек е починал, защото в България има много русофили, а не защото крава му се е изсипала от 7 етаж." Когато оприличаваш човек с животно, вече знаеш, че си готов за руски нацист, за когото живота на човека е колкото на "кравата".

15

Избягвайте Перник

преди 1 година

В Перник местн."Ралица"5 има цяла секта която се занимава с този вид убийства - mind control- електронно следене.

14

Зомбита буквално

преди 1 година

Удрят ни със Сателити ,променят ни психиката както си искат ,унищожават ни,достъп имат МВР, ДАНС и прокуратурата!Напраха ни зомбита!За справки бившият премиер Бойко Борисов и Главният прокурор Иван Гешев!

13

До 14

преди 1 година

Така е! Възрастният човек е починал, защото в България има много русофили, а не защото крава му се е изсипала от 7 етаж. Бе, вие, кравофилите, сте изненадващо простено устроени амеби

12

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха кръстили булеварда "Десен сектор", "Азов" или "Торнадо" американеца нямаше да скача.

11

Направиха ни Зомбита

преди 1 година

Устата ни със Сателити ,променят ни психиката както си искат ,унищожават ни,достъп имат МВР, ДАНС и прокуратурата!Напраха ни зомбита!За справки бившият премиер Бойко Борисов и Главният прокурор Иван Гешев!

10

Анонимен

преди 1 година

И аз ако живеех на булевард Русия щях да скоча от 7мия етаж. Да не говорим ако живеех в "държавата" Русия...Ти и сега да скочиш където и да живееш ще направиш услуга на света!

9

Анонимен

преди 1 година

Забележете, бул. Русия. Колко патриотично звучи това в България. Вземете София. Целия център на столицата е само с руски наименования на улици и булеварди. Колко ярко изразен патриотизъм. Имаше един "патриот" Болен от Атака с гръмката българска фамилия Сидеров, на когото му пречеше връх Мусала.

8

Анонимен

преди 1 година

И аз ако живеех на булевард Русия щях да скоча от 7мия етаж. Да не говорим ако живеех в "държавата" Русия.

7

Анонимен

преди 1 година

Избягал е в България от скотския си живот в САЩ, но тук му се е случила случка. Дали наистина е скочил?

6

Я па я..!

преди 1 година

Баси мамата.Късмет.

5

Анонимен

преди 1 година

Да си говорим за лош късмет Не не, ужасен, отвратителен късмет. Да си вървиш по тротоара спокойно и върху теб да падне американец. Каква е вероятността това да се случи?