107

Пустиняк

преди 2 години

Направиха я тая пикла все едно, че тя командва МВР. Тя има 2 г. стаж като полицай, а не е директор на СДВР. Оснигурявала чадър.. Дрън.. Дрън. Последна дупка на кавала.

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 И да не е била на смяна,връзки с наркодилъри я правят непригодна за позицията, която заемя. Другите данни са от изявленията на ресорния й министър Рашков. С неговия опит би следвало да има някатви доказателства. Никой не омаловажава деянието на извършителя. Коментира се участието на полицай. Независимо на смяна или не.

105

Без чест и достойнст

преди 2 години

повечетопрасета са корумпирани

104

Анонимен

преди 2 години

Мамата и щерктае отсвирят целия съдебен състав и всичко ще е тип-топ, тихо, мирно и доволно.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 Няма значение как изглежда, а какво е направила. И 20 татуироки и пиърсинги да има, ако си гледа достойно работата, а не се е дала/продала на тези, коиго трябва да гони/хваща, няма да е обект на толкова коментари.

102

Анонимен

преди 2 години

Колко елементарно! Да ни занимавате с тая само за да ви четат жълтините. Но то има и достатъчно пр о ст народ, де. Що пък не?!

101

До Анонимен 128

преди 2 години

Въпросната нощ на смяна ли е била? Тогава ще има значение, че е "патрулиращ полицай". Да има забрана да му се вози в автомобила на тоя? Май не. Да има доказателства, че тя е осигурила лампа и радиостанция? Май пак не. И тези предмети пък нямат нищо общо с деянието, което е на дневен ред - убийство и телесни повреди, причинени от тоя отявлен нарушител. Наистина сте яко наивни, ако позволявате толкова лесно да ви отклоняват вниманието с някаква жена, пък било то и полицай.

100

от сливенския

преди 2 години

чакаме я с нетърпение !

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 Жената не е просто спътник, а патрулиращ полицай, който има за задача да хваща шофиращи с превишена скороск, алкохол и наркотици. Която жена осигурявала на извършителя синя лампа и пжлицейска радиостанция. Наличието и при извършване на престъплението говори много за нивото и състоянието на полицейските, и не само, органи в България.

98

121

преди 2 години

Каква съучастничка? Какво са доказали? Че е въртяла геврека с лявата ръка, докато оня е трепал хора на тротоара? Не всеки е толкова наивен да се лови ноа въдицата за отклоняване на вниманието от истинския извършител на тежкото престъпление. Някаква жена сега ще е поредният бушон, който ще изгърми заради неработещата ни полиция и държавен апарат изобщо. И? Това ще ви успокои ли? Наивници!

97

и те така

преди 2 години

да и направят проверка на харчовете , сигурен съм че ше излезнат интересни неща .

96

рибока

преди 2 години

Както и очаквах призивите за сливенския не спират.А бе от тази заповед не ви ли стана ясно,че не е била там.Данните са квероятно клип с песен с размахване на белезници,който е в интернет,а предполагаемите данни,вероятно от медиите,които ще проверяват ,че е разбрали и не е докладвала и че поведението е спрямо Семерджиев не е било неутрално.Най-накрая,ако остане само един клип остава да я намерят за виновна в уронване на престижа,че се е забавлявала в тесен кръг,а някой го е качил дето я е подканя

95

Анонимен

преди 2 години

Психиатърът Миланова си го каза правилно, че поради особеният външен вид на Симона Радева, и по особените психологически и физиологически потребности у мъжете, а и у еманципацията на женското съсловие, ще се продължава да се публикуват нейни прояви, за да се събира аудитория, която да коментира и напада,защото мозъкът така е устроен, че да забелязва само наболялото и изтъкнатото - в случая - външният вид на една от провинените

94

doko

преди 2 години

До ЗакривайАко си мислиш, че в рашистан е по-добре се бъркаш.

93

Анонимен

преди 2 години

Тази е идеална за рекламно лице на ловно-рибарски магазин. Джуките са ѝ като на трофеен шаран :)

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен -- Тая е полицайка, негова приятелка, и съучастничка в престъпленията му използвала поста си да прикрива деянията му. Ти какъв си на тая да я защитаваш?

91

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам, но извършителят на тежкото престъпление не е тази жена, а онзи наркоман и многократен нарушител, седнал зад волата, утрепал от наглост и про с то тия две невинни жени и пратил в болница трети човек! Защо постоянно пишете и ни налагате информация за тази жена, която е просто един спътник в автомобила? Какво се надявате, че ще стане? Че сте с нещо интересни?Че ще отклоните внтиманието от там, където то трябва да бъде - към прес т ъпника! Ха стига толкоз ни занимавахте с глу Пости.

90

маминка

преди 2 години

дитето симонка е невинна бе !

89

Тенгри кан

преди 2 години

Забележка: В България, никога не е имало полиция;))) Само абревиатурата носи "полиция", в България имаме милиция! Не, народна, разбира се;))) Милицията е олигархичният силов орган на "бизнесмените" формиращи "политическият елит";)))

88

Закривай

преди 2 години

Закривай тая умрела държава. По-бързо руснаците да ни сриват защото от тази демокрация държавата и народа е абсурден. Вместо дисплинарно уволнение и образуване на досъдебно производство за съучастие в престъпление те махат за 2 месеца тая... Затова никой не уважава тия униформени хрантутковци.