19

Йо

преди 1 година

В Созопол миналата седмица плажовете бяха на 30% пълни

18

да

преди 1 година

завиждам на гларусите за украинките .

17

..

преди 1 година

всичко е на макс. заведенията само с резервации. хотелите особено за уикендите нямат никакви места.. никой не ходи на нашето море не ..

16

Анонимен

преди 1 година

Ама то и миналата година си им беше много добре сезона, ама пак ревяха за помощи.

15

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименИ нека си остане така! Албена е единственото място в БГ, на което можеш найстина да си починеш... а не да се натровиш от алкохол, наркотици и храна. Виж за храната не знам, но първите две неща...

14

Анонимен

преди 1 година

Да вземем една Албена комплекса толкова празен не го помня от 1980та

13

Бай Маньо

преди 1 година

Пълна скръб на това Черноморие! Гледаш камара затлъстели тела! Направо ме беше срам да се съблека, аз такъв строен, ще ми се смеят.

12

Ivan89 11g

преди 1 година

I ekstra

11

Анонимен

преди 1 година

На всеки десет минути вчера над Бургас преминаваха самолети нон стоп за летището в Сарафово. Това ясно показва голя поток от туристи по морето. Няма лъжа.

10

Анонимен

преди 1 година

Сичко живо маа колумбийски витаминки и плещи глупости по телевизоро! 1.Пари нема; 2.Народа е в Гърция и Турция; 3.Мутрите по морето си плащат за тия интервюта, но народецът вече го е ял и не им се връзва!

9

Анонимен

преди 1 година

Има много прилични цени на инклузив хотели! Едно време с едното око не можеше да погледнем вътре! И храната е супер: плодове и зеленчуци бил...

8

Анонимен

преди 1 година

Да, истина е, че има много туристи на морето. Тая година има много чужденци: словенци, поляци, румънци... В сравнение с миналите 2 години е отчетливо повече!

7

Анонимен

преди 1 година

Баба ви едно време всяко лято е обикаляла морските курорти. Ако не е на море всяко лято при.остия *** ще се срине света

6

Fks

преди 1 година

Пълна скръб е

5

Хора спасявайте се

преди 1 година

Хора напускайте България ако имате възможност,около Главният прокурор Иван Гешев съществува цяла Терористична Организация съставена от полицаи,съдии,прокурори и най вече мутри,роми!Този режим е по зъл и от най тежкият Халифат,по зле от диктатура в пъти-контролират хора- секта!

4

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Онзи ден хотелиерите казаха, че сезонът е тръгнал много зле. И ако няма помощ от държавата щяло да има фалити. Преди няколко седмици пък друг каза, че иска военно положение, защото никой не искал да работи в туризма и те нямали служители. Та, не знам за кой институт иде реч, но родните "хотелиери" и "ресторантьори" се готвят да крънкат още пари и да реват, че дъжавата е длъжна под конвой да води служители по морето! Мила рдона картинка!

3

Анонимен

преди 1 година

В България рядко почиваме, дори почти никога. У нас има качество на места, но цените са доста високи. Например, има един нов комплекс до Иракли. Цената е филтър. Всичко е прекрасно, но е доста височка за у нас. От рода на 1000лв. на ден за двама души с дете. Тук-таме има читави хотели. От хората, които търсим качество сме и цената не ни интересува особено. У нас се намира, но трябва да знаеш къде. А 99% от местата за настаняване са без коментар.

2

Анонимен

преди 1 година

Българският хотелиер винаги е гладен.

1

Аз промяната

преди 1 година

Българските хотели не отговарят на звездите които са и дадени Храната на ол инклузив е стара едно и също докато се изконсумира а капанчетата ресторантите освен цени друго не предлагат Хотелите не предлагат удобства комфорт както и храната само цени това е