146

Анонимен

преди 1 година

90% от газовата връзка с Гърция бе изградена от ГЕРБ. ПП само я довършиха и прерязаха лентата. Виж, кога точно ще потече газъти на каква цена, никой не може да каже още. Но фанфарите вече звучат, по кировски.

145

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се напъват герберските ***, МУТРАТА ВЛАСТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИ.МАФИЯТА ГЕРБ-ДПС свали правителството, но наесен ще бере ядове. Дори герб да спечелят изборите като плашат и успиват лековерният си електорат, власт няма да помиришат! Крадецът от Банкя,който пак се зъби,плаши и ЛЪЖЕ, е по-токсичен и от ДПС.А И МЮРЕТО МУ Славуца и гнома Тошко завинаги са аут. Мутрата може да се прегърне скрито с ДПС, както досега и явно с Копейкин. Смех. Мафията все още е силна,но и идва Коледата,

144

Анонимен

преди 1 година

Турски поток все пак носи около 400 милиона от транзит на България. По него неможе да има диверсии, защото ушанките нямаше да искат.Реално България ще печели от този транзит десетилетия.

143

Анонимен

преди 1 година

Тъжно елементарни сме българите. Затова сме най-бедни. Но нищо. Важното е, че сега Борисов като не ви краде сте богати и процъфтявате.

142

Анонимен

преди 1 година

Ако може само някой да обясни как става така, че сега уж все купуваме по-евтино, а накрая потребителят плаща с 30%+ по-скъпо и за газ и за горива.

141

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ крадяха от всичко. Затова България е най-бедната страна в ЕС.>>>АМИ СЕГА ДАМАЖАНАТА ЗАЩО НЕ ВКАРА ПОНЕ ДВАМА ТРИМА ОТ КУМОВА СРАМА? ЧАКЪРКАНЕ НЕ ЗНАЧИ САМО ДА ПОДМЕНЯШ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ, АМИ ДА РАЗКРИВАШ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. КОЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ОТКРИЛ АЛКОХОЛИКА?

140

Анонимен

преди 1 година

България вложи в проекта почти 3 млрд. лв. на данъкоплатците, взети като заем от "Газпром", и ще се връщат до 2030 г., с лихви. Транзитните такси са около 350 млн. лв. на година, но има и 130 млн. лв. оперативни разходи за поддръжка и експлоатация на газопровода.3млрд заем с по 200 милиона на година - смятайте на кой е турски поток :)

139

Анонимен

преди 1 година

149 от къде това инфо професоре ?

138

ПФУ!

преди 1 година

Турски Поток - 500 милиона лева транзитни такси за България на година. Азерски поток - 3 пъти по скъп газ, който още дори не е пуснат. Газ за Август освен това няма. От сърце от Кирчо измамата...

137

Анонимен

преди 1 година

Боко нищо не даде на народа!Чрез фирмите всичко се лапаше!Голямото крадене свърши!Герб са антисоциална партия!

136

Майора

преди 1 година

Кирчо ти пак се изказа неподготвен! Когато фактите говорят и Жоговете нълчат , но не и наш Кирчо! Не стига че фалира "Булгаргаз" и получаваме руска газ на по високи цени , ами не знае че печалбата от преноса на газ по "Турски поток" е 200 млн годишно! Ако не беше Борисов и нямахме 20% участие на терминала , щеше ли да говориш? Така е когато гледаш само парапета на Лена!

135

Казах

преди 1 година

И пак почнаха да трият неудобните коментари, *** нарите!

134

Боб

преди 1 година

До 140 Диверсификация означава, че газа идва по друг маршрут и друг източник. Тя не ти гарантира по ниска цена! Особено, ако нямаш договори с тези източници и договори за транзит, тогава даже излеза по-скъп!

133

БОКОС НУМЕРО

преди 1 година

ДОИШ. ВСЕ ВЪРТЯТ НЕЩО. И НАЙ ВЕЧЕ НАС НАРОДА НА ШИШ. МЪРДИ.

132

Д.

преди 1 година

И какво му отговори? Ще внесат ли закон за забрана на руския газ? Нали е голям борец против путин? Вместо отговор - бла, бла, блаааааа...

131

Анонимен

преди 1 година

Булгартрансгаз получава над 200 милиона долара годишно само за транзит по Турски поток през България.

130

Анонимен

преди 1 година

И като сме толков диверсифицирани и газ идва евтино веднага и от всякъде, защо цената му скочи с 30%, и всички цени растат?

129

Боб

преди 1 година

А останалаите 2/3 Kире? Откъде? И накаква ЦЕНА? Не искаш да кажеш..

128

Анонимен

преди 1 година

До Вальо топлото Закривай топлофикация и София.

127

Вальо топлото

преди 1 година

1/3 от всичкия газ потрябва топлофикация София! Ами, да си го осигури сама!