208

Боб

преди 2 години

Айде стига си лъгал бре, поклоннико Байдъновски, нито една от тези войни не и легитимна според UN ( обединените нации)! В Ирак влезнаха да търсят някакви оръжия, умряха и ебиха 200 000 цивилни във войната, нищо не откриха! Никакви санкции за САЩ! В войната в Йемен са умрели 300 000 души до сега, Байдън днеска беше в Саудитска Арабия да си търгува с тези ангелчета. Егати лицемерието.

207

Анонимен

преди 2 години

До Боб Придължава: Запада е лош, но се е хванал за Запада като удавник за сламка. ЧЕ и лъже :))) Войните за които говориш са санкционирани от международната общност, тъй че са напълно "легални". Всички до една са срещу дикататури и режими отговорни за престъпления срещу Човечеството.

206

Хубавата истина

преди 2 години

Патакламата за Тайван предстои - Китай и САЩ за там стягат сили. Та не се знае знае ли се!

205

Грозната истина

преди 2 години

Тия които са в боя ще обеднеят. Русия и Украйна няма да се оправят десетилетия. ЕС ще е в криза поне 3-4години. Китай и САЩ ще намажат.

204

Боб

преди 2 години

До Анонимен Тъй като във философията на ЕС не е използването на груба сила, ЕС наложи санкции...>>> А защо ЕС не сложи санкции на САЩ за нелегалните войни ( според международното право) в Ирак 1 и 2, Афганистан,Либия, Сърбия, Сирия, санкции на Саудитска Арабия за войната в Уемен и на Турция за специалната и операция срещу кюрдите???Или ЕС сиизбира като на шведски бюфет, кога да спазва международното право икога не??

203

Анонимен

преди 2 години

До Хубавата истина Турбините идат само за да покажат, че руснаците лъжат. :))))) Никой на Запад вече не си прави илюзии какво следва :))))

202

Анонимен

преди 2 години

225 Какво им трябва на държавите и хората. Евтини суровини и ниски потребителски цени.

201

Анонимен

преди 2 години

До Хубавата истина Бедните си го повтарят това от хиляди години. :))) Клатят се, клатят сееееее . ... Всеки момент ще паднат .... :))))

200

Хубавата истина

преди 2 години

Санкциите са санкции - ама газта е в рубли. И зимата иде. Идат и турбините на Сименс преко санкциите :):)

199

Анонимен

преди 2 години

До Боб Абе другарю, продължаваш с лицемерието: мечтае си за "хубавия руски мир", но стои на Запад. Ми, тъкмо, ето, сега положението на Запад става лошо, сега ти е момента да се разкараш от Запада и да отидеш на "хубавото" :)))) Препоръчвам просия или Беларус (чувам, че и там руския мир се е разпрострял напълно) . Не си губи времето да стоиш в гадния и обедняващ Запад :)))))

198

Хубавата истина

преди 2 години

Бедните ще станат богати. Богатите ще обеднеят. Даже може да е по-скоро отколкото се предполага! Нали затова е боя!

197

ЛилиПутин

преди 2 години

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

196

Анонимен

преди 2 години

Русия пази Китай във военно отношение Китай са слабички. Но и те каквото могат ще помагат на Русия до пълното отстраняване на САЩ като хегемон на политическата сцена.

195

Грозната истина

преди 2 години

БРИКС е дъвка за наивници. Само Китай има икономика. Индия , Бразилия и ЮАР са мизерни държави , хората там мечтаят да имат 1 долар на ден. Глад и мизерия. Русия на глава от населението има икономика колкото "бедна" България. Целия БРИКС има икономика по малка от САЩ.

194

Боб

преди 2 години

До 204 Радвам се, че където и да си на Запад си удовлетворен и нямаш никакви финансови проблеми, но милиони хора на Запад имат проблеми и живеят в беднаст да! Аз живея в Германия и виждам всеки ден как цените скачат от една година, хората все по малко могат да си позволят. Сега без газ, ни очакват астрономически сметки и храната поскъпна толкова, че хората събират да връщат шишета и ровят в *** в зентъра на Берлин. В България сигурно също не е лесно, така че стига си хвалил този Запад!

193

Анонимен

преди 2 години

До Хубавата истина БРИКС е съюз на бедните. :))))

192

Анонимен

преди 2 години

До Грозни фантазии От времето на Наполеон руснаците живеят в мизерия. Живнаха в последните 20 години благодарение на парите на Запада, отново се помислиха за велики и сега отново ги чака мизерията. :))))

191

Хубавата истина

преди 2 години

На запада не му стигна изолационната лента да изолира Русия, А БРИКС се разширява с нови членове.

190

Грозни фантазии

преди 2 години

До Грозната истина - всеки път от времето на Наполеон са изкарвали такива доводи. Не важи за Русия обаче. МАЩАБИТЕ са планетарни - не са европейски.

189

АКО на НАТО му дойде

преди 2 години

Ако на НАТО му дойде края - скоро и на приятелствотот Русия - Китай ще свърши. Такави са прично - следствените връзки. До тогова - нема начин.