23

Анонимен

преди 1 година

Наистина имаше дни с по 30 000 направени теста. Когато тестовете станаха платени едвам стигат 5 000. Кой знае колко фалшиви теста са били подадени до здравната каса

22

Tенгри кан

преди 1 година

Една от най-вредните личности в България - изключително грозна и продажна мутра, нагла въшка, която след като оживя от третата ваксина, взе, че пак огладня. Тоз, абсолютен *** създаде проблеми на милиони българи. Не се ли намери един, който да реши въпроса?

21

Вакси

преди 1 година

Боцнатите няма да разберат те вече са в ситуацията "ама ако пак не се боцна" и "за всичко са виновни неваксинираните", но за останалите - в "най-пазилите" се и "най-наваксани" държави в момента наистина има сериозен пик и смъртността им расте - може да проверите на сайта Worldometer където пазят пълни статистики от началото на пландемията...

20

adventurer

преди 1 година

ковида е химически агент, който така активно разпръскват от небето, а овцете вече доброволно си слагат намордниците...

19

доц.Маймунчев

преди 1 година

Какъв беше здравния контрол по границите, по време на бежанската криза? Какви нови мЯрки ще въвеждате при това положение? Ммм???

18

Анонимен

преди 1 година

Какво разбира по строги мерки и не толкова строги мерки? От сега да си знае, че върне ли маските и затвори ли моловете излизаме на бунт!

17

Янко Антивакс

преди 1 година

Лекарската мафия уверено подготвя почвата за връщане на далаверата със златната Ковид пътека, когато доказани гербаджийски измамници като Балтов откраднаха стотици милиони пари на данъкоплатците. Искат също така връщане на тестовете поети от Здравна каса. Помните ли как се правеха по 30 000 теста дневно (!?), средно по 100 лв. парчето? Няма да минете този път, престъпници!!!

16

Анонимен

преди 1 година

С усмивка на лице ще гледам как простият бачкатор ще се разболее за 6ти път от КОВИД и ще си вярва на аутсайдера Мангъров за естествения имунитет. Защо казвам бачкатор? Защото те са най-бедните у нас, логично, вярват на всяка конспирация и мемета из ФБ, но не и на науката. Това е и целта- малко да понамалеят бачкаторите, че за склададжия в Лидл за едно място ще се избият 1000 души, докато в ИТ сектора за 1 място има 0.6 души.

15

Анонимен

преди 1 година

Трибуналът предстои.

14

Анонимен

преди 1 година

По думите му е важно тестването да стане по-достъпно за да имат властите по-добър надзор над процента заболели. "Апелирам Здравната осигурителна каса също да прояви разбиране и да позволи на личните лекари да правят тестове" ------ ахаааа, ето защо в бюджета има заделени нови над 600 милиона лева за вълшебни сиропи и тестове.

13

Анонимен

преди 1 година

Кунчев внимавай гражданите да не вземат мерки и да се окажеш в ролята на японския премиер Шиндзо Абе ,който беше застрелян като куче на улицата вчера !!!

12

Анонимен

преди 1 година

До Кунчев спокойно "могат да го ползват за полит-исторически идеолог във ФИРОМ. Дебелокож, подкупен , лицемерен и прилично изглеждащ" ------ на "прилично изглеждащ" ме загуби... явно са ти много ниски стандартите.

11

Анонимен

преди 1 година

Дойде време за вдигане на пенсиите и Ковида се разбуди от зимния сън. Случайност. Фалиралата държава ще жъне нова порция пенсионери. Не правете грешката да водите възрастните си родители, баби и дядовци в ръцете на умъртвителите им - фалшивите докторчета/стажанти/статисти на граждански договори.

10

Бай Илийчо

преди 1 година

Мълчи бре !

9

Анонимен

преди 1 година

Вече нема кой да участва в тоя цирк, кунеее...

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 Карах така наречения Ковид (което си приличаше на отравяне с пестициди) декемри 2020г с пневмония. От тогава и хрема не ме е ловила, антителата ми IgG са си все същата бройка. Не съм ваксиниран и никога няма да се ваксинирам с фалшивата религия Ковид.

7

Анонимен

преди 1 година

Кунчо, имам усещането, че тази вълна ще ви отнесе вас, марионетките.

6

Зозо

преди 1 година

Кунчо игленикът е за бой. Пак е огладнял за ковид парички. То в БГ не остана не преболедувал, тоя вълни сънува...

5

Анонимен

преди 1 година

Още приз април писах, че лятото ще сме в нова вълна. На всеки 3 месеца идва новата вълна. Такъв е вируса. Такъв е имунитета -кратък.

4

Кунчев спокойно

преди 1 година

могат да го ползват за полит-исторически идеолог във ФИРОМ. Дебелокож, подкупен , лицемерен и прилично изглеждащ