334

ДЕ

преди 1 година

Вън гад.и.ни. мръсни. Мисля че няма какво да губим. Губещи са само неофашагите...любителите на тия ***, да ми кажат какво точно губи България? Това е най хубавото нещо което се е случвало на тази държава

333

Пешев

преди 1 година

Чудесноооо...стархотно. изедника на българите се маха...

332

Тайна БГ история

преди 1 година

Фризьора Имратор Адриан покрай Ку-ку преследванията на Християните с "Даанйсете Апостоли Цезари" остригва дългите коси на Исус и Нерон и започва заиграването на Рим с Христа..............Адриан построява Адриановият вал във Британия както и столицата на тема Македония град Одрин......България на Христовия Патриций Канас юбиги Коубрат трябвало по договорка с Константинопол да работи за Христинизиране на.Евроварварите и цяла АЗИЯ

331

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 345 "Колония сме на САЩ" Написа човека под статия с надпис "Коментар от Посолството" . Руското.

330

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да го закриете точно на годишнината от откриването - щеше да е много красиво и символично.

329

Анонимен

преди 1 година

Работете по усърдно.

328

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Информацията не е от "Гуглата", а от истински хартиен тълковен речник, който е до мен. Не, че дигиталния вариант, който можеш да откриеш И с "гуглата" е с нещо по-лош (щото е същия), но понеже виждам, че се опитваш да се изнижеш по терлици. Не си попаднал на правилния събеседник за такива ткатики да са успешни.

327

Колкото по малко

преди 1 година

Толкова по малко

326

ПроСоТо

преди 1 година

още съвсем малце към "Анонимния" :..-Някога същите "капацитети" твърдяха,че.."Другаря Сталин е най-големия учЕн на нашето време"..СЪЩИТЕ "капацитети" от неколко десетилетия твърдят,че САЩ са "Световния носител на демокрацията"..?!?!..Въпреки чудовищните им инвазии в Ирак,Сирия,Афганистан,Югославия,..а напоследък и с мръсните ръчички ,с които подбутват Окраината..Ще ти припомня:-По времето на "Варшавския Договор" "калпавите" руснаци НЯМАХА нито една военна база у нас и нито един войник!!..СЕГА?

325

Празна къща

преди 1 година

Без руска тъщаНе искам да се връщаЧе ми се повръща

324

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРОФОБИЯТА Е ЛОШО НЕЩО И НЕ ВОДИ ДО НИЩО ДОБРО.

323

Анонимен

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ СА БЪЛГАРОФОБИ

322

Факти без мнения

преди 1 година

ИСУС ХРИСТОС вероятно е Проповядвал на мъртвия класически но ГОВОРИМ за семитските религиозни висши интелектуални духовници език....Шумерският език е унищожен и забранен някъде през управлението на династията на Йосиф Мътеняху то ест Веспасиан,Тит,Домециан а преоткриването на Шумер слага начало на подвизите на Карл Маркс в Англия. Случайност бе. ..........Християни като бебенца вначалото почти изобщо нямало но било препълнено с шумерговорящи семитски,коптска и прочие религиозна интелигенция

321

Анонимен

преди 1 година

ОчевАдно е че не е добре за България, ако посолството на Русия се закрие или ако не работи, заради намаления от България персонал.

320

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Няма такова нещо. Свободните ти напъни не се подкрепят от НИТО ЕДИН речник, който съм чел да описва тези думи по този начин. Вече отиде на това как ти "звучели" думите, вместо какво значат. Типичен признак, че вече се давиш в разговора.

319

Абе

преди 1 година

По-добре работете за изчезването си завинаги.

318

Анонимен

преди 1 година

Не искам да минималиZират присъствието ви - искам да изчезнете напълно и завинаги от територията на моята България. Благодарение на вашето "приятелство" моята България граничи със себе си, съществува македонска нация, не съществува български политически елит и родината ми е превърната в руска колония, управлявана от поставени от мацква кукловоди. Затова нормалните хора в България мизерстват и толкова много българи напуснаха родината си - винаги в посока Запад. Оставете ни намира!!!

317

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен..много си "умян",нема що!..Но все пак,от мен да мине:-Понятията "враг" и "неприятел" са равнозначни САМО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА м/у въпросните субекти!..В МИРНО ВРЕМЕ те звучат по различен начин..Но,мантрата ти си е мантра..

316

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Използването на турцизми няма да прикрие факта, че нямаш представа, че враг и неприятел са едно и също нещо. :))))

315

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 336 "Като говориш за построени от американците заводи...СЕСЕСЕРЕ е индустриализиран от САЩ !" Недей така, че на русофилите ВЕЧЕ им идва много гоненето на руските "дипломати" :)))))