193

Червен Вятър

преди 1 година

Кой натопи това добро момче така? С толкова кръстове по главЪта, не би трябвало да има ни един грях.

192

Антихриста

преди 1 година

Какви са тези кръстове по лицето му,тия не вярват в нищо само хулят бога с тези татоси-чеда на Сатаната...

191

Др. Редхедов

преди 1 година

До БатманНаркоманска му работа , в Слънцака един 50 човека не можахме да го озаптим вилня до сутринта.Един друг пък скочи от 4 тия етаж на хотела патна в един строеж между стърчащи арматури, изтупа се и тръгна...

190

Батман

преди 1 година

Само незнам теа нинджи-партизани как излезнаха живи от теа тенекиени отломки...

189

Нова генерация

преди 1 година

Младото партизанско поколение ,тоя и полицайката....

188

Щирлиц

преди 1 година

Сега разбрах за какво ни е нужен КАТ, и неговият шеф!За да ни осведомяват какъв процент от водачите,управляват МПС дрогирани до козирката.Демокрация в действие.

187

Анонимен

преди 1 година

Комунизма е като сифилиса - предава се по полов път и наследствено.

186

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Тая *** много се...наплоди. Прави впечатление и активното съдействие на...органите в прикриване на такива елементи. Тоя е обявен за...бизнесмен,узаконен продавач на...дрога,да се чуди човек имаме ли държава и на кого е тя.Явно на продавача на дрогата,защото...органите работят за него.

185

Ку-Ку

преди 1 година

До До 170 - Ай сиктир, бре професорче !

184

Анонимен

преди 1 година

Ще живеем ли като хората в тая държава или ще си пишем по сайтовете и до там! Ще се стресне ли тая нация най-накрая. До живота на всички нормални се отнася. Нашият живот. Такива като тоя индивид са ни проблема и това, че ги търпим. И не, не ни е виновен друг. Много пъти сме се дрънкали тука, кога за сериозни теми, кога за глупости. Но към ей такива същества, цялата плява, дето е по веригата трябва да е насочена ненавистта. Отнася се до нашия живот.

183

Анонимен

преди 1 година

Българската полиция е важен клон от структурите на българската мафия, изградена по съветски образец ! Всички ***, щерки на настоящи и бивши куки, както и пачаври, завършили школата в Симеоново или нещо с юридически профил, биват нацначавани в полицията и обслужват срещу щедро възнаграждение мафиотските структури. Преди години ме ограбиха пред обективите на охранителни камери - "полицаите" от 8-мо РПУ и РПУ Панчарево незабавно бяха иззели и укрили видеозаписите.

182

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем, че страната ни е корумпирана и бандюги от всякакъв род и калибър вилнеят безнаказано. Но чак пък такава деградация, такова безхаберие, такова безочие. Вижте му само миналото на тоя! Колко още са замесени да го прикриват и да делят с него. Това ни е е проблемът, че има обществена търпимост към всякакви Семерджиевци. От снощи не го проумявам.

181

Анонимен

преди 1 година

Гледайте татуираното лице на снимката. Това лице е било прикривано по най-нагъл начин от цялата държавна машина в продължение на десетилетия. 40+ нарушения! Не знам колко трябва да се постараеш, за да ги направиш!

180

Брежнев

преди 1 година

При Живков и соца нямаше такива,стига сте ревали сега,свиквайте с истинския капитализъм и демокрация.Вие сами си я искахте.

179

Възмутен

преди 1 година

Нищо чудно Чашко ПРашков-Дамаджаната да му плаща и милиционерска заплата на поредния наркоман убиец!

178

Анонимен

преди 1 година

Рашков,,защо го прикривате тоя мишок до сега бе?Вашите наркотици ли продава?Това ли ви е промяната бе оли го френ?

177

Тутурутка

преди 1 година

Защо художника не му е изобразил Красива Комунистическа Петолъчка на Челото на Горната Глава на "Унуй нещо"? Ааа разбрах! Браво на Художника! Червената Петолъчка (Символа на Комунизма) е изобразена скришно на долната глава на "Унуй нещо", за да може Петолъчкта като влиза в Пещерата в Снагата на "Другото нещо" да Свети и крещи: Прекрасна, мила Овчице "Комунизма ще влезе в това "Твойто Нещо"! Ела насам!, Ела! Ела да те прегърна! Ти си мойта прекрасна Пещера за мойта оплождаваща Звезда!

176

Тутурутка

преди 1 година

Каква е цената за рисуване на прекрасна, картина от художник на горната глава на "Унуй нещо"? Каква е разлика в цената при рисуване на картини по долната глава на "Унуй нещо"? Къде са тия прекрасни художници? Кой са те? Имена? Да останат в паметта на народа! Тия рисунки по кожата на човека на "Унуй нещо" трябва да останат в историята! Трябва да направиме историческа галерия "Унуй нещо" и след смърта на притежателя на "Унуй нещо" да си оставя кожата за картини в Исторически Музей "Унуй нещо"!

175

Анонимен

преди 1 година

В неговите среди се говори че бил полово слаб и изключително агресивен.Не бил способен да взима каквито и да било лични решения.Психопат от всякъде.Но итересно защо до сега не е лежал за престъпленията си? Сигурно е бил най-добрият футболист за да не влезе в панделата до сега.

174

Тутурутка

преди 1 година

Къде са тия клубове за рисуване на картинки по горната глава "На туй нещо"? А има ли клубове за рисуване по долната глава "На туй нещо?" Прекрасни художници на картини за рисуване на "Унуй нещо, по горната глава на Туй нещо!" А къде са художниците в нощните клубове за рисуване на картини по кожата на долната глава на Туй нещо? Направо "Ренесанс"! Трябва да се съберат пари за изложба на картини рисувани по кожата на човека и чрез заплащане да се влиза в галерията на картини за "Унуй нещо"