144

Не е българин

преди 2 години

Тоя Българин дето коментира е Кюрд, той си мирише по дефолт и си омизерен не е ашрин за мерене, на него газ и парно не му трябва. Веднъж клошар завинаги клошар.

143

ПЪЛНА ПРОМЯНА!

преди 2 години

РАДЕВ НИ ДОКАРА ПП, ИТН И КОПЕЙКИН!

142

Анонимен

преди 2 години

Има едно единствено нещо което на ЗАПАД е позволено - казват му Rebate ... Това на Български може да се определи и като подкуп но си е законно на запад... При ребейт купувача получава определена отстъпка ако купи определено количество стока ... Ребейта се изплаща 6 месечно (обикновенно). За тая отстъпка знаят само продавача и купувача... Тоест ако си малък бизнес - не можеш да получиш отстъпка ... но не знаеш че големия бизнес получава такава ... :))) Демокрация

141

1280

преди 2 години

До АнонименМравояд ти ли си бе? Я си спомни кога точно през последните 12 години обедня? Щото през последните 2, когато реално обедня тия, към които сипеш дежурните опорки на Прокопиевия мейнстрийм не са на власт. А тия 3,5 милиарда дадени за газопровод докараха милиони годишно такси от този газопровод.Дадените обаче през последните 2 години 10 милиарда дават само дълг и дебели банкови сметки на грантоядите, посредниците им и мутрите зад тях.Сменете вече плочата, тая не върви.

140

Анонимен

преди 2 години

Ес е новата колониална империя на сащ , след като целият свят ги отхвърля като разбойници, остава им само европа където могат да крадат все още безнаказано защото има вярващи на глупостите им.

139

Анонимен

преди 2 години

Може и да сме принудени да плащаме по-скъп американски газ, но затова пък САЩ ни защитават надеждно от Путин и руската агресия.

138

Анонимен

преди 2 години

Дистанцирайте се от българи роби на сащ. Те са като прокажени.

137

Анонимен

преди 2 години

Органите на ЕС да вземат да организират закупуването на газ за всички на приемливи цени, а не само да дават акъл и всеки сам да се оправя.

136

един

преди 2 години

До Българин 'По-добре да обеднея, да студувам и да гладувам и да мириша без топла вода и душ, отколкото да бъде роб на Путин. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.' ...Сигурно твоята детска мечта е била да станеш клошар, на път е да се сбъдне

135

Анонимен

преди 2 години

Камък върху камък не трябва да остане в киев.

134

Анонимен

преди 2 години

Е как кой. Този който последните 12 години работеше усърдно за обедняването на българския народ. Който даде от нашите пари 3,5 млрд, за нещо, което не може да ползваме и може да се изплати след 150 години. Този, който ни направи изцяло енергийно зависими и без никаква диферсификация. Този, чиито пипала (разсейки) са плъзнали из цялата държава и спират всякакво развитие. Който издигна корупцията, безочието и лицемерието до нови висини

133

Българин

преди 2 години

По-добре да обеднея, да студувам и да гладувам и да мириша без топла вода и душ, отколкото да бъде роб на Путин. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

132

Анонимен

преди 2 години

Путин е сравнително разумен човек, със сериозен дефект -- не разбира как ефективно да парира ударите на сатанинската държава сащ и си мисли, че може да живее мирно и щастливо с тях. Много сериозна заблуда.

131

Европеец

преди 2 години

Трябва да сме благодарни, че сме членове на ЕС. Путин искаше на направи газта по 10 хил долара, но ЕС с твърдата си позиция го принуди да продава на пазарни цени и сега купуваме газта няколко пъти по-евтино само за 2-3 хиляди евро на борсови цени.

130

Анонимен

преди 2 години

Виновни са англосаксонците мислят си че русия е куба или иран грешни им се оказаха дметките

129

Анонимен

преди 2 години

Този премиер направи невъзможното-осмели се да разрови бунището и от там за смър дя...Но явно народецът обича да живее робски

128

ОТГ:

преди 2 години

ВСИЧКИ СТЕ МАСКАРИ!

127

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН СПРЯ ГАЗА И ВДИГНА БЕНЗИНА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! БГ НАРОД СТРАДА ЗАРАДИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПУТИН!

126

Веднага

преди 2 години

Колкото по-бързо се разкарат тия вредители толко по-добре за България. Никога повече Кокорочовците не трябва да пипат власт, Никога

125

Анонимен

преди 2 години

България има все още за премиер едно изчадие от ада.