125

Анонимен

преди 1 година

Хайде да спрем да се лъжем - в момента укропите са редуцирани до механизъм който да генерира неудобствно за Русия. Вместо на батерии, работи на мизерията и разрухата на измислената им нация, която толкова се бият у гърди че тачат и пазят. Страшно пазене...

124

Барига

преди 1 година

Укрите са продали 2 френски гаубици Цезар на руснаците за 120 хил долара парчето. Сега ги изучават в Русия. Иначе една такава струва 7 млн долара. Муахахаха

123

Въпроска ?

преди 1 година

От статията става ясно кой с кого воюва използвайки " зеленото" човече , на което му хареса да е главния герой в тази рарзушителна и пагубна война, нали ? Тези милиони и милиарди , които се дават за оръжия на колко бедни и болни хора по света би се променил живота към по добро , нали ?

122

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ ЗА ВСИЧКО КОЕТО СА ОБЕЩАЛИ ЗАПАДНЯЦИТЕ НА НАРКОМАНА ИМА УСЛОВИЕ ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ЦЕЛИ ВЪВ РУСИЯ. И КАКВО ИЗЛИЗА ?- НАРКОМАНА ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВА САМО ДА РАЗРУШАВА СОБСТВЕНАТА СИ ТЕРИТОРИЯ И НАРОД. ЗНАЧИ ЩЕ ТИ ДАДЕМ КОЛИБА АМА СИ БУТНИ КЪЩАТА.

121

Анонимен

преди 1 година

АМИ НЯМА ДА ПОЛУЧИ Я. ДЖЕНДЪРИТЕ НЕ ИСКАТ ХОРАТА ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ ТОВА СА ОРЪЖИЯ ЗА АНИМАЦИОННИ ФИЛМИ. ПРОСТО КУП ТЕНЕКЕ. КАЛИБЪР И КИНЖАЛ ГИ РАЗКАТАВАТ ЩОМ ВЛЯЗАТ ВЪВ УКРОПИЯ.

120

Тези оръжия ли

преди 1 година

Русия съобщава че двете френски САУ Цезар който са у тях са купени от Украински воени за 120 000 долара.Действителната цена в Франция е $7 милн.за двете.Русия е купила и пленила и проучва и други западни оръжия.

119

Скоро

преди 1 година

Всеки който подкрепя фашистка Украйна един ден ще си плати жестоко.

118

Анонимен

преди 1 година

Изпратените в Украйна артилерийски системи Himars не са от най-модерните, унищожяващи цели на максимален обсег от около 300 км, а със 70 км. Съвсем скоро руснаците ще започнат да унищожават системите Himars веднага, след като произведат изстрел.

117

Анонимен

преди 1 година

Нали уж беха 4-та военна сила в Европа, едно е да искаш, друго е да можеш да воюваш :))) Колкото и оръжия да им дават, те са един вид сърби в региона, не могат просто хората :)))

116

Анонимен

преди 1 година

Скоро русофилите ще хлeнчат по форумите и социалните мрежи за разрушения мит, че руския башибозук е непобедим... Украйна тепърва ще получи сериозни нападателни оръжия и последно поколения ПВО системи.

115

Анонимен

преди 1 година

Друго интересно събитие е, че камъняците в Джорджия, САЩ дето даваха насоки за облика на новия световен ред - Georgia guidestones бяха изпонадраскани с графити, изпочупени (вчера) и вече ги няма.

114

Анонимен

преди 1 година

Ще получи дедовия Украйна. 42 депутата в Англия напуснаха парламента. Скоро Джонсън ще бъде пометен. Приключи тая измислена война западните лицемери скоро ще започнат да падат. Не разбраха, че не живеят в 19ти век и хората гледат видеа, а не вярват на празни пликазки на олигарси.

113

Фактология

преди 1 година

КИТАЙСКИТЕ историци съобщават че ХУНИТЕ са бивши средно и южнокитайци които се преселили на север и срещу тях е построена Великата Китайска Стена..........ТЮРКСКИЯ ХАГАНАТ е робовладелски на МОНГОЛОИДНАТА РАСА като започвал от ЯПОНСКО МОРЕ и свършвал до Черно Море като взимали за РОБИ и правили насилствено деца на местното СЕВЕРНОПЕРСИЙСКО коренно население............ЧИНГИЗ ХАН се появил последен да Ви го съобщи че с оная си работа създал всички турци заедно с дедовците му и прадедовците му

112

ФИНАЛНА САПУНКА

преди 1 година

Древната Римлянка ХОНОРИЯ вероятно смятаща че е ХУНОрия обсипвала турчина Атила с любовни обяснения и предложения за сватба като зестрата била короната на Западния Рома Император..........Лошия ХРИСТИЯНИН Аеций разгромил турския християнофоб Атила но Император Валентиан 14 февруарски дал нож на Хонория и тя прерязала гръкляна на Аеций и турската любов тържествувала като оранжевия фк "Аланияспор 1948" а е ОРАНЖАВ защото Испания,Португалия и техни владения са за вечни времена МЮСЮЛМАНСКИ

111

Анонимен

преди 1 година

Никой няма гаранции, че ще ги получи или не. Дори и да ги получи, едва ли някой си прави илиюии, че ще обяви публично че ги е получила, предвид ситуацията. Тук всеки може да напише каквото си иска, но само потвърдените факти от двете страни имат стойност.

110

Да се знай

преди 1 година

Християнството е въведено от Константин Велики като съратниците му римляни твърдяли че го обичат защото е Император на Рома а избиват само неговите Християни зарад туй на крачка да бъде насилствено вкаран от елита си в Древноримската ПСИХИАТРИЯ към края на живота си Константин Велики все повече се появявал с германски войници най вече ФРАНКИ.......Аларих,Вандали,Византия са били ХРИСТИЯНИ а в Рома не били и си харесвали римогладиаторския спорт чак минимум до 410 г

109

Едно време било..

преди 1 година

410 година ХРИСТИЯНИНА Аларих превзема Рома и насилствено им забранява и акрива ГЛАДИАТОРСКИЯТ СПОРТ..........Хитлер напада СССР 1941........Аланите и Хуните а имали разрешение да ГРАБЯТ от Западния Император........Аланите почват да грабят от Рома 200 години преди Великото Преселение на Народите защото са кореняци ПЕРСИ и дори цъфват при АЕЦИЙ........Римлянин пише за Валпургиев огън на Атила и ГЕРМАНЕЦА му се ядосал защото на Каталунското поле имало ВЕЧЕРНИ нощни боеве и пак превзел Рома

108

Анонимен

преди 1 година

Превъзходството на Русия е повече от очевидно, а лъжите за напредъка на УВС се виждат и от самолет. Украйна няма потенциал да продължава съпротивата, дори и с помощта на западните лицемери. Може единствено да опита да сключи мир на цената на изгубеното или да продължава да губи още. Още територия и още жива сила. Жалко, но факт.

107

КОНФЛИКТА

преди 1 година

Жул Верн се оказа френски шовинист англофоб и германофоб твърдящ че съюзът между Англия и Германия чрез карл Маркс ще унищожи абсолютно цялото човечество............По-късно му отговаря автора на "Баскервилското куче" Артър Конан Дойл с контратезата че съюзът между Германия и Франция ще унищожи човечеството.......И никой не казал на германеца за тези потайни полемики още преди Първата Световна Война

106

Анонимен

преди 1 година

За това има публикувани ХИЛЯДИ случаи от най-високо политическо ниво, до обикновено пране на пари от руски олигарси свързани с Путин. - хубаво, дай конкретен пример с видео материали и телефонни записи.