59

Рита Тумберг

преди 1 година

Руското да плати на Слави посолство не може ,"Министерството на финансите е спряло парите на руското посолство, които са си техни. Блокирали са ги тук, в България."Това заяви днес в кулоарите на парламента председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов

58

Аз промяната

преди 1 година

На всички е ясно, че органа на лидера на ДПС е позициониран в органите на лидерите на Харем Герб и Има Такива Нагаждачки.

57

Анонимен

преди 1 година

Чалгаджийска пародия на "партия" от типа брокерски проект. Една холограма на "вожд", която "спуска" от едно диванче чрез селяндурчето Тошко Африкански команди до сбирщина от наемници в насипно състояние. Без национален партиен конгресен и изпълнителен орган ! Просто трупа от клоуни и мутри за изпълнение на мафиотски поръчки !

56

Анонимен

преди 1 година

Пролича си, какъв проект е ИТН. Само не мога да разбера тези, които му се вързаха. Сигурно защото са с чалга интелект.

55

Анонимен

преди 1 година

Всички герберасти и всички турци на барикадата! Ще бутаме Правителството!

54

Анонимен

преди 1 година

ИТН въведоха в обръщение:"да ИЗЧЕГЪРТАМЕ герб" ... и видяхме докъде стигнаха- коалиция с ГЕРБ.Нещо бъркам ли?

53

Анонимен

преди 1 година

Спряха някои от кранчетата на Мафията и тя задейства бутона ИТН !

52

Анонимен

преди 1 година

От самото начало ИТН влязоха във властта с интриги и така продължиха до днес.Така политика не се прави.Нито е честно да изнудваш партньорите си с компромати и за пари.Някой ги купи и тях и вече всички знаем кой е той-оня,дето до вчера плюеше срещу властта на път и под път,а сега се спотайва в Банкя и доволно потрива ръце.

51

Анонимен

преди 1 година

Слави го защитават само герберастите. Дори наивниците, които гласуваха за ИТН вече не могат да понасят предателството му към това, което ОБЕЩАВАШЕ

50

Анонимен

преди 1 година

Проблема на ИТН е че от местните организации вече са недоволни и оттеглят подкрепата си. До края на деня, в ИТН ще остане само Славчо, Тошко и Грозданчо...

49

Анонимен

преди 1 година

Жив е той, жив - там на дивана. Потънал в кока - лежи и пъшка. Чалгар с люта на носа рана, във фейса виси и съска.

48

Анонимен

преди 1 година

Славуца е холограма от дивана, има 2-3 ниски аватара, щъкат в парламента. Никой не го е виждал от плът и кръв последните 3 години

47

смятам че,

преди 1 година

ГЕРБ купува достатъчно избиратели.

46

Анонимен

преди 1 година

Преди години излезе информация, за офшорни сметки на българи в Кипър, и тогава между имената на тези българи изплува и това на Слави Трифонов! Като лидер на партия в Парламента и (с претенции на много честен и морален, на голям патриот и поддръжник на законността и откритостта) ЗАЩО Слави Трифонов не е декларирал имуществото и сметките си и източниците им, подобно на Доган (и Борисов - говоря за офшорни и задгранични)?!?

45

Анонимен

преди 1 година

Тоя чалгар ако го видя някъде, ще му скъсам сакенцето сбръчкано.

44

Анонимен

преди 1 година

Славчо, помниш ли как преди 30на годинки, в началото на прехода, беше на едно парти на обявения за Главен Мултак на Републиката - Веждичката, дето беше основен гербер и министър на простотията на Баце? Парти на Мултигруп, ония дето докараха заедно с Доган и ДПС Царя от Мадрид за да свалят Иван Костов. Помниш ли Славчо, как прегръдката между Царя и Доган направи Баце секретар на МВР и го изстреля в политиката, а очилаткото Ники Василев министър, същия този дето го предложи за премиер прежния парламент. А една снимка на Делян Пеевски с Илийката Павлов помниш ли? И де е Делянчо Пеевски сега? ДПС!

43

Анонимен

преди 1 година

Ако има избори, гласовете за славчо отиват в пп и герб, руската партия се конкурира с Янев да влезне ли в парламента или под чертата, другите по старо му, там си гласуват под строй пенсионери и мюсюлмани.

42

Анонимен

преди 1 година

Ники Мук, Шнорхела, Плагиата. И черешката на тортата - Тошко! Слафчу може да си дълъг, ама нивото ти е много, много ниско! Гледай си здравето и не се опитвай да правиш нещо, за което нямаш акъл.

41

Анонимен

преди 1 година

на изоборите на есен ГЕРБ, ДПЦ, БСП, ИТН, Възраждане вън! ПП имат още един шанс заради всичките ла***на, с които ги засипваха. Ако не направят нещо и те вън. А народа трябва да застане зад идеята за една голя чистка в съдебната система и назначаване на хора, които да почнат да искат сметка на всичките тарикати по обществени поръчки и заеми без покритие.

40

Анонимен

преди 1 година

Не напусналите ИТН са предатели, а Трифонов. Той излъга избирателите си, че ще изчегърта ГЕРБ, а сега де съюзява с тях срещу Правителството.