72

Анонимен

преди 1 година

Единственият реален актив ще бъде земята, защото на нея расте всичко. А западът няма големи количества земя. За западното ГМО земеделие и достатъчна да изхрани населението реколта са нужни огромни количества торове, а за товове трябват големи количества газ и енергия.

71

Анонимен

преди 1 година

При война всички са губещи, с изключение на избраните от народа управляващи!

70

Анонимен

преди 1 година

До Серсемий Балканския Гааанчо още не е схванал, че не напереността, а други неща са важни в едно общество, но как да го обясниш на човек, на който кумир са му мутри или техния архетип, който още в алековите романи се е бил в гърите с думите "булгаааар, булгаааар". Сценката на Байтиганя в банята идва наум. :))))) Обаче ти едва ли си го чел това. :))))

69

Анонимен

преди 1 година

От там им идват парите, естествено чр са зависими :)))

68

Анонимен

преди 1 година

Средна класа ще остане само в САЩ, Русия, Индия и Китай. А и за САЩ не е сигурно, но САЩ са самодостатъчни и богати на ресурси. С ЕС е свършено.

67

Анонимен

преди 1 година

Первые арендодатели в Германии начали сокращать часы подачи горячей воды и отопления на фоне роста цен на газ и электричество. В 600 квартирах в саксонском Диппольдисвальде горячую воду теперь будут подавать с 4 до 8 утра, с 11 утра до 1 часа дня и с 5 до 9 вечера.

66

Серсемий

преди 1 година

Застанете в някой европейски град, където са повече млади хора и вижте разликата. Младите емигранти и тези второ поколение са наперени и самоуверени. Местните са свити и изглеждат на мухлясали. Европа си заминава. Има-няма 1 година и остава.

65

Абе

преди 1 година

До АбдокодирХоджибобоев верно ли, че пРосия е произвела 800 хиляди барела петрол по-малко за миналия месец? :))))

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 Пиши на български, нищо не ти се разбира :))))

63

Анонимен

преди 1 година

Поставки газа в Европу снижаются, и власти стран ЕС готовятся к масштабной экономии. Тем временем в Евросоюзе уже появилась не менее опасная тенденция. Из-за высоких цен на газ рушится спрос. Его удерживают за счет субсидий и снижения налогов для обычных европейцев, но тянет вниз промышленность.

62

Анонимен

преди 1 година

До Серсемий Ние сме в Европа, "вие" не знам къде сте с това "тук". КамсАмольск на Амур? :)

61

Анонимен

преди 1 година

Ко ко каза ?!

60

Зимата

преди 1 година

Потребителски кредит да си купиш пуловер.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 Само в пРосия парното не спира и през лятото, и затова "потреблението на домакинствата не намалява" :))))) Просто проснаците не са стигнали до технологичния пробив да сложат кранчета и топломери на радиаторите :)))))) ЦиЛИвиЛИзация па руский. :))))

58

Серсемий

преди 1 година

Това изказване е насочено към европейските глу,па.ци. Там са 90% от населението. Тук такива приказки не вървят.

57

Анонимен

преди 1 година

Тук, някои като пишат пРосия, имат предвид страната до Русия ли? Че гледам, всеки ден от там Зельо все проси каквото се присетил, за Путин не ми е попадал материал да се тръшка, че светът му е длъжен с нещо.

56

Анонимен

преди 1 година

Тем временем в Европе уже происходит то, что власти Евросоюза и стран ЕС хотели бы меньше всего. Если спрос на газ и нефт среди рядовых европейцев поддерживают субсидиями и снижением налогов, то местная промышленность осталась один на один с рекордными котировками и снижает производство.

55

Mobile.D

преди 1 година

Търсенето в ЕС на каруци,файтони и талиги ряско е скочило над 200%.

54

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Разбирайте, че Русия имаШЕ голяма зависимост към американските и европейските иновации, но тази реалност от близкото минало бързо се променя. На Жозеп му се иска да ни убеди, че РФ е зависима от Еесовската Зона и трябва да слуша и да се подчини, но на практика ЕС е много по-зависим от руските ресурси и между еесовските страни тепърва предстои борба за разпределението на дефицитния руски природен газ.

53

Анонимен

преди 1 година

До аз Не, само младите путинофили, само те знаят какво говорят. :))) Хайде, започвайте да пеете "Чичо Вова ... " :)))