118

Всеки голям

преди 1 година

булевард в София, както и Околовръстното след 11 часа вечер се превръща в писта. Състезават се кре тени с много конски сили и малко мозък. А на бас, че и с нещо предварително са "подквасили". Не става въпрос за инцидентни случки, А ЗА УСТАНОВЕНА ПРАКТИКА. Джандарламенти никакви ги няма!!! Защо ли? ;;;;; Преди няколко години прокурорски син уби двама на спирка на бул. "България"(една от пистите) - и нищо. За джандарламентите повече няма да питам!

117

КАТ - реформа

преди 1 година

Всички директори на КАТ в страната да бъдат уволнени!

116

Анонимен

преди 1 година

После се чудим защо нормалните хора напускат бг-то с 200

115

На три буустера

преди 1 година

Добре, че е Рашков дамаджаната та да ни "предпазва" от утайката на обществото.

114

=

преди 1 година

Гербавата прокуратура отдавна е повдигнала обвинение на маминото лай.нарче дето уби Милен Цветков.И всичко е в съда,чакаме присъда която ще закъснее 6 - 7 години.Убиеца си е в къщи,времето си тече,скоро ще го пуснат под гаранция и когато му наложат присъда,случайно ще се окаже,че той е бил под мярка точно толкова време и в затвора няма да влезе.А семейството му ще олекне с няколко милиона.И каква прокуратурата,тя си е свършила работата.Съд приятели,там е заровено кучето,съда не работи

113

Atom

преди 1 година

Мисля, че е крайно време тези хора с 20 30 50 постановления да си ходят в затвора преди да са убили някои. Голяма работа че ще го съдят той убил двама сега ще го съдят!

112

Хъм...

преди 1 година

г-н Рашков да стегне редиците в МВР, защото почва да му изтърва края! Не е нужно да носи ореол на хипер мипер страшен и лош, а реално институциите, които ръководи да погват мутрите и неспазващите закона. Нужна е силна превенция и разследвания! Изтърва се реда в държавата и това е все по видно, престъпниците стават много нагли, нещо не ги е страх от Рашков и нямат респект.

111

Надя

преди 1 година

Въпросния бандит Георги Семерджиев, внук ли е на комунистическия ген. Атанас Георгиев Семерджиев- вицепремиер в правителството на Луканов,запомнен със заповедта си ,да бъдат унищожени досиетата на ДС.

110

Анонимен

преди 1 година

Това държава ли е? Не е! "очина пропита и разпадаща се от корупция.

109

Незабавна реформа!

преди 1 година

Важното е, че КАТ са зад гишетата и в храстите!

108

Анонимен

преди 1 година

Наскоро посред бял ден на Шишман, една Тесла спря в заведение, ама нали е наше момче, ни мъка ни Хъл в медиите. Мутрите имат комфорт в тая безконтролна държава.

107

Анонимен

преди 1 година

Асо си беше на правилното място, тези жени щяха да са още живи! Бог да прости!

106

Анонимен

преди 1 година

Полицията сега ще си свърши работата, но гербавата прокуратура ще каже че няма доказателства и до там. На Милен убиеца е вкъщи и си пуши мара като пич.

105

Анонимен

преди 1 година

Както винаги съм казвал, не ме е страх, че ще направя катастрофа, страх ме е някой луд да не ме убие на пътя, за съжаление в държава без контрол, все така ще е.

104

Анонимен

преди 1 година

За съжаление живеем в опасна страна, с примитивно население и без правораздаване, а младото поколение не е научено да се пази, особено жените, които си мислят, че живеят в някакъв розов сън и са недосегаеми.

103

Анонимен

преди 1 година

тоя е наш човек... не са го закачали толкова години ..

102

мдааааа

преди 1 година

няма такава държава с такъв народ. няма. *** със скъпи коли, станали богати за един ден, с една *** във властта.

101

Анонимен

преди 1 година

Няма начин да не е бил от Промяната. Защото в ГЕРБ мутри, които обикалят с 12 години страната, хич няма.

100

Анонимен

преди 1 година

Благодарим ти Радев за промяната!

99

Анонимен

преди 1 година

В БГ требва да пресичаш внимателно, независимо дали е ден или нощ, но момичетата не са го знаели това, лека им пръст :))