162

Анонимен

преди 1 година

Говорят, че те били на правилната страна и който е с тях, ще бъде също на правилната страна. Кой и къде им каза, че тяхната страна е правилната? По врачки ли ходиха или звездите им го говорят? Правилна страна, правилна линия.....друг път.

161

Анонимен

преди 1 година

По 100 млн на ден правят печалби посредниците от доставката на газ инсталирани от Кирил Петков!

160

ДНЕВНИКА НА ЕДИН ЛУД

преди 1 година

ТЪРСЯ ИЗДАТЕЛСТВО, ГОТОВО ДА ГО ПУСНЕ НА ПАЗАРА...

159

Анонимен

преди 1 година

Троляка на ПП пак за последен път напън дава

158

Анонимен

преди 1 година

Айде да идва петък да се гласува кабинета, да не го изберат и да се приключи с тая агония на змията ПП

157

Чувалче

преди 1 година

Не се хабете да разсъждавате пишейки по форумите... Тези от 10 кладенеца вода ще извадят, постове ще обещаят, наши милиони ще похарчат, само и само да удържат властта до зимата, та да "поделят" еврата и отупат "чувала". После за тежката зима която ни очаква ще харизат на който е мераклия изтупания празен чувал..., да се завива през очакваната студена зима..... :-(

156

Българин

преди 1 година

Лоялност единствено към гласувалите за тях. Просто Киро не се намираш на пазара.

155

Анонимен

преди 1 година

Ха ха,ако родената през 1990г Лена е баба,то бойковата Винетка е родена през 1983 г и сигурно е прабаба.Мислете,като пишете глу пости.

154

Анонимен

преди 1 година

БабаЛена защо в ли и оставя просто Киро да ги плещи, нали е говорител?

153

Анонимен

преди 1 година

Кирчо,ще успееш и ще тръгнем напред само ако обещаеш на Буци,че ще го направиш президент след импийчмънт на Радев.Ще се успокои човека,ще има представителна власт без да се бърка много в икономиката,а той за една слава живее.Послушай и ще спечелиш.

152

Грубо

преди 1 година

'Ако не сте с нас сте против България' - грубо действа Петков. Точно преди 20 години американците говореха 'Ако не сте с нас сте врагове' на тия, които не искаха да бъде нападнат Ирак.

151

Анонимен

преди 1 година

Дали е прав Борисов ще каже новият главен прокурор , Калековец майкин

150

Анонимен

преди 1 година

Гешев утре само ще го свалят или утре ще го и арестуват?

149

Калеко Алеко

преди 1 година

Прав е ББ, правителството на кумците, кумиците и любовниците показа и осветли напълно моралните си принципи и норми, своята "чистота" и "неподкупност", като превърна българският Парламент в тържище за купуване и продаване на загубени и блуждаещи депутатски души ... На фона на милиционелските акции на рашкоФ за ограничаване на купеният вот при избори, активното мероприятие на киричо, кокорчо, гугълена и СиЕ постави своеобразен рекорд и показа къде точно е *** рибешка глава ... !!!

148

До 19

преди 1 година

А от Винету и *** какво лъха?*** народ!Ето за това ви щават вече 30 и кусур години!И надежда няма!И мисъл няма!

147

Анонимен

преди 1 година

Важното е герберасти, депесари и каскети да са в постоянен страх и депресия заради извършените от тях престъпления. И народът ще ги накаже, и Господ ще ги накаже , и новият главен прокурор!

146

Анонимен

преди 1 година

Кирчо се чуди кой да прилъже за да спаси кожата. Не знам кой би могъл да бъде лоялен към този тип, който най- безцеременно прегази конституцията заради болни амбиции. С измама достигна до ниво премиер, но се издъни. За такъв висок пост трябват много нравствени качества, решителност, опит, лоялност, каквито кирчо не притежава.

145

Анонимен

преди 1 година

Лоялен към Канада и САЩ не е равно на лоялен към България.

144

Анонимен

преди 1 година

Кире Лъжеца още ли е тук,еееййй не му се пуща пусти и кокъл и на него,и все за България милее и се жертва горкият....ако не беше тази пуста негова саможертва досега щеше у Харвард чудесий да твори....

143

Мнение

преди 1 година

Трябва след изборите просто да смачкате враговете на българския народ. България е тежка държава за предателите и крадците на народа. Един публичен процес и 20 годишни присъди за Гешев и Борисов ще доведе до много самопризнания и самопоказания. Разбира се други като Манев и набедените за бивши мин на вътрешните работи ще предпочетат омертата