33

Слава на Русия

преди 1 година

По бързо унищожаване на Укро терористите!

32

xoxo

преди 1 година

#39Много прибързани и инфантилни разсъждения.Ако искате да погледне някой сериозно на коментара ви,сменете си глаголите.Приятелски съвет.

31

Анонимен

преди 1 година

До xoxo Ти си нямаш идея къде се намираш. Докато "подкрепя" на думи пРосия, през цепките на очите гледа лукаво азиатския мозък, който мисли как да я изстиска като презрял лимон. Каква "нова икономическа система". САЩ само да поискат, ще уморят от глад половин Китай за една година.

30

До 37

преди 1 година

Изпуснал си новината, Китай яко шибба Рашистан. Китайците са извили ръцете на Русия за по-евтин петрол, по-евтин дори от този, който досега жълтурите купуваха - Иран. А сега Иран е задължен да търси нови пазари, понеже цената на руския петрол за Китай е смехотворна (сметни как са ги нашибали "братята" китайци). Това е добра новина за ЕС. Скоро ще имаме сделки с Иран, а Рашистан ще оттече в канала съвсем

29

Анонимен

преди 1 година

САЩ, Русия, Китай, Индия. ЕС изтича в канала.

28

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ключовият моменте, че Русия и Китай започват промяна на правилата наложени след ВСВ. А това неминуемо е свързано със сериозни икономически сътресения и криза за Запада при която НАТО е напълно безсилен да направи каквото и да е- Освем провокирането на ядрен конфликт което ще бъде пагубно за самият Запад!

27

xoxo

преди 1 година

#25Русия има присъствие в Афганистан по покана на тогавашното правителство.Кой и с каква цел създаде талибаните? Не са руснаците със сигурност.Кой създаде ISIS в Сирия ?Майдана в Украйна?

26

не само НАТО

преди 1 година

И ЕС да се готви за дълги години на обедняване, студ, а може и до глад да се стигне.

25

Анонимен

преди 1 година

До xoxo Зимата ще мине и замине, и след нея пРосия ще на колене. Ако не е още преди това. :))))))

24

xoxo

преди 1 година

НАТО може да се готви колко иска да защитава американските интереси в Европа.колкото до руските военни действия-предполагам ще продългат докато достигнат целта си.Бавно, но сигурно.Зимата идва.Ще видим славните европейски лидери дали са готови за Играта на тронове.Можете да говорите каквито си искате глупости за руснаците,но те са калени за лишенията.Калени кли са западноевропейците?

23

Анонимен

преди 1 година

А протестиращите в Мадрид и в Отава с плакати срещу НАТО не са ли част от съюза? Какви са тези новини, защо не ни показвате гледната точка на гражданите на съюза, този сайт единствено гледните точки на някакви платени калинки в пропаганден стил ли ще ни отегчавате или ще бъдете истинска медия и ще отразявате всички гледни точки? До кога 1% спуснат от Запада ще управлява живота на средната класа в Европа? В този сайт журналистика учили ли сте или сте обслужващ персона на ниво диктовка първи клас?

22

SPQR

преди 1 година

Легиони, съберете се и отидете да помогнете на Украйна! Как можете просто да седите и да гледате как тиранина Путин изтребва цял народ? Що за войни сте вие? Не сте войни, а безгръбначни охлюви!

21

Влади-Мир

преди 1 година

Странно що всички говорят за Афганистан?!? Явно не са чели историята. Когато СССР напуска, правителството се държи 3 години до разпада на СССР, А след 20 годишна краварска окупапация го видяхме всички

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 "А какво стана със санкциите и рухването на Русия?" Сметнато е, че при 60 долара за барел петрол пРосия е пред реален фалит. Под тази сума *** им ще дойде за няколко месеца. :)))))

19

Влади-Мир

преди 1 година

Имагинерни понятия, по скоро питай кой ще плаша задълженията на г7...примерно

18

Анонимен

преди 1 година

А какво стана със санкциите и рухването на Русия?

17

Handel

преди 1 година

"НАТО се готви за много дълъг срок на събитията в Украйна"

16

Защо

преди 1 година

няма партизанско движение срещу руските "окупатори" в Украйна?

15

Анонимен

преди 1 година

гладът и студът ще прекъснат съществуването на НАТО ------////------- Една ракета в Топлофикацията на Белгород или Курск на Василовден или на Водици и ше глеаш как ше се размръзнат чак за Деня на победата.

14

Анонимен

преди 1 година

Това е втори Афганистан за Раша, но Украйна не е планинска, тоест немат никакви планини, ще им бъде трудно на запада да прилагат горила тактиката :)))