225

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че все още няма технология, с която да може да я клонират, и да заменят 50% от депутатите в парламента.

224

Анонимен

преди 1 година

Красива, интелигента, перфектна. Трябват ни повече жени в политиката, но не каквито и да било.

223

Анонимен

преди 1 година

Заговора срещу БГ тръгна добре и върви по план,скоро може да стигнем до фалит ,но за сметка на това ще се пръкнат нови млади милиардери "за чудо и приказ "забогатели за нула време от политически корупционни схеми и безогледни кражби.Ето купуват депутати от други партии с крадените пари за да крадат още от общото и заради някоя недовършена поръчка."Борците" срещу корупцията и шуробаджанащината едно безогледно менте ,надминаха банковите обирджии ,а народеца гледа Харвардски марионетен театър

222

Анонимен

преди 1 година

Лентата крадливата меркантилна политическа прос.итутка я "нарочили" горката безгрешна грешница.

221

Анонимен

преди 1 година

Нямам причина да ти вярвам. Текстът, произведен от теб, прилича на бръщолевене на дядка с много хронични заболявания. Извинявай много, но няма никакъв начин това да ми повлияе, в този му вид. Почивай си.

220

До 274

преди 1 година

Ти сънуваш ли?Минчев и Бориславова са от една съща адвокатска кантора свързана с много далавери,вкл.и с венецуелски машини с нагласения софтуер на двамата братя - машини и софтуер и конкретно нагласен изборен закон.Една голяяма лъжа и куп аборигени.Затова внушаваха за дипломите ,а излезе мазано.А и събрат им един медиен олигарх си поработи добре с групичката.А за най сбъркания финансов Василев е трагичн с неговия събрат от Дубай шефа на НАП.Другаре,не се оливайте с глупости в защита на тия

219

Жоро

преди 1 година

Това което казвам е, че Симеон 2и неговите протежета са кукловод ите на Кокорчовци те и за това са толкова нагли,а са назначени за да вършат непопулярни неща - да вдигнат инфлацията, за да оберът народа, да откраднат парите по плана, да вземат много дълг, това са все поръчки на кукловод ите, а ценностите в политиката са само Долари и Евро. Борисов е наясно с това и в съгласен щото неговата роля в на този който критикува в опозиция, но и той е част от театъра,

218

До 273

преди 1 година

Минчев си беше наистина перфектен. Същото мога да кажа и за Василев, от поведението му до момента. Даже съм учуден колко много младите хора в управлението зачитат моралните норми и важността на ролята си в институциите, и как съобразяват поведението си с тях. Нямали сме такива управници никога през съзнателния ми живот. Не знаех, че е възможно нещо подобно - явно е.

217

До 271

преди 1 година

Проблема не е в образованието,нека има повече образовани в престижни университет,а след това,говорим за манталитета,морал,могат ли да служат на БГ в неин интерес,ако получат държавен пост или ще ни разпродадат в лична и чужда изгода и в полза на корумпирани олигарси.Това виждаме днес което е обидно и жалко.Такава деградация на ценности не сме виждали и то от млади хора.Разбираме ,че парите в огромни размери в офшорни сметки придобити чрез злоупотреби определя тяхната ценностна система.

216

Анонимен

преди 1 година

Лена е много красиво име, като нея самата. Като икона е.

215

Жоро

преди 1 година

вижте речта която държи Симеон 2 в Кеймбридж през 2018, когато заявява че се гордее че имамемного млади хора, завършили университети от бръшляновата лига и че бъдещето на България е в техни ръце, също така вижте партито за 80-годишен юбилей на Симеон 2 във Врана 2017, вижте гостите - Прокопиев, Нинова, Радев, Бобоков, Спас Русев, Бриго Аспарухов, Силимон Паси, Кунева и наследника Борис Сакс-Кобург Гота и др., но не и Борисов, така ще разберете, че тия са отглеждани и са назначени на власт

214

Анонимен

преди 1 година

Защо 99% от коментиращите дискутират любовните й отношения (по-скоро ВЕРОЯТНИТЕ й любовни отношения ) с когото и да е, а не се концентрират върху същността на написаното?! Това май го има само по тези ширини - като няма как да оспориш фактите, тръгваш с някакви долнопробни и вулгарни коментари....много примитивно ниво.

213

До 268

преди 1 година

Разбрано. А какъв е изводът, ако има такъв?

212

Анонимен

преди 1 година

Иска да каже че посочването точно на нея като изпълнител на договора между ББР и адвокатското дружество няма нищо общо с нея в момент когато тя е правен съветник на Киро в служебния,тя подготвя договорите,той е разписал договора и внесъл в ТР,вероятно чрез нея.Във време за което има решение на КС ,че е фалшив министър,а договора е сключен с новите изпълнителни директори ,преди да са вписани в ТР като правоимащи.

211

До 266

преди 1 година

Нищо не ти се разбира, бро.

210

Анонимен

преди 1 година

И тя като Нинова даскалицата,когато я настъпиха за Трансимпекс" лично се хвана за партията,обиждали партията,та и Ленчето било срещу "кабинета" т.е будоара на възлюбените.Госпойце договора е публикуван,че и в ТР и който не е правен лаик може да го разбере,обаче тя отпраща послания към неграмотната аудитория.А кражбите,а назначенията на приятелския кръг от компетентни и обвързани и надиплени върволици от фирми и фирмички с явен конфликт на интереси?А 9 млрд за 9 дни къде са?А комисионните от газа

209

Анонимен

преди 1 година

Доста е умна, защото импровизира, когато й задават въпроси. Нещо, което Атанасова не е способна да направи лесно. Тежко беше да гледаме деградацията на това същество.

208

До 261

преди 1 година

Как начините да използваш мъж трябва да ме интересуват, ***!? По-добре е, че не е дебела, но я намирам за доста хубава - въпрос на преценка е. И се надявам да поостане, защото ми омръзна да гледам полумъртви женски туловища в новините.

207

Михаил

преди 1 година

Така пише в Гугъл. Явно прокуратурата се е научила и тя като вас да чете гугъл.

206

Анонимен

преди 1 година

Млада е и не е дебела. Но не е хубава. Оказа се, че и умна не е. Има къде къде по - дискретни и елегантни начини да използваш един мъж. А не да се залепиш за него като тиксо..