39

anonimen

преди 1 година

И за какво се бихте? За да измрат по-голяма част от вас , да се сринат градовете и мирното население да страда, заради глупостта на един наркоман , марионетка ,поставен за президент да защитава чужди интереси за сметка на собствения си народ. Още ли вярвате на ,корумпираните си управници , че ще победите в тази война, не разбрахте ли че, сте жертвения агнец, на чужди интереси, и скоро никой няма и да се сеща за вашата "саможертва". Когато се осъзнаете вече ще е много късно.

38

Анонимен

преди 1 година

Предупреждавах че ще стане страшно когато Мечката се разгневи. Урките си мислеха че Мечката е стара и болна и ще им се размине. Не Мечката пазеше цивилните затова и не обяви мащабна война Ако беше тръгнала да убива наред досега да е стигнала до атлантическият океан. Които са се срещали с Мечка Стръвница знаят за какво става въпрос.

37

Руснаците не са хора

преди 1 година

Нацики, фашисти и агресори , както и да свърши войната , санкциите особено в технологиите ще продължат в следващите сто години до пълното им икономическо унищожаване , на който от платените руски *** тук не му харесва да се измита завинаги към руското блато и да не се връща

36

Анонимен

преди 1 година

Расийка ще бъде срината до основи. Сами си го направиха. Запада затяга гайките, а рушките болтове вече се скъсаха. Икономиката там е дроб. Нямат плат да шият ***. Нямат лекарства по аптеките. Болните се самоубиват. Те това е Расийка 2022г.

35

Гиб Мелсън

преди 1 година

Начело с Киро Украинеца България се превръща в сериозен враг на Русия и руснаците. Във видео заснето от руснаците в Лисичанск те коментират, че боеприасите, които са намерили в Лисичанск изоставени от бягащитте украинци са българско производство. Корни, Корни, ах, какво лъжливо овчарче си. И поодлоога на Киро украинеца. Напишете на ютюба установили контрол над Лисичанск много трофеев

34

Русваците не са хора

преди 1 година

Фашисти, нацики агресори - неко добро ня го чака в сладващото столетие, както и да свърши войната

33

Гост

преди 1 година

Всеки руски *** да е проклет и майките и поколенията им до 9 коляно. И като дойде време за разплащане дано никой да няма милост.

32

Анонимен

преди 1 година

Да го духат укрите, дано путлериста ги изтреби до крак.

31

що блядове.

преди 1 година

....пишат тука да създават впечатление че народа е със Путин , да напрвим един референдум и да ви покажем че българина мрази ,москвича, и че предпочита лошия запад пред ,руските герой,, Скоро и Копеикин ще гледа като обран ром във автобус !

30

рано или късно

преди 1 година

Путин и компания ще си платят за всичко до последната си ...руснаците са търпеливи до някъде са много бити и избивани от свойте си управници и са уплашени .НО накрая ще се събудят !

29

Анонимен

преди 1 година

За хората,които мислят,че свалянето на Зеленски ще спре войната: Вие нормални ли сте.Мислите,че руснаците ще върнат заграбеното? Ще върнат Луганска,донецка област,Крим?Зеленски и да падне войната ще продължи.Било то и партизанска.Всеки руснак,по всяко време на украинска територия ще е мишена.И много още ще умират и страдат от имперските щения на Путин.

28

до 23

преди 1 година

Русия ще си намери майстора, не се пали.

27

Анонимен

преди 1 година

ташци требват ташаааа ци ..а не да се правите на Еврогуейци

26

Анонимен

преди 1 година

юяхте да освобождавате и връюате Крим а ?? скоро и Киев юе трябва да си връюате..гледаме ви съира

25

hasmokar

преди 1 година

Сепарите дома го ядоха 8г.свинеца, сега връщат.

24

Моля?

преди 1 година

Элеонара Мутрафанова да вземе да се събира чемодана (куфара!), да си си сложи няколко чифта кильотки, памперси ида поема пътя за напускане на България. Тази тучна лелка повече никога да не влиза в България! Да живее Украйна ..!

23

До агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

"САЩ приеха план Маршал за възстановяване 3000 милиарда$" Да не сте приятели с зельонката, че и ти ги плещишедни глупости? Или си шмъркате заедно от белОто?

22

Чети кво ти казвам

преди 1 година

Толкова ли са глупави укрите та не вземат да гръмнат Зелето и всичко ще свърши. Ясно е че този, който го отрепе и него ще гръмнат но така или иначе техния живот е съсипан. Имоти, семейства всичко е с4инато до основи и това само заради един човек евреин продал се на янките. А между другото Киро и компания ни готвят за Украйнския сценарии. Усещам че ще се опитат.

21

Анонимен

преди 1 година

аре бе утр.пки украински нали чехте да победите тея дена..смазаха ви от бой

20

Анонимен

преди 1 година

тепанье за вас...назисти ..ще скачате срещу Русия а ??