213

Анонимен

преди 1 година

До Какво следваЧекаме да загубят България, тогава вече на Балканите нема да имат место, гарантирам ти го :)) Ако стане да закрият руското посолство, нема да има по хубава новина от това, все пак е предложение на техната Митрофанова :))

212

До 231

преди 1 година

***.о, чуждестранните граждани служители в дипломатическите мисии, също са с дипломатически имунитет. Затова няма, как да бъдат изправени пред съд.

211

Анонимен

преди 1 година

Като кацнат самолетите в москва, утре още ще разберете решението им. Утре ще питате ама защо Сърбия получавала газ 5 ПЪТИ по евтин от България, а Унгария 3 пъти. За да може кирчо да се хвали колко е смел, ама ще се наиграе

210

Карма из а бич

преди 1 година

Какво нещо съдбата - на днешната дата по команда от мацква по особено жесток начин е убит един от малцината истински български държавници - Стефан Стамболов.

209

Какво следва

преди 1 година

За това ще има реакция от Русия, и за съжаление няма да бъде само за авторите на тази г'лупост.

208

Анонимен

преди 1 година

От 70 изгонени, половината не са никакви дипломати а просто служители и ако има и най малкото доказателство , че са правили нещо нередно може на момента да бъдат арестувани и съдени в страната ни.

207

Митро ле!

преди 1 година

Кирчо на чардак седеше, печено ягне ядеше. Отдоле иде Калутка, Калутка руска .утк.а. Митро ле! Ди да ду да!Дум!

206

Анонимен

преди 1 година

Всичко е политика, това е ясно, обаче Мутрофанова си позволи нещица, които са обидни за нас, нали уж се води дипломат :))) Първо никой не ги е канил да нахлуят в БГ в края на ВСВ, ние сами ги пуснахме, щото видехме на къде отиват нещата с немците, второ, те не са ни освобождавали тогава, че да си нацвъкат паметниците навсякъде в БГ, ама съветската лелка си остава такава до края :))

205

Анонимен

преди 1 година

Логично е да преместат останалите в Белград и да затворят посолството и да скъсат всякакви дипломатически отношения. Кирчо бързо забрави, как бързаше пръв да се качи на самолета на евакуираните българи от кораба в Мариупол.

204

До 219 Какво следва

преди 1 година

***, доказателства се събират, само когато трябва да изправиш някого на съд, когато говорим за хора с дипломатически имунитет, това в невъзможно, поради текстовете на Виенската конвенция. Затова, съществуването на оперативна информация е напълно достатъчно, за да бъдат изгонени заподозрените в шпионаж. Това е политически, а не юридически акт.

203

Анонимен

преди 1 година

Що за човек трябва да си, че да благоговееш пред чужда държава за сметка на своята? Аз например се възхищавам на Германия, но не благоговея пред тях. Изпитвам дълбоко уважение към германците заради дисиплината им, заради инженерните им постижения и заради това, че издигнаха изравнената им със земята родина до 4-тата най-развита икономика в света, въпреки вече десетилетия вменяваното им чувство за вина за ВСВ. Наистина не разбирам т.нар. русофили - каква е тая тяхна мазохистична сляпа любов.

202

Анонимен

преди 1 година

Митрафонова засегна руските интереси на Балканите. Очаква я Сибир. Тя предаде Путин в тежък момент и по време на специална операция.

201

Анонимен

преди 1 година

А кога ще кацне самолетче и за МИТРОФАНОВИЦА?

200

Костя

преди 1 година

Ще ми липсвате, товарищи!И на Корни-тоже!

199

Анонимен

преди 1 година

Огромна излагация ... Даваха кадри от летищата жени и деца, кучата обвинени от кирчо и лена без грам доказателства.

198

Анонимен

преди 1 година

Qпейкин че бега и ли и той към Маскве? Или предпочита да си харчи еврото в България?

197

Пак по опорката?

преди 1 година

До 212: Голяма радост, дума няма. Глупаците не трябва да се поливат, те сами си растат

196

Какво следва

преди 1 година

Никой не дава убедителни доказателства за шпионаж. Как да дадат, като нямат. Възможно е да имат нещо за двама, трима, хайде дори десет. Но за седемдесет? Ето например директорът на руският културно-информационен център. Няма месец откак е пристигнал в България и вече да повярваме, че е разкрит шпионин. Мижи да те лажем. Ако просто са искали да им се намали бройката, можеха тихомълком да се договорят. Сега каквито и обяснения да дава , вече проблемът е създаден. Да видим какво ще последва.

195

Анонимен

преди 1 година

Оооо, Нееее, какво ще правим сега без тях?!

194

Тарас Булба

преди 1 година

Общо взето ситуацията е : Чемодан, Аерофлот, Москва, Владимир Владимирович. Да му мисли Тьотя, оказа се абсолютен провал. Язък, че я надцених!