10

Стига бе,

преди 1 година

...такъв битак не бивало в НС! Половин година викаха..."ще, ще,ще ...", и ще направиме... "анализ"! Тия сега , ей сега щели да направят програма! Ще чакаме още година за план и програма! Имало ли е случай да дойдат Позитано на власт и да не ни спрат Еврофондовете? Отсега можем да залагаме колко милиарда ще изгубим, щом е там Корнела! А на Ристю в главата все Гешев се върти! Изглежда само това се изплаща от кукловодите му, Прокопито , Маджо ,или Бобокови!

9

Фаза

преди 1 година

Един човек трябва да разбира от всичко, когато гласува. В партиите поне експерти, които вземат решения. Искам тези независими да покажат писмено, как ги виждат нещата за управление от правителството. Трябва да са подготвени, щом са тръгнали да преговарят.

8

рибока

преди 1 година

Независими?Интересно определение,така ли вече казват на отцепилите се?

7

ХЪх

преди 1 година

До No commentто тъ се пуска баница, дето таман е захапана... :D

6

Спас

преди 1 година

Най-добре за Българи ще е тези от ПъПъ просто да си изпълязт обратно от където са дошли. В момента се пънат да си съберат мнозинството, но истината е, че дори и да си пазарят още 5-6 "независими", то това ще е много крехко и лесно преодолимо мнозинство. Да си ходят Пълен Провалз Никой не ги иска, освен 500-600 платени клакьори, дето им се радват на площада.

5

No comment

преди 1 година

И кой точно е гласувал на изборите за "независими"? Тези трябва да напускат и следващия от партиината листа, да заема местата им в Парламента!!!

4

Муа ха ха ха

преди 1 година

"Независими" каза!? :))))))

3

М

преди 1 година

Най-корумпираните ще участват в правителството.

2

Тия

преди 1 година

Нито една партия не иска промени за такива, които напускат партиите да напускат и НС.

1

Анонимен

преди 1 година

Тъси подкрепа - да се чете - пазарува!