15

Анонимен

преди 1 година

Съветвам ви да гледате и украинските медии и руски влогове (тях е по трудно да следите заради ютуб) Така става ясна стратегията и на двете страни . Според мен Русия ще надделее но бавно. В космоса също се води война . САЩ дават разузнавателна информация на украинците а руснаците се опитват да избутат американските спътници и да заглушат джипиеса .

14

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се знае че украинците всъщност са бивши руснаци.Решили са да си направят отделна държава и са я кръстили Крайна.Това че руският език основно се говори там е показателен.

13

пришълеца

преди 1 година

От гербаджии:)))Болка ли ви е лисугера или грифона:))) ако ви харесва повече

12

Факт

преди 1 година

Добра новина....

11

Анонимен

преди 1 година

Първите месеци се палих на тема война и мислех, че укрите държат цивилни за жив щит, но напоследък видях много клипове, в които руснаци и украинци в окупирани от луснаци градове си признават, че чисто и просто са ги чакали. Виждам и много украинци преминаващи на страната на руснаците или такива предаващи се. Последната седмица се предадоха 12 украински дивизии. Дано Украйна и Русия се помирят скоро. Обичам всички украинки и рускини, и заедно с българки и сръбкини са ми любимите жени на света.

10

Асоциален Примитив

преди 1 година

Русофилията е много гадна болест. Трябва ние българите да измислим лекарство против тази чума, задължени сме, защото ние съсздадохме Мордор. Господ ни наказва, защото се опитахме да облагородим варварските племена (руснаци и германци) и спряхме естествения ход на нещата. Ако бяхме ги оставили на произвола, още преди 700 години англичаните щяха да се саморазправят с тях.

9

Анонимен

преди 1 година

Продължават с дъртите лъжи вaтниците.

8

Анонимен

преди 1 година

Руската мечка продължава да мачка.Бавно и методично мечката налага волята си.

7

Евроатлантик

преди 1 година

Зеленски ще евакуира защитниците както това стана е Мариупол.

6

Анонимен

преди 1 година

брамо,само напред

5

Руский мастръбант

преди 1 година

Където минат руските варвари, трева не никне! Събарят наред...жилищни сгради, детски градини, болници...! И всичко това било...с "благородна" цел! Болните от Кремъл съвсем изперкаха!

4

Реалист

преди 1 година

Знаем как "освобождава" градове...като ги сравни със земята!

3

Анонимен

преди 1 година

Чакай бе, резняка чеченец още преди два месеца каза, че са асвабадили Лисичанск. Руската пропаганда нещо много слабичко.

2

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

С падането на Лисичанск се преодолява 8 години изгражданата укрепена риния. От тук на Запад няма нито един окоп, бункер, огнева точка. Равно като тепсия. Нацитата и Натовските наемници просто няма къде да се скрият.

1

юбералес

преди 1 година

Вярвам му на този министър на ЛНР. Честно момче ми се струва да е.