22

Анонимен

преди 1 година

До 22:Да ти кажа,че съществува.Обаче от грип ми е било по-зле отколкото това като го карах.Кофти е с миризмите...някои още ги бъркам и са слаби.От някои храни ми се гади все още.

21

Е КАК !

преди 1 година

Нали ЕК отложи в началото на юни доставката на милиарди ваксини за след три месеца и ще трябват желаещи за дупчене !

20

Анонимен

преди 1 година

"Става дума за съвсем различен вариант на "Омикрон"" И как с ваксина която имаше много слаба ефективност срещу Омикрон ,ще се предпазим от съвсем различен вариант на Омикрон ?

19

Анонимен

преди 1 година

Ковид не съществува, от ваксините няма смисъл.

18

Анонимен

преди 1 година

Да си оправят ваксините.Причиняват мозъчна мъгла и унищожават мозъка.Вижте,че всички ваксинирани са като овце и заекват при говорене все едно имат дислекция.Имат проблем с паметта.Аз се разболях точно деня преди ваксинацията,изкарах го леко и сега си имам имунитет.Васкинацията ще я отложа за по-натам и се надявам да направят по-безопасни.Погледнете си познатите,които са ваксинирани...всички до един имат проблем с говора!

17

ПРОСТО Е

преди 1 година

КАТО СЕ ВАКСИНИРАМЕ, НИЕ ПРОСТО УЧИМ ВИРУСА КАК ДА ИЗБЯГВА ВАКСИНАТА. И ТОЙ СЕ ИЗМЕНЯ УСКОРЕНО. НЕ Е ТЪЪЪЪП! ИСКА ДА ОЦЕЛЯВА!!

16

Alex

преди 1 година

Отивам да си сипя една бира след малко.

15

Анонимен

преди 1 година

Пак старата песен на нов глас. Оляхте се вече.

14

Цъ

преди 1 година

А в Украйна има ли ковид, грип, маймунска шарка??? Или само Зелена ***?

13

СЗО-то

преди 1 година

Незабавно две маски (на два ката) и 3-4 бустера!!! Спиране на градския транспорт, училища и забрана на разходките вън! И моля ви, спрете този бизнес!!!

12

Майна

преди 1 година

СЕГА СМЪРТНОСТТА ОТ КОВИД Е ПО- НИСКА ОТ ТАЗИ НА ГРИПА!!! ФАКТ. ЗАЩО ПАНИКЬОСВАТЕ ХОРАТА ИЗЛИШНО??? ПО- ДОБРЕ ИМ КАЖЕТЕ КАК ДА СЕ ЛЕКУВАТ. АЗ ЛИЧНО СЕ ИЗЛЕКУВАХ ВКЛ. И ОТ ДЕЛТАТА С ХОМЕОПАТИЯ, ШУСЛЕР СОЛИ, ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ, И СМУЧЕЩИ ТАБЛЕТКИ ЗА ГЪРЛО... От първия ден, Не се чака да се развие болестта!!!

11

Иванов

преди 1 година

Радка Аргирова да си гледа пенсията. Тая ваксина прецака животът ми, както уби и баща ми!

10

вай вай ваййй

преди 1 година

Опааа, баба Радка Костенурката изпълзя!

9

Анонимен

преди 1 година

Хората са уморени и без да им натрапвате грипчето :)))

8

Чшшалоу!

преди 1 година

Какви дистанции и маски Септември? Нещо много почнаха да ни подготвят. Защото и в други европейски държави на есен може да падат правителства заради инфлация и енергийна криза.

7

ха-ха-хаааа

преди 1 година

Втрисане и умора!Ами копах кукуруза и ме втриса, па и се уморих.......КОВИДЯСЪЛ ли съм?!

6

Анонимен

преди 1 година

Ние може да се правим, че ковид няма, но той не ни е забравил и няма да изчезне. На всеки 3 -4 месеца ще има нова вълна. Колко висока и колко смъртоносна ще е, зависи единствено от нивото на ваксинацията.

5

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Тази вещица ,отново се появи да бълва глупости и лъжи!!С нетърпение ,иска да се въведат маски и мерки (разбирай локдаун)....безсмислено е ,доказателствата са налице!!!Вие трябва да бъдете съдени в Нюрнберг ,за нарушаване правата на човека ,през тези две години и половина !!Искам да ви видя обесени !!!

4

Чико от Порто Рико

преди 1 година

Май трябва да избухне още една война, за забравят за тези кашлици и кихавици.

3

ПЛАНдемия

преди 1 година

Станете и те ще паднат!