139

Ааа, не!

преди 2 години

До Аа не..шаман- Не не съм путиновите и никога няма да бъда! Но не мога да не се впечатля, че някаква журналистка пак е изпуснала топъл миризлив въздух от Медузата. А хората искат истински новини и се безпокоят за зимата и глада по света. Това ли е ефекта на санкциите? Защото друг ефект не виждаме.

138

Ааа, не!

преди 2 години

До ЦСКАр--- Нещо не си в час! Точно САЩ и запада напоследък създават и финансират марксически движения и бойни групи. Затуй махнаха Тръмп да не им пречи! За БЛМ и Антифа чувал ли си. ЛГБТ и Зелените са също такива. А за Давос и политическите им мекерета? Не че Русия е по-свястна по въпроса за човешки права, свобода и медии, но да не пренебрегваме истината. А Сорос марксиста, дори пусна ръка и на нашите медии.

137

Анонимен

преди 2 години

Джоузеф Кръпката Байдън Кралица Елизабет Втора не може да смогне да му закърпи гащите и чорапите а руския дерибей меринджей разпуснато го кара

136

до соларния

преди 2 години

да каже колко пари дава за покупката и после подменяне на батерии ,иначе ако е толко хубаво всеки да е сложил

135

А сега сериозно

преди 2 години

До Споко: Споко, следвашата седмица ЕС си слага соларни панели, произведени в Китай чрез руски горива и въглища и спира да купуват газ и нефт от Русия. Слушайте търговския им агент за бг: Solar Power който си решил проблемите за цял живот. А Германия като по-тъпппички от него, минават на въглища за да омекорят режима си на тока през зимата. С какво ще си зареждат електрокарите, ако Мъск не изобрети Тесла на въглища?

134

Михали

преди 2 години

Много ми е чудно, за какво ще му трябва на чове нещо, когато има всичко, а и не му трябва нищо.

133

Абе

преди 2 години

Не знам, но няма още дълго да е негова !

132

Асоциален Примитив

преди 2 години

До 163 Какво общо има лукса на Путин с войната в Украйна? Ако живе като ***, пак ще има статия. Какъв е смисъла да квичим по команда? Аз искам руснаците да се разкарат от Украйна като и да гризнат яко дръвцето, но лукса в който живее Путин е благодарение на държавата която управлява - най богатата на ресурси в света.

131

Анонимен

преди 2 години

До Асоциален Примитив, никът ти казва всичко

130

Асоциален Примитив

преди 2 години

Няма да чета статията, не харесвам Путин, но не виждам защо да не живее в лукс?

129

Анонимен

преди 2 години

жалка пропаганда

128

Анонимен

преди 2 години

Живееш в лукс, а в същото време пращаш убийци в чужда страна и превръщаш живота на милиони хора в ужас !?? От тази дача - директно ще се озове в глъбините на Ада ! Този разточителен лукс е напоен и с кръвта на хиляди убити врагове на режима Путин

127

Анонимен

преди 2 години

Менте хотел е на някой от двойнициите му. Путин е болен с рак в Ленинград.

126

Смешко √•7

преди 2 години

Аз също имам своите негативни мисли спрямо капиталистическото бюрократизирана до американщина на някои отявлени бюрократи в Русия. Нечии деца учат в САЩ,а други нечии деца (една от дъщерите на ,Володя Путин владее доста собственности извън Русия. Нямам обаче сведение за бившата на Путин...нейният реален произход .А около нея имам съмнения(Biaritz). При всички случаи вярвам в Русия . Вярвам с Руският народ

125

Мужик

преди 2 години

В отвъдното щял да ги носи всичките имоти и пари, ама чул че там на митницата корупция няма и сега умира от страх да не умре че някой друг ще му ги харчи.

124

Анонимен

преди 2 години

Щом е тайна дачата, откъде знаете?

123

До134

преди 2 години

И аз го четох за Литва това.

122

Анонимен

преди 2 години

Вече си смучете от пръстите измишльотини.

121

Споко

преди 2 години

Споко, следвашата седмица ЕС си слага соларни панели и спира да купуват газ и нефт от Русия и Русия ще фалира.

120

Анонимен

преди 2 години

Путин разката запада и кравата.