54

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се движат на запад, Зе има още малко път към разгрома.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 - А докато се " смееш" , осъзнаваш ли , че Русия ИЗОБЩО НЕ иска да влиза в ЕС ! За там се натискат станове от третия свят като нас , Украина , Молдова , Албания и т.н ?! Белите и РАЗВИТИТЕ държави НАПУСКАТ ( пример Великобритания ) , въпрос на време е да видим коя ще е следващата ! Ако си мислиш , че Москва ще остави Брюксел да и нарежда , значи си отсъствал от много часове , ако въобще си ходил на училище ?! Кажи сега че и Китай се натиска , та вярно да се посмеем от сърце !

52

АМИ..ДА

преди 1 година

Тоя си остава артист...Забравя за сценаристи,режисра,спонсори и т.н.Играта е между САЩ и РУСИЯ.Не е отвчера.Неграмотен и наивен па..ля.чо.В Бавария имаше подобен..За кратко време и той стигна далеч..свърши лошо.Историята се повтаря..А какъв *** беше Вовката! Свиреше с оная си работа на пиано..Те затова ли идват толкова често на гости при него?Да им свири..насаме..

51

БАНко

преди 1 година

С ПОМИАРСКОТО И УГОДНИЧЕСКО ПОВЕДЕНИЕ КЪМ АМЕРИКА И НАТО , ПРЕНЕБРЕГВАЙКИ СЪЗДАДЕНИЯ ПРЕДИ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ МИРЕН ПЪТ ЗА ЕВРОПА ТИ УНИЩОЖИ ДЪРЖАВАТА СЪЗДАДЕНА ОТ ЛЕНИН , ДОБАВЕНА С КРИМ ОТ ХРУСЧОВ И ОТ ВЪЗСТАНОВЕНА ОТ ГОРБАЧОВ !!! РУСИТЕ И УКРАИНЦИТЕ ЖИВЕЕЩИ НА ТОЗИ ,,ОСТАТЪК" ОТ ПОКРАЙНИНИТЕ НЯМА ДА ТИ ПРОСТЯТ *** !!!

50

Анонимен

преди 1 година

Путин е доказан пасивен хомосексуалист, екстрементите след всеки акт му ги носят в куфарчето с " ядреният бутон", познайте защо никой не пипа в това куфарче! Гадна история

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 "Засега обаче, руснаците пак се движат от изток на запад" Кой бе, я виж къде е Киев и къде е Донбас? :))))

48

Анонимен

преди 1 година

Зе обича да се сравнява с СССР срещу Германия. Един вид, ще отблъснем руснаците, както отблъснахме немците от Москва. Засега обаче, руснаците пак се движат от изток на запад и това движение го знаят от векове.

47

Анонимен

преди 1 година

- Само какъв път изминахме за три месеца! Каза Зелето и избърса с ръкав белото от носа си.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 Каквото "остане" ще е отвоювано от нацистки режим, който се опита да "усвой" цялата държава и да ги затрие като нация! Борбата на Украйна не е само за териториална цялост, а и за да покаже на света, че руските нацистки лъжи, че "няма украинска нация" са точно това - лъжи.

45

Анонимен

преди 1 година

До баце На русофилите по цял ден наркотици са им в главата. Не ми се мисли какво им е ежедневието, за да говорят постоянно за това. Особено като се има предвид, че "наркоманията" на Зеленски е ДОКАЗАН руски фейк.

44

Анонимен

преди 1 година

Този път не го пожелаваме на никого. А президентът на тази държава има тепърва да взима по-тежки решения. И най-заслепените оптимисти не им е ясно какво ще остане от държавата.

43

баце

преди 1 година

Този пак се е друсал с някоя яка билка.

42

Анонимен

преди 1 година

Действително, пътят от просто бедна олигархична дупка до бедна олигархична дупка без излаз на море, с загубени 1/5 територия и 1/3 инфраструктура, където ежедневно загиват по 200 от най-буйните укри и която има същия статут, който и Турция от 20 години, беше много труден, но кокаиновият клоун се справи.

41

Анонимен

преди 1 година

Печален

40

Анонимен

преди 1 година

До По същество "Едно знам - Украйна в ЕС няма да се случи преди Русия в ЕС" Задавих се от смях. Фашистка Русия я чака Азия. Даже Фюрера ви си го каза, след като разбра, че блъфа му в Европа не успя.

39

Тържество

преди 1 година

На неофашизма!

38

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха зеления клоун с непраната тениска дори не осъзнава, че е още в гъсталака на километри от началото на пътя.

37

Анонимен

преди 1 година

Абе как изведнъж станаха много важни тия държави за ЕС? Отдалечават ги от Русия това им е целта.. Турция чака над 20 години пред вратата на ЕС никой нищо не коментира..

36

мерси

преди 1 година

пътя на нацизма 8 години вече. Ще плащаме на нациска Украйна дълговете като вземем еврото.

35

Анонимен

преди 1 година

До Хах Превърната е от руските нацисти. Зеленски не само извървя пътя за Украйна, а извървя пътя ЗА ИСТОРИЯТА! Свали маската зад която руските нацисти се криеха 75 години! Ролята му за поправяне на най-голямата фалшификация в човешката история е НЕОЦЕНИМА!