179

Анонимен

преди 1 година

До: номер 189 Ща те брига тебе Македония бе, чалгар??? Да не си я купил та държиш сметка дали ще я продава някой!!!

178

Анонимен

преди 1 година

Спондж боб и кака *** щели заедно да се явят на изборите за да минат 4-те %...

177

българин

преди 1 година

До: номер 187 Решението е едно и то се знае, защото е предложено: Правителство на коалиция между Продължаваме Промяната и Демократична България след спечелване на изборите наесен!!!

176

Не продавай Македони

преди 1 година

Огромно благодаря на Трифонов, че погледна и свали това безгръбначно правителство!

175

приказка

преди 1 година

Имало едно време един цар. Той обещал да "оправи" народа за 800 дни. "Оправил" го, и си тръгнал. Обаче на народа му харесало, и искал още, и още, и още! На мястото на този цар дошъл един чалгар. Той не обещавал нищо, но направо се захванал и той да "оправя" народа, и така цяла година! Сега пак ни оправи! Харесва ли ви, българи???!!!

174

Прав е НО

преди 1 година

Не предлага решение,сега наистина ще се явяваме 5-пъти на избори ! От тази ситуация печелят само тези които се накрадоха успешно и при ПП бяха застрашени ! Не знам дали са мафия или шуро-баджанаци на подходящи места във подходящия момент,, работили,, за себе си ! След изборите 2-,нежелани партии ще държат около 30% от местата във парламента ,това са %-ти които пречат да има мнозинство ,едните са дпс другите са Възраждане ! Колкото по-трудно става толкова по напред ще са Възраждане !

173

очаквано

преди 1 година

Очаква се в предсрочните избори две партии от четворната коалиция да не минат 4 % бариера. Нови партии няма да влязат в парламента. Христо и Атанас са много тревожни.

172

Анонимен

преди 1 година

Обяснете с думи кратки какво следва оттук нататък и колко време могат да не се явяват в НС за да се продължи нататък....????

171

Ице

преди 1 година

По кой критерий съдиш кой е случаен човек и кой специален? Нещо от много специални и абонирани за власт сме докарани до кривата круша! Малко скромност няма да ти попречи.

170

АНЕТО

преди 1 година

Радев, този горният, БСП също са виновни.Няма да се оправдават.Забавиха развитието , а сега няма и пари от ЕС.Ще го духаме....

169

Анонимен

преди 1 година

Слави се оказа не много успешен проект на задкулисието, изгърмя бързо и им свърши някаква работа, а Бойко ги храни цели 12 години. Приликите между двамата е, че са страшни лъжци, хората им се връзват.

168

слави

преди 1 година

Трифонов е най-отговорен за това, което предстои. Защото той го предизвика.

167

анономен

преди 1 година

Бойкиев не се прави на холивудска звезда ами си събирай нещата, вземай си лодката и отивай на село. Че само за работа на полето ставаш

166

Анонимен

преди 1 година

Изключително противен човек! С неприятно излъчване и ниско IQ.

165

пияница мистик

преди 1 година

За един приятел питам. Как може Смехурко като този, дето се пише крайно десен да е в коалиция с БСП (БКП) ????

164

Не

преди 1 година

Не Христо, Ти похарчи това време и не направи нищо от това което беше казал че ще направиш, освен ме пусна Баневи да си вземат версиите, ***, айде опъвай пак палатката на моста и си прави лайфове с Маджо. ***

163

Анонимен

преди 1 година

Говорител на Козяк.

162

Майора

преди 1 година

Абе Пинокио вие сами си направихте така че кабинета да падне- с управленската немощ , с омразата срещу ГЕРБ и Борисов , с тегленето на огромни заеми които и внуците ни ще плащат , с безпринципната ви коалиция , с задкулисните ви договорки , с лъжите на всяка крачка , със закриването на спец звената и облагодетелстване на олигарсите които ви доведоха на власт, сморала на просто Киро и Лена , голямата шуробаджанащина и мисълта че сте вечни! Отивайте си , вие водите страната към фалит!

161

Анонимен

преди 1 година

Махайте го този сороссски пелтек, и на него, както и Кирил не му е силната страна да говори.

160

Анонимен

преди 1 година

Пеевски,не мож му видиш очите в Парламента,но за свалянето на Правителството беше първа пушка...егати и пом..............