28

Един Българин

преди 2 години

3фонов няма да присъства в следващо НС, защото избирателите помнят какво прави. Депутатите от ИТН е важно да осмислят че нямат бъдеще с 3фонов освен обратно на село с чалгата. Толупът първи предаде Македония като гласува "За" добре че Франция тогава защити българския интерес като ги спря та да може да се замисли какво прави и да заеме някаква що годе българска позиция освен позицията на чекмеждетата.

27

КОЙ ГО МОЖЕ ГО МОЖЕ!

преди 2 години

ЕДИН УПРАВЛЯВА 10 ГОДИНИ, ДРУГ САМО ПОЛОВИН ГОДИНА?

26

Тююююх..язък ,бе

преди 2 години

Рундьо --пак не случи на "послушно правителство"....ДАНО НОВИТЕ СА ПО-ПОСЛУШНИ И ПО-ПРОСТИ , ДУХОМ.....ха,ха,хаааа

25

нема нужда

преди 2 години

За какво да говори Слугите на Слави ,Копейката и Хамид вършат тази работа.Само че така лъсва цялата истина.Не си правете илюзии.Дотук беше.

24

баба мара

преди 2 години

че борисов не млъква да говори прос-то-тии от сутрин до вечер те повече властняма да видят 12 години стигат избори до дупка докато случим на хора сегакартинката на участниците е ясна отиваме за гъби а за другите избори през2023 ще му мислим като видим какво е на сергията

23

Реалист

преди 2 години

Този още ли е на свобода ? Да се закрият съдилищата ,полза никаква! Престъпниците на свобода ,а ние обикновените хора плащаме луди пари за адвокати , за да защитим имущество ,гори ,ниви заграбени от алчни чорбаджии получаващи европейски пари ! Тези изедници не подписват договори ,водят ги бели петна за да плаща държавата никакви пари за много тичане по институции ! Този владее села и градове , раздаваше пари на малограмотни ,службите са окупирани от него!

22

Иван

преди 2 години

Боко не може, не че не иска да говори!

21

БАЙ ГАНЬО...

преди 2 години

ИЗМИСЛЕН ОТ РУСОФИЛА АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ(РУСОФИЛ - АГЕНТ ЗА ВЛИЯНИЕ)... ЗА ДА МАЧКА ИДЕНТИТЕТА НА БЪЛГАРИТЕ - РУСКА ПОЛИТИКА........ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ИМА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ,КОЯТО ПРЕЧИ НА БЛАТНИТЕ КРЕПОСТНИ АМБИЦИИ....

20

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ПЕЧЕЛИ РУНДЬО ----С НОВАТА СИ ФОРМАЦИЯ ОТ ЯНЕВ , КОПЕЙКИН И ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ПАРТИЯТА НА ЧАЛГАРО.... ЩОТО ТЕ ЩЕ ГО "СЛУШКАТ БЕЗПРЕКОСЛОВНО"... И НЕМА ДА ИМА НУЖДА ОТ "ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА"...КАТО НА ПУТИН!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Мълчанието е злато! Държавата ви Чалгария е философски неиздържана. Затова най-добре замълчете и не ни давайте държавнически акъл как трябва да се управлява държава. Закрийте парламента и президенството и се управлявайте с пряка демокрация в градове-държави. Това е единственото ви спасение да не ви набъркат във войната и да не ви унищожат. Ако щете вярвайте.

18

Анонимен

преди 2 години

Има знаци,че ТБД си отива до година -две.

17

Анонимен

преди 2 години

Сравнително точен анализ. В сключеното споразумение се договориха кой кое Министерство поема, за което има най подготвен експерт, накрая се оказа, че ПП си водят собствена политика / френското предложение /, и не приемат други предложения освен техните, случая с Г.Караджов. Ами който и да беше, щеше да напусне подобен съюз. Само да не се окаже, накрая че нещо гърмящо е изпратено в ...., че тогава не знам.

16

Анонимен

преди 2 години

"Неспазване на ангажиментите"Не знаех, че са се били ангажирали да пълнят гушите на фиктивните им строителни фирми

15

Анонимен

преди 2 години

Да вкарат Борисов, Доган и Пеевски в затвора и държавата резко ще тръгне напред.

14

Анонимен

преди 2 години

Алеко Константинов: И едните, и другите са маскари!Сред глупаците, този които мълчи е мъдър човек!

13

ТРЕТИЯ ПОЛ..

преди 2 години

ГО НАЛАГАТ, ЗА ДА УНИЩОЖАТ РЕЛИГИИТЕ, ДЪРЖАВИТЕ И ХОРАТА....ПРАЙД ПАРТИЯТА

12

Анонимен

преди 2 години

Пак Борисов виновен, сега пък защото мълчи! Ех, че статия!

11

СМЕХ...

преди 2 години

....номера е да говориш глупости ----ТАКА СЕ ПРАВИ ИМИДЖ И ПОЛИТИЧЕСКИ АВТОРИТЕТ!!!!-----/ПОЧНЕШ ЛИ ДА ГОВОРИШ УМНО---ПРОСТАЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ , ВЕДНАГА ШЕ ТЕ НАМРАЗЯТ/

10

Анонимен

преди 2 години

демокрадци долни, като сте толкова ербап я ми обяснете следното - ако народа е владетеля на страната що му отнемат това право като го карат насила да гласува за друг да му върши тая работа, под формата на парламент?

9

Анонимен

преди 2 години

Е, друго си е да говориш като Кирето без да казваш нещо. Любимата му думичка е "заедно" Заедно ще правим това, заедно ще правим онова....Абе въобще заедно ще победим. Ура, другари!