17

По важно е

преди 1 година

Да се даде оръжие на Украйна !Всичкото ! Ние сме мухльовци !

16

Анонимен

преди 1 година

Като искаш да си българин отиваш и живееш в България. Като искаш да си турчин отиваш и живееш в Турция.Като искаш да си македонец отиваш и живееш в Македония. Другите деления като малцинства,общности и т.н. са единствено и само за пари.

15

До 12 Анонимен

преди 1 година

Ти история учил ли си, чел ли си нещо допълнително? Това, че 5 века сме били под турско РОБСТВО, не значи, че там не са били Българи!Точно Османските архиви показват преброяванията и НИКЪДЕ няма македонци, има БЪЛГАРИ при това смазващо МНОЗИНСТВО в тези земи (не само там, а и в Беломорската част на Македония и Тракия). След освобождението земите се владеят от други, но Австроунгарски, Френски и Италиански преброявания, както и Английски и Американски специалисти казват същото! Образовай се!

14

ПОЖЕЛАНИЕ

преди 1 година

Да влязат в африканският съюз , и след 30 год. може да ги приемем в ЕС. !

13

Анонимен

преди 1 година

Макрон си вре гагата навсякъде. Той е на всяка манджа мерудия. Завря си човката чак в Москва, в Киев. Заигра се със Зеленски. Днес се оказва, че от заиграването си със Зеленски-Макрон губи много гласове. Хората приеха все някакси, че се ожени за възрастната си учителка, негова си работа, простиха и забравиха. Но много от хората във Франция няма да забравят и няма да простят заварката със Зеленски. Макрон вече знае това. Но е поел ангажименти и натиска до откат.

12

Анонимен

преди 1 година

Франция ще се окаже най-близък съюзник на България в поседните 30 години.

11

Анонимен

преди 1 година

Всеки иска това македонско вето да го употреби за собствени цели. Боли ги фара за България ,Македония ,ЕС,Сърбия,Русия.

10

БРАВО!

преди 1 година

След тази позиция, мога само да кажа "Точно и Ясно!" На ПП, БСП, ДБ, ДПС и придворните им празнодумци и медии, които са скочили да обясняват, че това предложение е "изключително добро", "огромен успех", "ако не го приемем, сме предатели и какви ли не"-прочетете позицията - шах и мат! Има документи, има действия, има факти! Радев добре го каза "трябва да си политик със стаж, за да можеш да не виждаш това, което всички виждат!" В парламента ще го гласуват, имат гласова, но ние виждаме ;)

9

Анонимен

преди 1 година

Век и половина не е решен този спор, сега Макрон бърза да го претупа, за да отчете дейност. Никаква база не е. От МВнР им отказват както се казва любезно. Има записи и кадри от протеста снощи. Те ни наричат фашисти и бyлгари, пишат на плакатите, че сме кучета. Срам ме е да напиша какво скандират за нас.

8

Анонимен

преди 1 година

Демек кирцата и кокорцата са обещали да клекнат пред деггеннерата макарон?

7

Анонимен

преди 1 година

От френските работи само една е хубава, но тя няма нищо общо с френското предложение за СМ.

6

Анонимен

преди 1 година

Никаква Европа докато не проговорят книжовен български.

5

Анонимен

преди 1 година

Нямаме нужда от някакво си френско предложение. Между нас и макетата има подписани и от двете страни документи одобрени и гласувани в нашето народно събрания в които е уточнено какво трябва да направят макетата за да отпадне ветото, всичко останало е шменти ми капели

4

Анонимен

преди 1 година

Какво ли ще е това уникално френско предложение с което министър председателят Киро Простото не е даже запознат!

3

Анонимен

преди 1 година

Знаем че нашите политици обичат френската любов със Брюксел,но ще получат кучешката ако предадат Македония,ще трябва да емигрират,по най-бързия начин.

2

Нане

преди 1 година

България се ориентира скоро към Булекзит... Така, че макетата, що знаят да правят... ===)))

1

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо добро в унизителния диктат на макрон