38

Анонимен

преди 2 години

До 30 Нещо живееш в измислен свят. Непознаваш, как работи нито гласуването, нито парламента. Той не напуска парламента , а партията. На вота има преференции т.в. хора са гласували за него и той представлява тях , а не теб? Ти неложеш да му кажеш да напусне и партията да сложи някой, за който никой не е гласувал? Той и всеки депутат имат право да станат независими , ако имат причини.

37

Анонимен

преди 2 години

Депутати, които не са избрани като независими, а са се отлюспили от партията, с която са избрани, трябва да напуснат парламента.

36

Анонимен

преди 2 години

Народните представители трябва да преминат преглед при психиатър, преди да се закълнат. Психичнонестабилните депутати са лесно манипулируеми и не могат да носят отговорност за действията си, пред съда.

35

Лъже,разбира се

преди 2 години

Политиците,когато лъжат,много внимават какви думи използват,в какъв контекст и какъв буквален и преносен смисъл имат тези думи.Освен това как да избягват преки отговори на зададен въпрос чрез смяна на темата или смисъла на въпроса. Пример-питат Киро:обещавал ли си на западни политици вдигане на ветото?Той избягва отговора и обвинява опонентите си,че когато нямат с какво друго да го атакуват,изваждат казуса с РСМ.Ако каже,че не е обещавал,а излезе информация от Брюксел?Ако каже,че е...

34

Петров

преди 2 години

Този освен предател е и лъжец.

33

Анонимен

преди 2 години

Чудедна идея да направят Биг Брадър в НС.С кеф ше пращам SMS-и да се гони някой.Примерно сега ако бяха номинирани Кирчо и Кокорчо държавата бая пари щеше да получи от гласуване.

32

И когато се....

преди 2 години

...метна на гърба на чал гаря - пак ли беше от чисто сърце, за едната чалга, а не за да се киприш като депутат в парламента? Кой би гласувал за такова нищо же ство, освен ако то не се присламчи към някой от силните на деня? Кой? И, ако едно такова ни що жество сега се присламчва към друг господар, това е само един дълбокоморален акт? Хе, хе!

31

чвор

преди 2 години

Аз чакам да видя колко време ще е "независим".

30

Анонимен

преди 2 години

След като напускате партията която ви е издигнала за народни представители, напускате и парламента и на ваше място влизат следващите в листите. Разбра ли бе?

29

Анонимен

преди 2 години

Щом парламента ще е съставен от участници в бигбрадър, предлагам следващият да е направо в къщата. Да има гласуване и 24-часово видеонаблюдение. Ще лъснат зависимостите и ще се ориентираме най-добре.

28

Анонимен

преди 2 години

то оставаше и да кажеш как те купиха... що ни мислиш за абдали бе папагал

27

Анонимен

преди 2 години

Горките му деца да имат такова мекотело за баща. Да гласуваш като някого, не означава че си с него в коалиция. Този, срещу когото е вотът, би трябвало да се замисли, защо е така. А не да тръгне да събира "ръце ", които да му осигурят мнозинство, за да оцелее още малко на власт. До следващия вот...

26

Анонимен

преди 2 години

Вярваме ти

25

Възмутен

преди 2 години

Хе-хе, че кой ще си признае бе, оххлюв невзрачен?

24

Анонимен

преди 2 години

Този още по времето на Биг Брадър залита по алкохола.Според мен и въз основа на държанието му го заплашват с някакви компромати.Бил казал пред бившите си колеги "Вие ли ще ме пазите?".Като се вземе предвид и как пие лексотан...може нещо свързано с наркотици да е.Трябва да им правят на всички в парламента тест за наркотици и алкохол и после така никой няма да може да ги изнудва.

23

Не, 10-и чалагирно!

преди 2 години

Не, 10-ти чалгарино! Задачата на сактатото учиндолско нищожествоо, мутра и мафиот от висока класа, авер на знакови мутри и престъпници от подземния свят още от началото на 90-те години, та задачата на Сактия учиндолец беше да излъже наивници като теб, дето са го аплодирали и са ревали от "възторг" като им е пял фалшиво "възрожденски" песни! Теб излъга Славчу бе, чалгарино N 10, теб! За жалост, излъга и целия български народ! Да, ама Хаджи Тошко Мръсният изпита "народната лъбов", нали?

22

тъпчо

преди 2 години

Ако искаш да покажеш,че си с честен не ставаш независим...щото независими няма..просто ставаш и заминаваш...

21

мдааа

преди 2 години

мдаааа никакви облаги не е получил . Само няколко милиона евракис . То облага ли е

20

Анонимен

преди 2 години

Колко е елементарен с лъжите си и ми прилича от ЛГБТ общността.

19

Анонимен

преди 2 години

И аз не мисля, че това про момче става дума за пари. Конституцията позволява да станеш независим, ако не ти харесва как партията се води в даден момент. На ББ му се сърдихте ,че действал като диктатор, а не като партия. А сега говорите обратно ?:) Простолюдие : )