140

срамота

преди 1 година

До Гошето-На гербав натовец книги не му трябват.Гоше ,остави ги пред блока ,ще мина да ги взема за децата.А когато/ако?/ научиш азбуката ,ще разбереш колко си сляп в момента.

139

Гошо

преди 1 година

Здравейте,Събрал съм си всичките руски книги, ще ги изхвърлям. Някой иска ли ги?

138

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Ама те украинците ще се свършат.. После ще воюват само украинките. Те са невероятни. Все пак си носят оръжията в гащите. Неслучайно 90 % от актрисите в световната еротична индустрия са украинки..

137

Анонимен

преди 1 година

Още едно потвърждение, че САЩ ще воюват с Русия до последния украинец.

136

Анонимен

преди 1 година

Войната ще продължи толкова дълго време, колкото дълго време Запада предоставя оръжие на Украйна. По 100- 200 жиртви на ден не са никак малко, но олигархията не се интересува от жертвите. Важни са финасовите приходи.

135

Кога ще свърши

преди 1 година

Простата сметка показва, че при тези жертви (100 убити и 500 ранени на ден, по думите на самият Зеленски) до една година от украинската армия няма да е останало почти нищо. Така че е ясно и кога ще дойде краят на войната. Това разбира се е т.н. горна граница. В интерес на украинците е да сключат мир по-рано - ще има по-малко жертви и разрушения.

134

Краят идва

преди 1 година

Интерфакс: Посланикът на Луганската народна република в Руската федерация Родион Мирошник обяви предаването на войници от украинския батальон "Айдар" край Северодонецк. В предградията на Северодонецк, в Метелкино, беше потвърдено предаването на айдаровците, написа Мирошник в своя информационен канал.

133

Анооним

преди 1 година

До Анонимен ... Да така е . А ако си забелязал ОСНОВНО САЩ и НАТО търсят терористи МНОООГО ИЗБИРАТЕЛНО и единствено в страни с петрол или други ценни природни ресурси. В Африка например стават ужасяващи престъпления и терор над местни племена , масови убийства, отвличания , невероятно жестоки кланета , както и че последните години терористите в Европа са основно с Африкански произход..... ЩО ТАКА НЯМА НАМЕСА НА ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА САЩ И НАТО ?

132

Finest

преди 1 година

До Fine: Засега виждаме, че се омаломощава ЕС, а и ние в това число. Да видим колко време ще сме готови да плащаме за санкциите. Бензинът 95 вече гони 4 лева за литър. В Италия обмислят режим за тока. Какво следва?

131

Анонимен

преди 1 година

От края на миналия век мисиите на НАТО излизат извън определената география на страните - членки.В сферата на НАТО освен тероризма ,напоследък влизат и политическият хаос и политическата нестабилност в различни части на света,като характера на предприеманите действия варират в зависимост от заплахата.Въпроаът е колко далеч могат да стигнат правомощията на НАТО и кой определя заплахите като такива.

130

Fine

преди 1 година

Колкото повече се омаломощава Русия, толкова по-добре за НАТО и България.

129

Анонимен

преди 1 година

САЩ изпращаха оръжие и военно оборудване за стотици милиарди в Афганистан... което в момента се използва или продава на трети страни от талибаните ....... Да не стане така че сега и руснаците да станат собственици на американско оръжие за милиарди долари ,доставено, но неизползвано от Украйна ....

128

Баасси УдобнУту

преди 1 година

Иска им се на САЩ и Западна Европа,войната да продължи с години...ЗАЩОТО ПРОДАВАТ оръжие и ДАВАТ ЗАЕМИ на Украйна.След това ще се намесят и във "възстановяването" на Украйна и ще си имат тълпи нископлатени роби дето да работят поколения наред във заводите,които западните страни са СИ построили и притежават там и да плащат наем на жилищата на които усложливия Запад също ще е собственик. НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО НА ТОЯ СВЯТ,ОСОБЕННО ПЪК ЗАПАДНАТА ПОМОЩ. Ама по-добре роби на ЗАПАДА отколкото на Путин.

127

Анонимен

преди 1 година

До тази Лора от новините. Евроатлантическата конспирация/консултация иска да избие колкото се може повече хора от славянски произход каквито са руснаците и украинците. Това е целта на Запада да унищожи славянството и православието най вече.

126

Анонимен

преди 1 година

Изпращаме в Украйна оръжия за милиарди долари това наистина ли се прави, за да се гарантира победата на Украйна? Или това е просто ненужно удължаване на кръвопролития от някакъв високомерен проект на външнополитически елит, който е сгрешил почти във всичко през последните две десетилетия? пита Лора Инграм, водеща на Fox News.

125

полковник Колев

преди 1 година

Путин,врътни им кранчето за газ напълно и НАТО ще се саморазпадне със скороста на светлината

124

Анонимен

преди 1 година

До Украйна е... ....Човеко почваш едно а завършваш друго. Хората се объркват с лайковете. Пиши в прав текст. Има информационна война и е важно да сме на правилната страна.

123

Кармен Златарева

преди 1 година

Повече подръжка и оръжия за Зеленото е равно на повече сол в супата

122

до 157

преди 1 година

щото другите са по затворите , вън са само тез де подържат диктатора - модерния руски хитлер

121

160

преди 1 година

добре че има интернет та да се види кави не нормалници са се наплодили по наще географски ширини