97

Анонимен

преди 1 година

"До От Вселената - До 99 Анонимен ... На България не и е нужно да се бие и отбранява от никого понеже тя е центъра и е твореца на всички земни цивилизации.." - щом си толкова сигурен, че сме център на вселената да вземем да напуснем НАТО, за да не плащаме излишни пари за отбрана и да разчитаме на дядо Господ да ни пази от ония дето 15 века са се редували да ни завладяват? Аман, от езотерици.

96

Абе

преди 1 година

Кой те пита тебе, бе пyтник с пyтник?

95

Анонимен

преди 1 година

Тея съвсем изтрещяха. Единия вика Кой знае ще има ли Украйна след 2 години, а другия вика: Русия не е против членство на Украйна в ЕС.

94

абе

преди 1 година

абе, хахахаха-хо, украйна няма да я има ако продължават да я задръстват с оръжия, не разбрали - това ти казва путин - ама и ти си глу-пак като зеления наркоман

93

От Вселената

преди 1 година

Градът е създаден да защищава селяните от околността от външни нападения на чергари. В момента функциите на града са извратени - чергарите са влезли в града, развяват си байрака, а селяните измират полека. Куманите - напридошли през 12 век от жълтата река на китай са в основата на тия чергари в Русия, в Европа, Турция и по Света!

92

хаааха а а

преди 1 година

Вчера обясняват как Украйна няма да я има на картата. Днес обясняват как нямат против да стане член на ЕС. Оня дядка обяснява как не били нахлули там, и зори изглежда, че искрено си вярва. Не просто рашисти. Шизофренични рашисти!

91

да

преди 1 година

кратко и ясно! и махленските кучета разбраха че русия не иска натовски оръжия до тях, само тия тъ-пи американци не са го разбрали и ще напълнят европа с ръждясалите си пушкала да се избиваме помежду си!

90

От Вселената

преди 1 година

До 99 Анонимен ... На България не и е нужно да се бие и отбранява от никого понеже тя е центъра и е твореца на всички земни цивилизации.. от каменната епоха - мегалитите по цялата земя, от златната цивилизация - златни монети - пендарите на шиите на нашите съпруги - банките.... но и е в основата на всички съвременни държави по земята! Та в момента всяко село в България, може да сътвори отделна държава и да краде девойки от съседното село - съседна държава, за да има разплод и Български наРОД!

89

ПП

преди 1 година

П.ъ.Р.денето ще продължи.Продължаваме ***,ама харвард ей,сериозна работа.Там кат пръднеш мирише на рози.

88

Анонимен

преди 1 година

Санкциите продължаватРублата поскъпва.Кирето ни настресе 9 000 000 000 нов заем.Чалгата продължава.Дългия Чалгар Слави го предадоха и го продадоха неговите-ЧАЛГАРИТЕ.

87

Анонимен

преди 1 година

"Ние единствени ги настанихме по хотелите урките, после ни ядосаха и ги пратихме в резерват, две страни на монетата" - на резерват и на хотел е много по-цивилизовано от колкото бездомен в Англия или на палатка в Германия.

86

Анонимен

преди 1 година

Ето Путин си даде съгласието сега остава Шолц и Макрон да обяснят на народите си, че ще вкарат най-изостаналата държава в Европа в "съюза на силните икономики". Да вземеш Украйна в Е.С. вместо Турция е като да имаш Бербатов с 30 гола за сезона и да вземеш Майкъл Оуен дето няма един записан мач за на финал в ШЛ. Резултатите ще са същите, гледаме ги Юнайтед вече 10 години от финала насам.

85

Анонимен

преди 1 година

Нас ако ни ядосат, постъпваме малко жестоко :) Ние единствени ги настанихме по хотелите урките, после ни ядосаха и ги пратихме в резерват, две страни на монетата :)) Българина има ли мнение по даден въпрос, много трудно можеш да го пречупиш, да не кажа невъзможно :)

84

Анонимен

преди 1 година

"А на Русия военната организация каква е?" - Ако България беше достатъчно силна да се брани сама срещу целия свят щеше ли да е част от НАТО? Силните не членуват. Слабите нямат думата и членуват в квото им кажат.

83

Анонимен

преди 1 година

Първо ЕС няма да го има до няколко години-разногласията вече са налични и второ и на децата е ясно, че цялата поддържка за Украйна е лицемерна и изкуствена. Западът воюва с Русия чрез Украйна. В ЕС некадърните, мързеливи укри на никого не са притрябвали

82

От Вселената

преди 1 година

От майка знам следното: Моят дядо е бил ловжия. След влизане на войските на СССР на българска земя, майка ми и леля ми са се скрили и заключили в къщата от страх. Идва руски войник и с приклада на автомата си бие по външната врата на къщата и крещи - "Ну Девочъки аткрой дверъ!" Дядо ми със заредена швайцарска пушка за биене на мечки стръвници се показва зад него и му казва: "Аз Жа ти дам едни Девочки. Марш от тука!"

81

Анонимен

преди 1 година

"без НАТО нема ЕС, поне това се отнася за източна Европа :))" - няма щото Е.С. не се интересуват от украинците, а от ресурсите на държавата. Който се заблуждава, че хората са фактор живее заблуда. Вече видяхме отношението на запада към украинците - 100 евро еднощратно и на улицата или по палатковите лагери.

80

Анонимен

преди 1 година

Но сте против членството и в НАТО, а както знаем ние много добре, без НАТО нема ЕС, поне това се отнася за източна Европа :))

79

От Вселената

преди 1 година

А на Русия военната организация каква е?

78

Анонимен

преди 1 година

Путин е лицемер и лъжец. Защо чака 8 години, а не направиха буферна зона с миротворци на Донбас... ? Ако Украйна не се беше противопоставила щеше да я окупира цялата. Сега не може да се върне назад и убива хиляди за да спаси реномето на руската армия и своето. Абсолютен пcиxoпат...