21

МВРО

преди 1 година

МВРо ги е страх от момичетата и момчетата на снимката - това са фактите. Страх ги е, че лидерите им са вече едни дебели и с изгнили зъби дядковци и чичаци. Тези хора най-много се страхуват да не станат ненужни, затова постоянно си измислят поводи да са "полезни". Каракачанката и Джамбаза са просто едни ненужни политически мъртъвци, само крякат като зомбита от отвъдното да напомнят, че някога са съществували.

20

Кукловод

преди 1 година

До Анонимен 18 За какво да ви убиват в грях и ви правят мъченици, като вие вече се самоубихте сами. Още повече е важно моралното падение.

19

До10

преди 1 година

Ако сина ми се върне със зет директно се отричам от него и повече за мен не съществува.

18

Анонимен

преди 1 година

Абе що се излагате всичките? Ние сме в един общ кюп и имаме еднакви проблеми. Някой май ни измисля нови проблеми, че ако се освестим, че изметем от раз тия дето ни се пишат елит.

17

пияница мистик

преди 1 година

На тези паради и у нас и в чужбина ходят и участват известни личности, които не са хомосексуални. Просто показват подкрепата си за тях и че ги разбират и приемат. Аз ви съветвам утре като се появят снимки тук и от двата парада, да видите къде са младите, красивите и усмихнати хора и другите какви ще бъдат. Само изчакайте. И не знам кое е по-добре - семейство от мъж и жена и с дете, където мъжа е насилник и травмира детето като бие майка му и пие или двама гея или лезбийки, дето се обичат

16

ФАКТ

преди 1 година

И вчера имаше прайд на жълтите павета!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Алоууу, манипулатуре..... Кое му е нормалното на това да бъде нормално. Ти определи ли родител 1,или родител 2 си? А децата ти, като какви се определвт-слончета, жирафчета, може и фламинго да са. Не се сърди, но нали каза, че е нормално, та да питам де.

14

Анонимен

преди 1 година

Тия са много нагли , никой не им пречи. За какво са тези демонстрации.

13

Анонимен

преди 1 година

Ако искат да намаляват популацията не може ли просто да ни избият? Защо са тези кьочеци?

12

Анонимен

преди 1 година

Най-*** е, че всичките им прайд картинки са детски рисунки. Като ги питаш защо, гледат празно и мълчат. И те не знаят. Трагедия. Сбъркана работа.

11

Анонимен

преди 1 година

Да не са избягали животните от зоопарка. Чета някъв прайд щело да има.

10

парад на простотията

преди 1 година

До Анонимен 10Заради храната е, бъкана със соя и естроген. Направил си е химическа кастрация. Положението в България не е по-различно.

9

Манипулация

преди 1 година

Много смешно! :( Тези от ВМРО се гордеят, че са спрели Истанбулската конвенция, докато България е на едно от 1вите места в Европа по домашно насилие, а собствени адекватни закони нямаме! А тези си мислят, че като спрат конвенцията и прайда, ще решат проблемите. Хора, прайдът в България го има, защото го има във всяка нормална страна, а БГ иска да е такава. или?! Това не е толкова протест (макар че за нас би трябвало да е), а проява за зачитане и приемане на тази общност от "нормалното" общество!

8

Ходи пеш

преди 1 година

Шкембе Воевода го искам там на Прайда да се търкаля като бъчава обгърната с цветовете на дъгата.

7

Анонимен

преди 1 година

Както е тръгнало ДАНС може да ги заплашва и бие? За дето създават неудобство на пpaйдepacтитe...

6

Анонимен

преди 1 година

Имам познати... Готини и умни хора, мъжа 90те години започна като беден стажант в банка ама му сече пипето и стана мастит банкер. Пари бол. Пратиха сина си преди 10г. да учи висше в Англия-хубаво момче умно, с хубава приятелка. Та пратиха го в UK, да се върне с диплома, а тпй освен с диплома се върна и със зет.За 5г.там смени ориентацията. Омъжиха се младежите-щом им е кеф няма лошо,ама сега се мъчат да осиновят дете!!!! Ей това вече не мога да го понеса.Родител едно, родител две и невинно дете.

5

София Блудницата

преди 1 година

Същите дето плащаха на кметове за мажоретки на 24 май да дразнат Русия, утре ще напълнят площадите с платени гладни млади и красиви.

4

гей парада е

преди 1 година

сборище на цялата обществена *** - полово и умствено объркани, ялови и импотентни ***.

3

Хормонална терапия

преди 1 година

НПО-то е развързало кесията. Всички фенове на Промяната щели за някой пробит долар и пола да си променят.

2

Българският народ

преди 1 година

отдавана е против гейй парадите, но няма да гласува за свинята каракачанов и клоуните от вмро