18

До 12

преди 1 година

Не сеПритеснявай за кърджали.Тука са го измислили ***.Няма как да стане автономия. Все пак кърджали не граничи с тиркие

17

До 14

преди 1 година

България имаше втората по големина армия,, 160 хиляди наброяваше, втората по големина след СССР. Една Гърция беше зад нас, дето ся е над нас.

16

Анонимен

преди 1 година

не знам Ердоган какво се репчи като в държавата му хората вземат по 120 евро пенсии, и по 200 евро заплати, турците не могат да си позволят елементарни неща. Ама велика била държавата, запомнете едно няма велика държава с такива смешни заплари и пенсии като в турция, 2 пъти по-ниски от Бг, а цените вече се изравняват , всичко в Турция е вдигнато със 100 %.

15

Анонимен

преди 1 година

Както казва Ердо, за първи път чуваме за този Петер Стано , кой е той, какъв е ?

14

Билла

преди 1 година

До Анонимен 6: не хапе, ама куче кое го е залаяло - все е побесняло. И рашките ги чака тежък, много тежък живот. Жалко за децата им. Но те си го поискаха.

13

Тудор

преди 1 година

До Анонимен 10 Ти па - сериозна тежка армия - тежка в кражбите и посмешище - как само клекнахте на американците и турците, а - ПОМНИШ ЛИ, ПОМНИШ ЛИ???

12

Брежнев

преди 1 година

До Анонимен глЮпак си ти таваришч - БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ И ДА ЧУЯТ ЗА русия! А и нея скоро няма да я има.

11

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на Европейския съюз за България е в това, че ни пази от Турция да не нахлуе в България и да прави с война автономия, примерно в Кърджали. Никаква друга полза нямаме от тоя ЕС, единствено, пак казвам, че ни пази от Турция да не нахлуе в БГ, ама аз си мисля, че и без ЕС ще има страни, които ще ни защитят при едно нашествие на Ердоган в БГ, стига да не ревем толкова срещу Русия, примерно, тя може да ни помогне!

10

Анонимен

преди 1 година

Един луд Путин не ни стига, ами сега и Втори...Остана да напада сега и Гърция този Ерди

9

Анонимен

преди 1 година

Той и Тодор Живков дълго време беше приятел с турския премиер Демирел, дълго време, но като видя, че турците започнаха атентати, териториални претенции към Балканите и особено за автономия в България,прозорлив човек Живков, веднага се отцепи от Демирел и тропна по масата, че България е независима държава, устояваща социалистическите ценности и няма да се поколебае да отвърне. Ама по онова време имахме сериозна тежка армия, а сега?! Играчки!

8

Анонимен

преди 1 година

До 6 Ако нямаш тея години не си разбрал, какво е ЕС значи си мн ***. ЕС е проект създаден след ВСВ и унищожена Европа с цел да няма бъдещи големи войни. Да обхване всички държави и с механизми да предотврати конфликти. Целта на ЕС не е да създава напрежение и войни, а да живееш ти и твоите деца спокойно. Толкова ли е трудно да го разберете? Образовайте се малко поне преди някой луд да ви е взел живота

7

В България убиват

преди 1 година

В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов и Гешев, но корумпираните институции потулват всички жалби и сигнали, от ЕС не се интересуват от зверствата в България!

6

Анонимен

преди 1 година

Той Ердоган иска ние тука, всички на Балканите да живеем под знамето на бившата Османска империя!

5

Анонимен

преди 1 година

ЕС е измислен съюз лае, но не хапе и това вече го разбра цял свят.

4

Анонимен

преди 1 година

Европейският съюз ще рита фecoвeте по прашните чукари на Анадола! Гиди поганци, въобразиха си че и те имат думата!

3

Анонимен

преди 1 година

В момента има 2 диктатора в Европа. Джуджето и Еркебаб. Познайте, Къде има напрежение и войни ? Мерси. До това водят такива хора, когато ги качите на власт. Рано или късно ,ще се озовете във война. Крайни хора в политиката никога не са направили добро.

2

Пенсионер

преди 1 година

Сега очакваме и Китай да си промени поведението.

1

Анонимен

преди 1 година

Турция е велика нация а турците са велик народ