137

Анонимен

преди 1 година

Като гледам процентите от партиите нема как изнесения процент от заглавието да е верен

136

Анонимен

преди 1 година

До Ще има фалит на НОИ!Това ще е резултат от фалиране на държавата,в резултат от повече от десетилетие управление на мутрата.Без наказания от каскета.

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 210Ако кажеш в коя държава политиците не са гнусни, ще се преселя там, ама не се сещаш нали :)

134

До 206

преди 1 година

Като са ти платили да го напишеш, нима мислиш, че ще стане истина!?

133

Анонимен

преди 1 година

"Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституция. Няма смисъл от това: в тая страна на власт е алчността и глупостта. Новините започват с дебати за бюджета. Кви дебати, депутати - ментета.В устите им глупости, в очите - злоба... Няма смисъл, и последната илюзия умря. Толкова ли е трудно да живеем нормално? Спите ли, или чакате да дойдат поредните спасители?" Няма такава държава, защото има такъв народ! Разгневете се най-после!

132

Анонимен

преди 1 година

До СрамВ политиката нема срам ве мой, там всички са нагли :)) Виж мазната мутра на Тошко или Корни например, всичките са лицемери, за Боко също, но той бегаше с 200 от парламенто с жипката и отказваше да ходи там :)))

131

Ще има фалит на НОИ!

преди 1 година

Националното осигуряване ще фалира и 90% от пенсионерите ще бъдат в безизходица - без доходи, лични фалити, без възможност да работят! Това как ви изглежда!? Тези, които в момента са на власт, са не само некадърни хора, а и болни хора, неможещи да направят връзка между реалност и блян!

130

Аз, съпругата ми,

преди 1 година

Децата, внуците,майка, татко, баба, дядо,брат ми, сестрата, роднините, приятелите,комшиите,а бе повечето хора сме твърдо задПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА !

129

Анонимен

преди 1 година

Абе за какво е напуснал коалицията Трифонов може само да гадаем,ама виж оставането на тия циркаджии във власта е повече от вредно за България!

128

ВАСИЛ БОЖКОВ БЕНД

преди 1 година

НЕ ВЯРВАМ НИТО НА ИТН, НИТО НА ПППП, ОЩЕ ПО-МАЛКО НА ОТЦЕПНИЦИТЕ! ЦЯЛА ГОДИНА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВиБОКЛУЦИ СТЕ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ? ЯСНИ МИ БЯХТЕ ОЩЕ КОГАТО ХВЪРЛЯХТЕ ПЛАТЕНИ ОТ ЧЕРЕПА ЯЙЦА, РИБА, УШИ, СЛАМА И ВИКАХТЕ ПО УЛИЦИТЕ ПОД ДИКТАТА МУ!

127

АнонимеН

преди 1 година

ВАСИЛ БОЖКОВ: 5 КУПИХ АМА МИ ТРЕБВАТ ОЩЕ 6! КЪДЕ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ

126

Анонимен

преди 1 година

Повече 40 % мислят че е много добра политика на Слачи защото ПП и ДБ са вредни за бг както ГЕРП.

125

До 198

преди 1 година

Градски, различавам бе човек, стига се пени. Няколко пъти по два броя са минавали над блока, защото единият коридор на самолетите е тук. Споко само

124

АнонимеН

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ОСВЕН АТНИБЪЛГАРСКИ НЕЩА И МАЛКО ПАРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕ Е СВЪРШИЛА НИЩО ДРУГО!1 НИТО ПОДКРЕПЯМ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ДА СЕ ПУСНЕ ЕЙ ТАКА , НИТО ПОДКРЕПЯМ ДА СЕ ДАВА ОРЪЖИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ НА УКРАЙНА ВЪПРЕКИ , ЧЕ СЪМ НА СТРАНАТА НА УКРАЙНА! ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ СЕ ИЗЧЕРПА И ТОВА Е ОЧЕВАДНО! СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА ОСТАНАТ НАСИЛА!

123

УЧАТ СЕ НЕГРАМОТНИЦИ

преди 1 година

ЧАЛГАРЯ, БСП, ПП И ДРУГИТЕ ПОМИЯРИотПРОТЕСТИТЕ МИНАЛАТА ГОДИНА СА НА ВЛАСТ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА И НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ? ВЕЧЕ ОТИВАМЕ НА ЧЕТВЪРТИ ИЗБОРИ? ЗАЩО ДА ГИ МЪЧИМ И ТЕ НАС ОЩЕ ГОДИНА? СВАЛЕТЕси ДОВЕРИЕТО ОТ ТЕЗИ НЕУКИ, НЕКАДЪРНИ, ИНФАНТИЛНИ ТОШКОВЦИ, КИРЧОВЦИ, НИНКИНИ И БОКИКИЕВЦИ! СЪЗДАТЕЛЯ ИМ РУМЕН РАДЕВ СЕ Е ОТРАЯЛ, НАЛИ БЕШЕ БОРЕЦ С МУТРИТЕ?

122

Срам

преди 1 година

Като са много свестни точни и достойни защо се съгласиха да влязат в листите на чалгаря тези службогонци и нагаждачи?Разликата между ИТН и ПП е само в името. Иначе и от двете страни се сипят ценични словоизлияния за каузи и преданост на народ и държава. Истината е добрите постове и парични знаци.

121

Анонимен

преди 1 година

Народа го избра първи, той посочи Ники Василев като премиер и всички изпопадахме от смях, посочи също като ПЪРВИ приоритет за държавата, да пратим маке на луната, тогава вече хората се усетиха, че челяка е душевноболен и има нужда от лечение :)))

120

АнонимеН

преди 1 година

КОЙТО ЗА КОГОТО ЩЕ ДА ГЛАСУВА, НО ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ НАПЪЛНО ПРИКЛЮЧИ! МОМЕНТАЛНО ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ :D КОАЛИЦИЯТА СЕ РАЗПАДНА! ЕДНА ПАРТИЯ СЕ РАЗПАДНА И ТО ОТ КОАЛИЦИЯТА А ГЕРБ, ДПС И БКП ВЪЗРАЖДАНЕ ОБЯВИХА, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ КОАЛИЦИЯТА! СВЪРШИ СЕ С ВАСИЛ БОЖКОВАТА ПАРТИЯ И КУПЕНИТЕ ДЕПУТАТИ!

119

П.К.

преди 1 година

Тези баламурници - нашите "управленци", без капка срам издигнаха в култ лъжата, предателството, измамата, фалшификациите, задните мисли и действия. За тях ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО, ЧОВЕШКИ ДОБРОДЕТЕЛИ са не само непознати думи, но и абсолютно неприсъщи характеристики на техния живот. И не само това. Те не признават никакъв народ, най-малко техните болки, страдания, тяхното мнение по всички проблеми. Както пишат поетите: ЖИВОТ ЛИ БЕ, ДА ГО ОПИШЕШ???...

118

До 177 атакист

преди 1 година

Градски, Искат на "топлата вода" да ходят , бах ги