217

Анонимен

преди 2 години

Кирчо направо обърна политическия модел в Европа. За него не е проблем явно да си набавя депутати от чужди партии. За какво въобще са ни избори, като той може да реши, че следващитя път не му достигат не 12 , а 120 депутати и тях да си ги заграби

216

срам

преди 2 години

Кирчо, депутати се печелят на избори, а не по втория начин. Доста е срамно хора които не са искали да гласуват за теб да им откраднеш гласовете. За избирането на всеки депутат трябват хиляди гласове, които ти искаш да си присвоиш.

215

Анонимен

преди 2 години

Петков и сие ни заробиха с огромен дълг и не спират да вземат заеми. Все ще сме най-бедната държава в Европа с тези кредити. При Борисов винаги имаше спестени пари в края на годината, които се раздаваха. Тези хора са срам за Харвард. Но всичко започна от Радев.

214

Анонимен

преди 2 години

ПП,ИТН,ДБ трябва категорично да се заличат от политическата карта на България.Видя се докъде ни доведе тяхното управление заедно с БСП.Ама само им вижте министрите-пълен крах!Начело е прелюбодееца КПетков и Кокорин.

213

Анонимен

преди 2 години

Ами гн Петков не се занимава умишлено с вдигането на взетото над РСМ! НЕГО го занимават от ЕС да отмени ветото и да реши проблема, не виждате ли?!За нещастие, на него се падна да решава проблема, който предходното управление създаде умишлено, и НЕ без съдействието на руските служби, за да всяват раздор и да саботират нови членове в ЕС!

212

Анонимен

преди 2 години

Гешев, влизай при юмручето и си довърши работата

211

Анонимен

преди 2 години

Кирчо .....ай подавай най- накрая тая оставка бе момче !

210

Радев

преди 2 години

Напълно съм разочарован от Кире-белите зъбки, казах му пред целия народ,че с Кокорята са едни шарлатани,залагащи на карта мирното бъдеще на страната! Кирца,ГОТОВ СЪМ СЪС СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ!ПУСКАЙ СИ МОЛБАТА ЗА КАНАДСКО ГРАЖДАНСТВО И..ДИМ ДА ТЕ НЯМА! ЧУЙШ ЛИ???

209

Анонимен

преди 2 години

За да станеш независим депутат, преди това трябва да си избран за независим. Такива да си ги нямаме. Щом се отказваш от определена партия-излизаш от НС. И чакаш избори като независим. Всички независимо да се махат от парламента.

208

Бай Дрън

преди 2 години

Значи... да го кажем така. Бедните със или без Петков, са го духнали. Въпросът тук е, дали и богатите ще го духнат и коя част от тях. За това е цялата парлама. Миналата година като бяхме със служебни правителства, да не умряхме? В момента Петков ни казва-ако се махна, мойте хора загиват. Това е просто и ясно казано.

207

500к

преди 2 години

купувай бе кико , купувай !

206

Анонимен

преди 2 години

Абе хайде оставка и да идват Кембричките новаци!

205

АнонимеН

преди 2 години

ГНУСНА ДОЛ-НА ТВАР КОЯТО ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА Е В ЗАТВОРА! ТОВА Е КИРО МЕНТАТА СЛУГА НА ЧЕРЕПА И ПАРТИЯТА МУ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ С МАШИНИТЕ!

204

Аз

преди 2 години

Сега най важното е *** да се събуди, но шанса е повече от нулев. Няма по пр ост народ от нас

203

Капитан Блъд

преди 2 години

Кире, не се разсейвай! Ако знаеш какъв ти го готвят Капитан Кристо и Шута Танас ....????

202

анонимен

преди 2 години

сега цяла българия разбра че харвардските некадърници са корумпирани до темето! съвсем открито купуване на гласове! без никакъв срам! гешев, защо спиш бе!

201

Анонимен

преди 2 години

Депутатите си правят каквото си искат. Гласуваш за определена партия и за някой. Обаче, синковеца влиза в парламента и се обявява за независим. Значи те е излъгал с умисъл, за да стане депутат. Това трябва да се прекрати.

200

Анонимен

преди 2 години

Най-важното е да не се губи и минута и тия некадърни предатели да изхвърчат. Проблемът е, че у нас няма същинска опозиция, освен Възраждане и още няколко по-малки партии, а мастодонтите - всички - ГРОб, БСП, ПП, ДБ, ДПС, все са клонове на бившитепребоядисани социалисти, които сега се кланят на запад, според модния ватър и сапродали българските интереси от години.

199

Анонимен

преди 2 години

Тошко африкански е арогантен агресивен и противен личи си че Андрешко и защитава вожда си нали са заедно в далаверата

198

Зозо

преди 2 години

Вън комунистите от БСП от властта завинаги!!!