126

Гарабед

преди 2 години

Искаме си нашата храна, чистата, вкусната!Искаме си и свободата. Онази свобода, при която всички бяхме солидарни, сплотени и не се мразехме. Даже се обичахме

125

Георги Бонкин

преди 2 години

Искаме си социализма!

124

ББ

преди 2 години

дпс-гроб през кибера рмията на путин опитват да ме дескредитират...копират ника ...и плющят неща който не разбирам но ще ви разгневят...така работи мафията...всеки с гънка може да разпознае по ценностите...обявяват брат ви за гей...нямате брат обаче найвниците вече вярват...дпс-гроб са руски агенти...слави е обслужващ персонал...служат на КГБ и путин...опитват преврат в БГ...опитват да ви превърнат в крепостни!

123

Груйо Михалов

преди 2 години

Като гледам коментарите народа полудел....

122

ББ

преди 2 години

До ББсамо за рашите е грях да си Българин и да обичаш Народа си...Бог да пази България...от ен.ч.ре и рашисти!!!

121

ББ

преди 2 години

До ББсамо според рашите е грях...да си Украйнец...Слава на Украйна!!!

120

ББ

преди 2 години

До ББопити за манипулации по...пеевски...по рашистки,няма начин да ме манипулирате или уплашите!!!

119

ББ

преди 2 години

" На Аллах принадлежи владението на небесата и на земята. И в Деня, когато Часът настъпи, в този Ден измамниците ще загубят."Сура 45:17

118

ББ

преди 2 години

До КОКОРЧО fanbaseпич си е колкото и да го плюе славуца и чалгарите му,спря грабежите,подпомогна хората ,осигури горива въпреки отказа на путин да ни продава,имаме ток,въпреки зависимостите...г-н Рашков е решителен и ви знае кътните...реши ли...имаме съюзник като САЩ и ЕС...*** още вярвате че,мафията и рашистите имате шанс...500 г.ни клаха като животни турците и сме тук!със съюзници като САЩ и ЕС....само ни елате!!!сбогом к.р.и!!!

117

ББ

преди 2 години

До Павел Скобаревотчаяната кибер армия на *** путев...тотално свали гарда...пада все по-ниско и ниско...нямат аргументи...само вменени вини...онова с хапчетата не върви и минаха на...физически вменени...и путин е грозен...с нос като търнокоп...мозък на мишле...Бог е справедлив!борисов е алчен и дебел,егойст,мазен лъжец и предател...убиец,Бог е справедлив

116

ББ

преди 2 години

До Анонименняма нужда да се изрлагаш...знаем,че си ***,боко като има...нима не ги обрича на презрение и срам?путин като има от бодигарда си деца нима не ги обрича на презрение и срам?имате само пари и его...толкова сте бедни...

115

Анонимен

преди 2 години

Асенчо,спиш ли мама? Хората чакат новото видео с теб и Спецов. Що пишат, че държиш Спецов за парапета? Казват, че се пускаш по парапета на Спецов. Що, бе маме? Ние нямаме ли си парапет? Сега ще ни помислят за бедняци щом ходиш да подпираш чужд парапет. Вземи си ела, маме на село. В лозето на чичо ти има много работа. Стига си се трепал за пари. Една котка имаме само. Тя ще наследи всичко. Деца нямаш,маме. Всеки си една жена с дете, барем да има кой да те пере.Кой е Кокорко,маме?

114

анонимен

преди 2 години

я вижте! и тоз се е охранил на копанята! ...че няма да купува гласове, а?

113

ББ

преди 2 години

До Анонименкак...като рашите крадат строящи СП2...или турски в България...с данъците на Народите им...раша само прибира...хората не са глупави...фактите са на лице...раша не дава...убива...и ограбва!!!

112

ББ

преди 2 години

До СРАМ!беден духовно,славуца излъга,че са източени 4 млр. от енергетиката,министъра му го коригира,редактира...платени са като помощи за бизнеса заради цената на тока,слави принуждава почтен човек да лъже!и да ще се говори с всички депутати...няма служби и пари,депутатите на итн го признаха...не им се предлага нищо...няма купуване,търсят се достойни обичащи България,продажните да си стоят при слави...къде е "суверена",питахте ли го да рушите Държавата му?слави лъшеже как..."суверена"сега им..

111

Стенограма

преди 2 години

Караджов: "защо внасяте бюджета без предупреждение?", Петков "Вие блокирате КПКОНПИ". Слави последните месеци: "Дръжте на ветото за РСМ, нищо не са изпълнили за да го вдигате", Петков: "Няма да го вдигаме, ще го преместим след началото на преговорите". ИТН:"Явно ще ни предавате за РСМ и ни правите напук, ние излизаме", ПП:"Те са против...вдигането на пенсиите и борбата с корупцията". Радев:"Бяха добри СЛУЖЕБНИ министри, но не стоя зад тях", мафията:"Радев ги доведе, Радев е виновен за всичко".

110

Гешев и той е същия нравствен пигмей, затова се ослушва.

109

Анонимен

преди 2 години

Кокорко е опериран от срам. Киро е опериран от морал. В будна кома са. Инсталирани са от биолабораторията с цел и си следват задачите.

108

ало ало

преди 2 години

гешев, поискай сваляне имунитета на кирил петков и заведете дело за купуване на гласове! доказателствата сами ще ги дадат!

107

СРАМ!

преди 2 години

и тези безсрамници ще говорят за борба с корупцията, а това открито да казваш че купуваш министри какво е? работна вечеря? безобиден обяд? как не те е срам да го кажеш бе, кокорчо!