91

Анонимен

преди 1 година

Седя и се чудя на тея, които искат Русия и Путин да победят, как си представят своя живот и този на децата им след това? Разбират ли изобщо какви ще са последствията?

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124 - така изглежда. Но се чудя, как се очаква някакви психичено неуравновесени индивиди да са успешни в това да убедят, който и да е в каквото и да е. По скоро ефектът е обратен - дори по безпристрастни хора почват да асоциират западната риторика с някакви откачалки и съответно още по малко й вярват

89

Анонимен

преди 1 година

Клозе тените плъхове освен да се крият по канализацията на заводите за друго не стават.

88

Анонимен

преди 1 година

"Накратко ние в новинарски форум ли сме или в лудница? Верно ли такива индивиди са най-доброто, с което се надяват да ни промият мозъка?" ----- В лyдница сме. Естествено антируската пропаганда залага на емоциите, а не на анализите или на дебатите. Иначе, ако се интересуваш, наистина сopoсоидните последователи и елементарно-първосигналните русофоби са пълни пpocтаци. Ако се интересуваш, отиди във Фейсбук страницата на в. Сега и виж профилите на хората, които пускат про-украински лайкове.

87

(-_-)

преди 1 година

Просто нещата вървят по стар и отъпкан път от тип разделяй и владей. За съжаление медиите са нищо повече от инструменти за моделиране на обществено мнение. Иначе нещата си вървят по план, а когато плана се забатачи стават конфликти примерно - Югославия, Ирак, Либия, Сирия.. А, ние сдадохме всичко без бой, ей така просто развяхме бялото знаме и ни взеха без бой. Отнесаха го всички. Днес сме една тоалетна тип клекало..

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 121 - леко с истерията...дишай..пий хапчето

85

Анонимен

преди 1 година

Кога ще спре противозаконната инвазия и престъпленията срещу човечеството, правосъдието и мира на Руския диктаторски агресорски режим, какво още чакат НАТО и международният съд, терористът Путин който се крие в бункер като Хитлер, ограбва,отвлича и убива хиляди невинни, разрушава цели народи и държави,какво чакат и ЕС и ООН да пусне атомна бомба ли? И докога корумпираните лидери ще си гледат само изгодата и няма да спрат и ислямските терористични агресори-диктатори като Абас,Асад,Насрала,Ердоган

84

Анонимен

преди 1 година

Въпрос към по-интелигентните тук - анти-руските *** с какво ги облъчват според вас? Като чета коментарите им - на всички в главата им е някаква амалагама от Хитлер, фентъзито на Токлин (Мордор), Империята (може би от междузвездни войни), кълнат, анатемосват, пращат еди кой си в ада. Накратко ние в новинарски форум ли сме или в лудница? Верно ли такива индивиди са най-доброто, с което се надяват да ни промият мозъка?

83

Анонимен

преди 1 година

116 Строителните дейности започват през 1952 г. и продължават до 1955 г. Сградата е построена като подарък от Съветския съюз за полския народ, като са използвани съветски планове. Между 3500 и 5000 от работниците са от СССР, а 4000 са от Полша. Със своите 237 метра височина Дворецът на културата и науката е най-високата сграда във Варшава и цяла Полша, 8-ата по височина в Европейския съюз и сред най-високите в Европа

82

Адмирации

преди 1 година

Запада предизвика Русия, а сега мечката е гладна, озлобена и с имперски интереси. Видя се, че НАТО няма да нападне, най-могъщата ядрена сила в света! Сащ имат интерес да разхлабят европейците и да ги направят още по зависими, но пък Русия, иска да ги накаже, а Путин иска да види себе си като Император, на Великата Руска Империя, която ще обхваща целия континент. Либерална и стерилна Европа, не може да отвърне със сила, тя вече е стара баба с розови очила.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 115. В това руснаците ги бива, да рушат

80

Анонимен

преди 1 година

От днес, от приятел в Украйна, от Северодонецк: Северодонецк вече го няма.

79

Анонимен

преди 1 година

Тъй ли? А кой взема заводите тогава? Аз викам да ги закръглиш на 120 милиона. Че да не се хабиш всеки ден да лъжеш.

78

Вече

преди 1 година

Станаха 40 хиляди руските жертви !А е само началото на сезона !

77

Адмирации

преди 1 година

Руснаците взеха инициативата, вече се съсредоточават област по област и така реализират целите си! Войната така ще е дълга, но успешна, а този план може да се продължи и в Полша, Финландия, Швеция и т.н. до пълно анексиране на фашистка Европа!

76

ГАДОРЯН

преди 1 година

Истината е че руските войски бият укрите като мече у дирек! Разбира се цялата прппагандна машина на Запада е впрегната да ни обяснава как едва ли не руските войски търпят чутовни загуби и е въпрос на време да побегнат през глава. Хахаха смея се на глас. Русия винаги накрая забива знамето на Райхстага. Това да го има впредвид комика президент.

75

Бе ти нормален ли

преди 1 година

"Прочети- Военное обозрение....." си

74

ганю е проста путка

преди 1 година

виж коментарите на рушофилскитеДолниКурви

73

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен 101 КЪСНО Е ВЕЧЕ ПОПАДИО, ЗАЩОТО ЖИВОТНИТЕ СА ГЛАДНИ И ТИ СВЪРШИ КАТ ХРАНА! :D

72

Анонимен

преди 1 година

100 пак добре че не ми даде списание болтс енд нътс.