54

.

преди 1 година

Селччоввжите в зелени униформи от Гранична и просстите ни митничари трябва да се уволнят до един и да се сложат усмихнати хора със желание за работа , това е лицето на България за пристигащите , много са зле , никакъв професионализъм , селллски геги в униформи.

53

ПроСоТо

преди 1 година

нагла...освенчерна

52

Анонимен

преди 1 година

Тая за каква се мисли?Може би е трябвало да и разпънат червен килим за да мине принцесата без да я проверяват?Я стига!

51

Анонимен

преди 1 година

Аз бих и забранил да стъпва в България! Измамница и лъжкиня!

50

Анонимен

преди 1 година

Черните нямат право да ги проверяват ли.

49

Асоциален Примитив

преди 1 година

Това е един от първите успешни травестити. Не са го спряли защото е "черна", спряли са го защото е черен. Точкова е черен, че направо има син отенък.

48

Змей горянин

преди 1 година

И мен един път ме тарашиха на летището. Сигурно беше заради тена, които бях хванал на почивката, от която се връщах. Разбурам го Наомито. И кой за Бога си кръщава маймунита така?

47

Малко информация

преди 1 година

Точно манекенките от 80-те и 90-те години ги използваха за трафик на наркотици и скъпоценности. Има признание на манекенки как са пренасяли злато и диаманти защото никой не ги е проверявал. Тая на снимката беше съдена от неин бивш любовник как откраднала от къщата му златни пръстени и диаманти, и след това изчезнала в дуга държава. МИТНИЧАРИТЕ, КОИТО СА Я ПРОВЕРЯВАЛИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАГРАДЕНИ!

46

Анонимен

преди 1 година

Колко удобно е да си черен в днешно време. Каквото и да ти се случи, което не ти харесва - веднага удряш на тънката струна, че те тормозят по расови причини.

45

Анонимен

преди 1 година

Не се ли е впечатлила,че митничарите не са клекнали,като по английските стадиони?

44

ДДТ

преди 1 година

Наоми е известна *** и скандалджийка. Златна кокошка за жълтата преса.

43

Дедо

преди 1 година

Аз пък си мислех че на митничарите това им е работата - да проверяват.

42

всичко е точно

преди 1 година

1 тия нали излезнаха от ЕС, значи идва от трета държава трябва проверка, мен като кацам там също ме проверяват2 не сме в шенген демек трябва стриктно да проверяваме всички за да покажем че сме отговорни и да влезем3 тая тука не е известна ако си мисли че е голяма работа, тука харесваме русички и светличкитака че да ссдг

41

Радослав

преди 1 година

Спряли са те защото си им се сторила съмнителна. Напълно в правата и задълженията на всеки митничар по целия свят. Стига сте ревали и търсили расизъм там където го няма! Всеки които пътува са го спирали, ама само тази циври и тя не знае защо!

40

Роро

преди 1 година

В цял свят *** и *** са с привилегии, белите роби да го.....

39

Анонимен

преди 1 година

И как разбра тази, че са я проверили "защото е черна". Митничарите ли й го казаха? Всичките тъмнокожи с някакъв такъв комплекс след всички тези години, че като им се случи нещо чисто административно и автоматично това е дискриминация.... аман от такива като нея.

38

Анонимен

преди 1 година

А ***, ей. Пак добре, че не са те били. Като си в чужбина, ще изпълняваш, каквото ти кажат. България не ти е бащиния.

37

Винаги

преди 1 година

Проверявам багажът на тъмнокожи субекти и субектки.

36

Черна наркоманка

преди 1 година

Ай, що прайти дискриминация бате, права свобода,козагаза !

35

Анонимен

преди 1 година

Айде и тая се изкара жертва....Това че си известна и богата не ти дава никакви предимства. Като пътуваш и минаваш граничен контрол си наравно с другите хора. И мен са ме проверявали както и повечето хора които пътуват често. Даже веднъж в Унгария бяхме с кола и на границата ни караха да разопаковаме целия багаж. 1 час загубихме в разправии ама какво да се прави. Стават и такива работи.