31

Анонимен

преди 2 години

Тъжното е че Данчо звучи най-рационално и адекватно от всички "политици", които се изказват напоследък! Подкрепям твърдението че най-добрата анти-кризисна мярка е тия да си ходят ВЕДНАГА!

30

Краси

преди 2 години

Ив.Костов изхвърли Цонев от СДС!Цонев сам са потурчи за пари в турската партия.

29

ПроСоТо

преди 2 години

не се заблуждавайте ,хора!..НИЩО НЯМА да променят едни евентуални нови "избори" !!..НИЩО!..ИГРАЧИТЕ са си СТАРИТЕ..."Новото"-"Възраждане" първо е още твърде слабо,и второ много хора гледат на тях като "Атака прим"..При нови "избори" просто ще се ДУБЛИРА сегашното положение,само дето Киро нема да е премиерин,а некой друг негов КЛОНИНГ..Защото:..-"И КРИКНУЛ КАПИТАН :-ЕЩЕ НЕ ВЕЧЕР"../за "свръхограмотените" смартфоновипалячовци:-Цитирам една песен на Висоцки /..

28

анонимен

преди 2 години

дпс,дс ,да се премахнат от всяко бъдещо правилство

27

А ТИ СИ

преди 2 години

Най големият предател на българския народ. Де са Левски и Ботев. На секундата си на бе..си..то.

26

Анонимен

преди 2 години

Хахаха.. и е прав, че Киро Лъжата утежни кризата с изуйгащи поведението си пред Брюксел и Вашингтон.

25

Ментата

преди 2 години

Гнусно, нагло, продажно и безскрупулно инощжество, подложило си насариня *** на сарайския султган и "сценарист" на малкоот ДеПеСе - сбирщината на учиндолския сакат чалгар, който изпълни задачата, спусната му от сарайския им началник и тръгна да сваля кабинета! Че какво повече искаш бе, Ментата?! Не ви ли стига, че изсякохте горите на България, унищожихте селското стпопанство, дадено ви на концесия от комарджията от Мадрид и международен аферист?! В двата метра ли ще занесеш заграбеното

24

Българи,

преди 2 години

Не забравяйте,че Слави вкара ДПС в парламента!Беше подлуднал да има колкото се може повече секции в Турция.Без гласовете от там тези, бяха под 4%.Това е истината.А онези,дето гласуваха там не знаят български.

23

Анонимен

преди 2 години

Ако Рашков стане шеф на КОНПИ, знаете какво ви очаква, затова ревете! Години наред сте във властта , тайно или явно / с изключение на Костовото правителство/. За това време оглозгахте България, но не ви пука нито за държавата, нито за хората. Вие си имате друга родина- майка, според Карадайъ.

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Всички мерки са изчерпани,освен една-НАХЛУВАНЕ НА ВЕЛИКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА РУСКА АРМИЯ И ВЪВЕЖДАНЕ НА РУСКО УПРАВЛЕНИЕ! В България няма нито една партия,която да се управлява и чиито членове да са от Българи Етнически запълнени. Константинов(Костаки Костадакис )е последният коз на ХерДоган,Доган,Синагогата,Шалом,Джамията и Царят на евреите и ромите но не и на Българите Шимон Хай Хафте Сакс сокерес Кобургота.

21

Този е

преди 2 години

Един от хората, заради, които България е бедна държава.

20

Анонимен

преди 2 години

Когато е прав Данчо ментата, прав е - най добре е тези които правят дупки в кораба да бъдат махнати веднага, изхвърлени зад борда за храна на раците, за да можем ние да спрем теча и потъването - оставането на киро простото и извратената му ОПГ на власт е пагубно за БГ, всеки ден с тях е нова чаша с отрова за всеки един от нас!

19

Анонимен

преди 2 години

Данчо ментака е долен предател

18

АнонимеН

преди 2 години

ДПС, ГЕРБ И КОМУНИСТИЧЕСКОТО ВЪЗРАЖДАНЕ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ! ВЪВ МОМЕНТА УПРАВЛЕНИЕТО СЕ КРЕПИ НА МИЛОСТТА НА СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ! А СТАНИСЛАВ ГЛАСУВА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ, А СМЕ НА НОВИ ИЗБОРИ!

17

Убиват Българи

преди 2 години

Пернишки терористи изтезават и убиват Българи по поръчка на терориста Гешев и изв.ерга Борисов, МВР и ДАНС им слугуват!

16

2

преди 2 години

Браво Цонев, истина е, прав си, нищо не става от тези 1некадърници1.

15

Това

преди 2 години

са хората, чийто шеф дотолкова самозабравил се, че няма да бъде съден направо си призна за корупцията, като каза че има обръчи от фирми около партията му. Другият такъв е ББ. Нагли хора. Отвратителни. Едните печелят, защото се възползват от невежеството на избирателите си, а другите от простотията на техните.

14

ПроСоТо

преди 2 години

А ако има българин,който е готов да плати с пари и ИЗГУБЕНО ВРЕМЕ за да може кеееелемета като тоя да удължат БЕЗПОРЯДЪКА в държавата,който ги предпазва от справедливи наказания ЧРЕЗ така наречените "моментални нови избори",значи въпросния българин има нужда от "сиво вещество"...За съжаление,дори и Мъск не може да им го осигури..

13

Бебо

преди 2 години

Въртял бил копчето на веф-а, каква мъка само! За 30г. в парламента си нагуши патката и нагло продължава да дава оценки и акъли!

12

ПроСоТо

преди 2 години

тоя е за четири коня,с въжета на четирите му крайника,и камшик на конете!...МРЪСЕНПРОДАЖНИК !