153

Много

преди 2 години

Високосъдържателна статия. Пропагандата надмина себе си. Специално си купих тефтерче, за да си записвам такива безценни информации.

152

А кой ще пита

преди 2 години

За кого ги събират. Да не е за Бай Дън....

151

Анонимен

преди 2 години

Много ви е развинтена фантазията.Чак пък ,,акото" му да събират ??? Човекът гард просто го ескортирал и проверявал са шпионска техника.

150

Анонимен

преди 2 години

Когато Макрон и Шолц ходиха в Москва, отказаха ПСР тест за да не попаднат техни ДНК данни в руски ръце. Със стгурност и друго не са оставили. Но ровенето на журналята в оайната е нормална практика.

149

Анонимен

преди 2 години

До Gogo- дори името Украйна не означава някакъв друг народ а означава Покрайнини. И ние имаме такива.

148

АнонимеН

преди 2 години

ТАКА Е! СЪБИРАЛ Е ЕКСКРЕМЕНТИТЕ И САМИЯ ЕКСКРЕМЕНТ ОТ СНИМКАТА И ГИ Е ВРЪЩАЛ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КЕНДЗЕФ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО!

147

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!!- Никой не иска чуждата пропаганда и журналисти да му се рови с *** в л....та!Всички световни лидери постпват така, но за Путин е по-интересно и наложително да се пише. Долно, жалко, но ефектно. Особено за тия с 3-4 бустера.

146

Gogo

преди 2 години

Руска е почти цяла украйна! четете за киевска рус и т.н.в уикипедия дори! Украйна е една нелепа грешка на ленин(вярваме неумишлена...)и на хрушчов(жена му е украинка, та от там)! Това е все едно да решиш провадия от шуменска да мине във варненска околия... никой не е очаквал навремето ссср да падне. Сега трябва Русия да си влезе в границите! Друг е въпросът защо трябваше да се случи по най-елементарния, братоубийствен и кървав начин? Един народ са! Врагът не е на изток,а на запад и се казва:USD

145

Ха!!!!!

преди 2 години

Твърденията че лидерите на западните държави карали службите си да крадат екстрементите на Путин при посещенията му, за да ги ядат за мозъчен бустер- са силно преувеличени. Ама знаеш ли? Интересно обаче защо не се интересуват от екстементите на Байдън? Или се интересуват дори повече по други причини, ама журналистите не се интересуват защото не им се плаща за това.

144

...

преди 2 години

Ами,какво да се очаква от човек с психически отклонение, дано да си ги яде с апетит.

143

мдааа

преди 2 години

По последна информация са доставяни във вид на хапки за подсилване на жълтопаветните русофоби....

142

Анонимен

преди 2 години

Нали не си представяте жо байден да ака в обществена тоалетна

141

Кютук

преди 2 години

Чудя се колко трябва да си пропаднал за да се решиш да напишеш подобна глупост!? Впрочем, съвременните журналисти са "оперирани" от морал и срам! По важно е да се оплюе някой за да се угоди на този който плаща.

140

Путин е пътник

преди 2 години

Да му пожелаем скорошно пристигане в "един по-добър свят".

139

Ъъъъъъ

преди 2 години

Сигурно ги продават след това на черно на цената на златото.

138

Анонимен

преди 2 години

Макрон и другите иддиоти отказаха да им бъде направен ковид тест когато посещаваха русия за това стояха на другия край на огромна маса, това е заради квантовия вирус ковид и квантовата генетика

137

Ха ха...

преди 2 години

Ингилизите съвсем изтрещеха! Явно яко им държи влага боя по манерките след мача в Марсилия! Той Путин беше "болен", "умрял", но това минава дори фантазиите, че "закусва пеленачета"...

136

Анонимен

преди 2 години

А се чудим опитаме как трайно безработният Бялата Златка и Гаджева с какво се прехранват.

135

Бай Дън

преди 2 години

Ха-ха, Ами има памперси бе.

134

ИнХП

преди 2 години

За да няма за троловете му Хахаха