10

Анонимен

преди 1 година

Имат още кирливи ризи за вадене, предлагам на Балабанов да не се занимава със продажни медии като тази, БТВ и НОВА ами директно при главния прокурор със показания, в ценралния софийски им се ще младо канадско от месеци.

9

Анонимен

преди 1 година

Тези хора -Киро и другите, а и Радев, не си ли дават сметка, че ако претендираме за българско малцинство в РСМ, те ще поискат македонско малцинство в България. А тогава? Доколкото разбирам няма гръцко малцинство в тяхната конституция, а сигурно има гърци в РСМ. Как гърците решиха проблема със СРМ и днес са приятели, а ние се въртиме като пумпали.. Били сме една държава и това е! Няма македонски царе, а български царе. Охрид е бил българска столица. Азбуката е българска. Това е!

8

Running Wild

преди 1 година

В интерест на истината, мене Македония не ме интересува грам, ама ГРАМ. Никога не съм имал роднини от там, да си правят каквото си искат. Но това съм аз, за много българи това е болна тема, така че ви разбирам. Петков наистина е поел ангажимент за РСМ, да не мислите, че отиде в САЩ да купи 2 танкера газ, дето още го няма :)))))). Тоя е пълен ***, мразя Тиквата, ама ми трябваха 6-7 години да ми стане антипатичен, Кирчо за има няма 5 месеца го направи :)).За Кокорчо пък нямам думи !!!! Наздраве

7

Анонимен

преди 1 година

ИТН са Троянският кон в НС. Знаеше се, че ще "подлеят вода" отвътре. Както е казал Чехов- ако в първо действие на сцената виси пуша, то в последното действие тя трябва да гръмне.

6

Бебо

преди 1 година

Какво падение на ИТН е мероприятието с тази бележка. Балабанов е неприятен и продажник! Два месеца пазил бележката и я показва, когато са го активирали....

5

Анонимен

преди 1 година

Схемата на милиционерите е винаги едни съща- бележчици, ровене в линия живот на хората, вадене на стари работи, детектор на лъжата и лаене, лаене... И все някакви бъдещи престъпления, бъдещи нарушения. Всъщност Петков не е вдигнал ветото и не е казал, че ще го вдигне. Не е направил никакви реални стъпки за нищо. ИТН прикриват истинската причина за предателството си. Веднъж предател, цял живот предател.

4

Ето, това!

преди 1 година

Disagreement...

3

Анонимен

преди 1 година

Балабане, прозрачен си! Все другите лъжат, а ти от добро сърце предаде суверена! Много се изложихте, многооо! Киро може да се е осрал за рсм, но нали сте там за да сте му коректив?! Нинова е по-мъж от вас! ***! Славуцата ли ти плю в мръсните устенца, че придоби нейния предателско-лъжовен талант? Шавлива мома излезе Славуцата , евала, само Боко симитлийската снаха може да се мери по гнъс с нея! Нищо, поне сега Славуцата и тиквата ще си се вземат официално! Суверенът ще им вика : Горчиво!

2

Анонимен

преди 1 година

Балабанов да си доносник не е достойно! Ходи си при Слави да правите шоу.

1

НЕ на РСМ в ЕС!

преди 1 година

Нивгаж