45

Народеее!!!!

преди 2 години

Изборите ще са фатални за нея разбира се партията и няма да прескочи прага за да влезе в парламента!За това се държи със зъби и нокти да остане на власт пък и много и пипиниже на техноимпексова има да отговаря пред народа за кражбите и предателствата към народа си!

44

Анонимен

преди 2 години

ПРИКЛЮЧИХМЕ ПРОМЯНАТА. НИНОВА ЗАГАСИ ЛАМПИТЕ НА БСП!

43

Анонимен

преди 2 години

Нинова, като набит хипопотам си - и точно толкова умна. Що не спреш да се притесняваш за нас българите? Ще се справим чудесно без теб. И що не вземеш като всеки нормален българин да си намериш работа на заплата и да почнеш да си плащаш данъците?

42

Анонимен

преди 2 години

Къде са ни парите? Около 60% заедно с ДДС държавата и институции прибират от заработеното от нас. Къде са ни парите?! Никога вече БСП на власт!

41

Просветен

преди 2 години

Кое е фаталното при нови избори? А , трябва да останете да фалирате България??? Вън от България продажници!!! Нашите деди са проливали кръв за тази Земя, наречена България!!! Трябват Крумовите закони за такива, като Вас!!!

40

северозапад

преди 2 години

Фатални ще са за Нинова .

39

Ха ха

преди 2 години

Другарката костова да *** е готова на всичко - добре разбира, че след като предаде избирателите на - бсп с испращането на оръжие за украйна гласовете на бсп отидоха при вьзраждане и на избори ще гледа парламента отвьн

38

Анонимен

преди 2 години

Айде, хаярлия да е! Тази година имаш 26 депутата, догодина 6 !

37

Анонимен

преди 2 години

Права е Нинова, предсрочните избори ще са фатални за БСП. Основния електорат на БСП както винаги ще бъдат стари изпитани комунистически кадри членове на БКП от преди 1956 година.

36

Анонимен

преди 2 години

Накичила се с перли и златни рамки на очилата като Звезда на Коледна елха. А уж е шеф на работническа партия? Г-жа Лъжа каквото и да каже, то е сигурна измама.

35

Анонимен

преди 2 години

Лява партия подържа властта на десни неолиберали!? Другарката изби червената риба!

34

Анонимен

преди 2 години

демокрацията е много лошо нещо!

33

Нане

преди 2 години

Корни, ти си на ръба за следващ парламент, и в момента сама се закопаваш и ти и партията...))) имай поне малко достойнство и издухай просто кирчу...)))

32

Анонимен

преди 2 години

Тая окончателно уби БСП!

31

Анонимен

преди 2 години

Те че ще са фатални е ясно, но за кого - за хората или за крадливото управление?

30

Анонимен

преди 2 години

Предсречните избори според Нинова били фатални. Г-жо Нинова , а сегашното ви управление не е ли фатално? Какво направихте с цените на храните, лекарствата, горивата, дървата и пр.? Има ли спекула? Ясно е , че излъгахте вашите избиратели и пенсионерите.Защо вдигнахте тавана на пенсиите с цели 2000лв за да стане 3400лв? Кой ще гласува вече за БСП ?

29

Никола Стефанов

преди 2 години

Че новите избори ще са фатални за Кирчото, случайниците му и БСП е повече от ясно. Но защо Нинова си мисли, че ще е фатално за всички останали? Нима е забравила, че БСП вече не е партията-държава?

28

Анонимен

преди 2 години

Стига си плашила хората, Нинова! Хората знаят и помнят 3 - те фалита на България от БСП в първите 15г. след 1989г. Когато БСП са във властта следват фалити и несигурност, купони, и мизерия. Искаш още време в политиката да откраднеш и останало ли? Всеки ден с БСП във властта е милиарди загуба за България. Ти си за бонуса влезнала в НС. Достатъчно поразии направихте с Киро Кеша и Кокорко. Айде, чупка!!!

27

Комунист - русофил

преди 2 години

Партията, чийто председател е Нинова, не може да се нарича "социалистическа". Срам и позор! Светлите идеали на нашите деди, дали живота си за свобода, справедливост и равенство, бяха осквернявани и потъпквани десетилетия наред от хора като Нинова и приближениъе й. Закрийте тази партия, съставена в момента от шайка крадци и предатели, на..г._ъзили се на американските капиталисти-империалисти.

26

Анонимен

преди 2 години

Фатални за БСП да, щото като желе време, не каза не на оръжията за Украйна и сега щеше да имате 20%, издънихте се и вие. Никога БСП не в було толкоз зле. Ужаст.