94

Анонимен

преди 1 година

Сащ не знаели за Украйна нищо... Те водят Украйна за носа, а не знаели нищо. Я стига пръдни... Украйна е маша на САЩ в стремежите им да навредят на Русия.

93

Анонимен

преди 1 година

Акад. Дмитрий Лихачов, който беше голям приятел на България и българския народ, в своята книга "Заветите на Света" пише, с голям доказателствен материал, че сведения за руси имаме още от 365 г., когато са живеели все още на племена, а сведения за българи имаме още от 201 г., юридически държавата Русия възниква през 862 г., а държавата България през 681 г.

92

Анонимен

преди 1 година

По цял свят едно пише,а те друго знаят...хората им се смеят,а те не разбират защо и злобеят.

91

Анонимен

преди 1 година

В ада да гори тоя където си е играл с историите на Македония и Украйна!

90

Анонимен

преди 1 година

До 131:Много си надъхан с украинска пропаганда.Не е вярно.Името на Украйна е дадено от Ленин.Там според украинската пропаганда и Байдън е украинец,а Вашингтон се е борел за "независимостта" на Украйна,за да я приседини към САЩ.Как може да е независима и да е щат на САЩ?Това логически си противоречи.Както и повечето неща,които учат украинчетата.Както и македончетата.Някой преди 30 г. е нарочно е фалшифицирал историите на Македония и Украйна.Сега резултата е,че съседни държави се мразят.

89

Анонимен

преди 1 година

До До 108Сталин не напада, а Хитлер напада, поляците са имали договор за защита , но Англия не си мръдва пръста, а Франция е превзета от Хитлер и тогава на помощ на поляците и срещу Хитлер, идват руснаците, не знам дали е умишлено провокирана тази война от англичаните(има такива подозрения), но е факт, че не си мърдат пръста и руснаците идват при братята си поляци да ги спасяват, които де факто са руснаци по произход и за първи път някой открито се противопоставя на Хитлер!

88

Анонимен

преди 1 година

САЩ директно се намесват в конфликта, а твърдят точно обратното.

87

до 127

преди 1 година

|Или смени дилъра или прочети поне една книга. Полша е държава много преди Русия.

86

До до 119

преди 1 година

По твоята логика и България трябва да махне 500 години от историята си, заради Османското управление над Османска България , което няма нищо общо с България

85

до 119

преди 1 година

Киевска Рус няма нищо общо с Русия. Нито като столица нито като територия на която възникват нито дори като традиции и начин на управление.

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Това не променя факта, че поляци и украинци са руснаци по произход, те са руснаци по произход - факт! Комунистите имат голяма вина пред Русия, защото именно те, за да могат да управляват по-лесно Русия, вместо на болярства(както е била), я разпарчатяват на федерации-републики с измислени имена и измислени нации на СССР, които никога преди не са съществували в царска Русия!

83

Анонимен

преди 1 година

Путин никога няма да нападне България! България е с 200 години юридически по-стара от Русия. С многовековна история, с векове сме градили история, език, литература, бит, етнология и култура. Украйна дето е една нищо и никаква държава, едва на 30 години,е друго....Виж, САЩ може и да нападне България, те не зачитата културологичните фактори, за тях е важен икономическия интерес, виждаме го в Украйна :))

82

Анонимен

преди 1 година

До До 89Явно ти си *** и не познаваш фактите и историята или си напушен с пропаганда и лъжи, като укрите! Да , поляците и украинците са руснаци по произход, едните откъснали се от Русия, когато комунистите нападат Русия 1917-1918 г., а другите откъснали се от Русия преди 25-30 години, а украинския език е изкуствено създаден език пак от местни руснаци-предатели и австрийци-шпиони! А старото оригинално име на Украйна е Малорусия,което означава - малка Русия!

81

Мда

преди 1 година

Няма как да се знае за нещо, което не съществува...

80

Анонимен

преди 1 година

Ако сте забравили за Аушвиц значи имате тежки поражения на главния мозък.

79

Анонимен

преди 1 година

Сведения за руси има от 543 г., но юридически създадена Киевска Рус е през 892 г. 211 години по-късно от България.

78

Анонимен

преди 1 година

Ващите спорове са напълно излишни, ако не махнете Зеленски, защото той е крайно вреден и ще се опита да въвлече и други държави във война в Европа, от което всички ще загубят, всички, ще загибят хора, инфраструктура, животи на мирно население и деца, а може би и нещо още по страшно, защото лудия Зеленски беше разрешил да се разработва плутониева бомба и ТЯ ЩЕ Е ЗА ЕВРОПА, Зеленски и властта там трябва да напуснат, трябва! Руснаците са миролюбив народ, знаят цената на войната и няма да допуснат п

77

Анонимен

преди 1 година

Това е така.Обаче забрави да споменеш,че Сталин нанася по-малко щети на поляците от германците.И спора от къде тръгна?За Катинското клане...където болшевики(в чийто състав е имало и украинци) избиват фашистите ,за да спасят хората от концентрационните лагери.

76

Анонимен

преди 1 година

На 17 септември 1939 г. Съветският съюз, след като сключва примирие с Япония, взема решение да нападне Полша на изток, защото вижда в нея една изчерпана и неразвита държава, която застрашава границите на Съветския съюз като търсейки разширение в неговите граници. През 1941 г. Сталин изтегля войските си от Полша, защото болния Хитлер громи и съветските войни, и Сталин изтегляйки ги Червената армия, се обръща срещу Хитлер!

75

до 96

преди 1 година

Историята на Полша била 100 години. Боже каква неграмотност. Поне прочетете една книга преди да ръсите мозък. Полша е държава от преди поне 1 000 години. тоест доста от преди Москва въобще да съществува дори като село.