141

Анонимен

преди 1 година

Хахах, след като 12 години се чуди как да свали Борисов, сега пpостия български народ ще го върне на бял кон, при това, като го знам, поне следващите 8 години ще се оправдава за всички проблеми с правителствата на Янев и Петков! Абе наистина сте много глyпав народ българите... говоря във второ лицце, защото аз не искам да съм част от такъв народ

140

Анонимен

преди 1 година

Кирл Петков като толкова му харесва македония да земе македонски паспорт и да ходи там . И без това имам чувстовто , че е македонски не български политик

139

кире, не сме будали!

преди 1 година

Кире, тези са трите условия, но ти договаряш да се спазват в рамките на ЕС след като им дадем зелена светлина, а трябва да не им даваме зелена светлина докато тези 3 неща не се спазват! Това е тънката разлика, която ти УМИШЛЕНО НЕ КАЗВАШ *** американски. Кире, заради теб отзоваха онова чучоло Херо! Поне нещо полезно свърши и ти, освен всичките глупости във външно-политически аспект!

138

Анонимен

преди 1 година

Има, няма....Стана тя каквато стана...Отиде коня у ряката.

137

Анонимен

преди 1 година

тоя му се клати кабинета и на другия ден пак гледа пак с Македония се занимава

136

Анонимен

преди 1 година

Видяха културен млад мъж и взеха да му се дразнят."Великите мъже" Буци и Славуци.Не можете да му стъпите на малкия пръст на десния крак.Нагледахме ви се и се отвратихме достатъчно.Къш!!!

135

карачанаков

преди 1 година

Ами сега ЦЕЦЕКА какво ще правят без министър?

134

Анонимен

преди 1 година

Тоя като му падне правителството ще се радвам повече като падна на мутрата! В момента решението е експертен кабинет за който да поеме отговорност президента!

133

П.К.

преди 1 година

Никой на този Свят НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ГАРАНТ, ОСВЕН СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Този да не хвърля димки и заблуди. И без друго лимита му вече е изтекъл.

132

Анонимен

преди 1 година

Кириле,не се занимавай с никакви макета.Неке ЕВРОПСКИЯТ "СОЮЗ" да си променя законите както може и да си ги приема както иска.Това не е наша работа.

131

Анонимен

преди 1 година

Тоя трябва да бъде изместен на секундата. Дойде комисар чета от ОбединенитеПидaлскиЕмирства и това *** е готово да изпълнява

130

Кръсте

преди 1 година

Този съм го признал за наистина неадекватен. Уж казва, че не е истина, а в същото време с думите си потвърждава, че се е опитвал да заобиколи решението на НС.. Веднага трябва да бъдат изринати и съдени за държавна измяна!

129

карачанаков

преди 1 година

Киро, снощи поляхте ли новата служба на Рашката?

128

торенте

преди 1 година

ей тоя не се спря да лъже

127

най после

преди 1 година

Дойде краят на най некадърното и може би крадливо правителство след 1989 г. Най много ми хареса изказването на проф. Михайлов за главо резите. Той ги посочи - тези които взривиха Света Неделя, а след 9.9. 44 избиха цвета на нацията - лекари, депутати, юристи,генерали воювали срещу Хитлер, земеделци и дребни фабриканти. Този Михайлов е подсъдим от 6 години и сега му искат имунитета. Такива са другарите. Сега идва техния край.

126

Русе

преди 1 година

ИТН Е РАДЕВ!

125

Анонимен

преди 1 година

За милиард и нещо имат отговор, за другите милиарди подминават въпроса, а сега кои са крадците?

124

ВЕТО

преди 1 година

РАДЕВ МАХАЙ ГО ТОЗИ ЧЕ СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ

123

Анонимен

преди 1 година

Ценности ши има за сички от сърце само се надупете на Брюксел най добре. Печатницата бачка бълва кредити от еффтинити пари . Разтворете яко бузки то членството ши ва опрай . (Тва дет съм го написал не е култура щото не ми плащат от данъците на народа) Култура е онова дето взема по 2000 стартово от данъкоплатеца.

122

Бьлгарин

преди 1 година

Поздравявам всеки който се чувства бьлгарин с най обичаната бьлгарска песенСлушай как шумат шумите букитеПлачат за войводата ама за негоКога в село дойдете с коне да не тропате с пушки да не фьрлатеДане ви чуе майка ми, ке ви праша за мене, ама за мене.Каде е син ми костадин , костадин воеводата Син ти се ожени майко син ти се ожени майко за една македонка поробенаЗа земята цьрната македонска