171

Ха ха

преди 1 година

Злобното джудженце няма да види ни парламент, ни нищо. И в телевизията вече никой не ги бръсне за нищо. Дори не знам Славката какво си е помислил преди 3 години когато направи глупостта да си излъчи егото и да влезе в тая игра. ИТН приключиха! А интересното е, че договорката, която са направили задкулисно, няма да им бъде спазена. От Сарая няма да му дадат пари, защото на такива като него се помага а биват използвани.

170

Анонимен

преди 1 година

Приключихте завинаги....Тошко! Човек само като види вашата партия и знае, че отива на избори!Хайде с учиндолският от бункера заминавайте в небитието.За нищо не ставате! Тези дето обичат чалгата е крайно време да разграничат политически избори за управление на държава от концерт....Чалгата трябва да се забрани! Вредна е!

169

Анонимен

преди 1 година

ИТН ще види следващо НС през крив макарон.

168

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов се връща на бял кон!!

167

Анонимен

преди 1 година

Приключихте и вие. Направете си снимка и това е.

166

Джо

преди 1 година

Въпроса е кой плати на тошко и на Лърч... надушвам нещо руско май... Иначе не виждам как партийната му телевизийка може да продължи да съществува и той да продължи да бълва брътвежи от ефир, без да има кой да го слуша, ако няма стабилни финансови които да потъват в този провален проект. Ама като се замисля, то и Волен има телевизия, която някак съществува (чувал съм, че май я дават някъде), явно дългата ръка от североизток има бюджет за такива кабеларки и за влияние

165

дпс

преди 1 година

Депутат от ДПС даде правилна оценка на лидерите на ПП. Киро лъжеца и Асен крадеца. Забрави да определи Рашков- разследван за 22 имота и милиони от милиционерска заплата, който според Кирето щял да преследва корумпираните. Както е казал народа -крадецът ще гони крадеца.

164

Св.Донев

преди 1 година

ГЕРБ на власт.Искаме Мутри,кинти и корупция.

163

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Партийното...феодалче Слафчу и този...мъник Тошко,повече Парламент няма да видят,то е ясно. Оказаха се...маша на мафиотското задкулисие и за слепите стана ясно. Кражбите на държавни средства бяха...пресечени и тези побързаха да...торпилират правителството.

162

Georgiev

преди 1 година

ИТН се имат за нещо повече, отколкото са. А пък този е толко нагъл.

161

Учиндолски селянин

преди 1 година

Той продаде всичко на село, за пари. Нещастен човек. Семейство не създаде. Поколение няма. Държава ще управлява. Сега къдеще се върне? Горкият.

160

Анонимен

преди 1 година

Тая партия на Славун мъти водата в българската политика вече година и половина. Съмнява ме повече да влязат в парламента. Постоянно са на въпреки и постоянно не е ясно какво точно искат и за какво се борят. Но за сметка на това все мрънкат и го играят опозиция, дори и когато са в управлението. С две думи - Идиотии, сър!

159

Анонимен

преди 1 година

Тошко, Тошкоо, за съжаление при следващите избори ще гледате парламента отвън, а такива надежди имах за вас. Но вие сте като Путин, единствено вие сте прави, няма място за диалог

158

ДДРОнег

преди 1 година

На всички стана ясно, че чалгаринът действа по заповед от масква !!!___Ето как винаги рашките са ни се месели в управлението на нашата България, та и до днес !!!___Винаги ще има предатели и последният русУфил ще умре в България...

157

И вие

преди 1 година

приключихте ;-) Жалко но факт - няма да влезете с цирка вече в парламента - ще е още по-скучно.

156

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС познаха, че правителството ще падне. Септември месец избори така предрекоха.

155

бг

преди 1 година

Който се докосне до депесето се превръща в политически труп.

154

Спасов

преди 1 година

Този простоват селянин е време да се връща на село

153

Анонимен

преди 1 година

Не знам ама тея двете партийки за няма и година ни направиха посмешището на Европа! Сега едните бягат ощипани заради националните предателства на Кирча и Кокорча и затва, че бюджета бил източен?! Да се чуди човек да се смее ли ама май за плач е работата! "Благодаря" на всички гласували за тези клоуни! Супер сте! На вашата съвест е всичко ставащо и което тепърва ни чака, а то хич не е добро! Киро утре ще се фръцне за Канада, а всички ние оставеме в блатото!

152

Валентин

преди 1 година

По бързо да се връща Бойко,да управя държавата!