27

Анонимен

преди 2 години

Ние едно самолетче не можем да фанем на радарите, но че разбием на пух и прах авиацията на Путин. Ей сега. Елати ни вижти.

26

Толерастията:

преди 2 години

ВВС на Унгария,Румъния и САЩ са го изгледали,а той им е махал за сбогом.У нас-ВВС били задействани?Кои по точно-ПВО или ВВС?И какво са направили?Едно самолетче е разказало играта на претендиращите за контрол на въздушното пространство.А в него би могло да има ядрена бомба,химически оръжия,товар от наркотици,търсени престъпници.И какво са направили многото ВВС и ПВО?Нищо. Като горски с оръжие,залавящ шведи с отсечени дърва,които го набиват и му го вземат,защото ако гръмне,НПО го съдят.

25

АнонимеН

преди 2 години

ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ: БЪЛГАРИЯ БИЛА ЗАБРАНИЛА НА НАТО ДА СЕ НАМЕСВА В ПОДОБНИ СИТУАЦИИ И ТЯ ВЗИМАЛА РЕШЕНИЯТА ЗА ПОДОБНИ СИТУАЦИИ КАТО МОЖЕЛА ДА ПОИСКА ПОМОЩ ОТ НАТО!

24

Анонимен

преди 2 години

И в Колумбия така правят - самолетчета без план, със спрян танспондер и достаят някъде пратката. Ама там не ги бавят такива - направо свалят.

23

11

преди 2 години

Кво е донесъл ли? Ясно е, че е донесъл 100 кила маймунска треска, а отгоре е пръскал със заешка клецня.

22

АнонимеН

преди 2 години

В ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ НА НАТО САМОЛЕТЧЕТО БИЛО СЛЕДЕНО , ЧЕ И ПОВЕЧЕ! НО В БЪЛГАРИЯ РАЗГРАДЕНИЯ ДВОР СИ ПРАВИЛО КАКВОТО СИ ИСКА КЪДЕТО СИ ИСКА БЕЗ НИКАКВО СЛЕДЕНЕ И ВЪЗДУШЕН КОНТРОЛ!

21

анонимен

преди 2 години

А нарушителя как е летял в лошо време, как е намерил място за приземяване.Бил е извънземен факир,щом ние не можем

20

Таралеж Накълбо

преди 2 години

Ако е попаднал в нивата на Гошо Сесовеца вече е цунал мотиката.

19

Анонимен

преди 2 години

Кажете ми, че е кацнал до АЕЦ- а , и да се метна от покрива. Бах това въздушно пространство, Бах тоя ескорт с изтребители из три държави.Накрая кацнал защото горивото свършили сигурно, не за друго

18

УОЛТ ДИСНИ

преди 2 години

Браво, намерихте къде е кацнал. А ще намерите ли и какво е донесъл. Или тепърва ще се вксинираме срещу това.

17

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е, че ни пазят могъщите F35 на Бай Дън-чо. Обаче вчера е имало шанс да поръми малко дъждец и те не посмели да излетят. Иначе са щели да му покажат колко са могъщи!

16

Влади

преди 2 години

Малките самолетчета трудно се хващат. Навремето Матиас Руст с една Чесна прелетя половин Русия и кацна в Москва на моста до Червения площад, напук на цялата могъща ПВО отбрана на СССР. Много генерали изгоряха тогава..

15

11

преди 2 години

Споко, мястото на кацане е в нивата на Коиловци, а пилотът и спътникът му вече са си изяли боя.

14

Съпровод

преди 2 години

В Унгария е засечен и съпровождан от унгарски изтребители, В Румъния е засечен и съпровождан от румънски и американски изтребители. И сега ... в България се търси къде е кацнал .... майка ви ... нямам думи

13

Анонимен

преди 2 години

Ами защо неса го съпрпводили нашите С-300? За какво са те? Или ние вече нямаме такива? За какво ни е армията като дреме и не се мръдва даже при нарушение на границите ни? Или в отговор са замярали нарушителя със снимки на "нашите" F16???

12

АнонимеН

преди 2 години

СЛЕД КАТО ОТ ЛЕТИЩЕТО ИМ КАЗАЛИ КЪДЕ Е КАЦНАЛ! ПЪЛЕН РЕЗИЛ СМЕ! НИТО СА ГО ПРИХВАЩАЛИ НИТО СА ГО СЛЕДИЛИ!

11

Сложна обстановка

преди 2 години

"сложни хидро-метеорологични условия" - направо беше страшно, даже имаше леки облаци и вероятност да превали и малко дъжд. Юнаци - при такива условия все пак да се задействат и да разберат къде е кацнал. Можеше и в Козлодуй да кацне ... или да падне ... или да хвърли нещо. Можеше и над парламента, за съжаление не бил този вариант.

10

zeus

преди 2 години

Много яко, докато го локализират наркотика вече е не само разтоварен, ами и пласиран :)

9

Анонимен

преди 2 години

Мда толкоз струва кравешката пеленгационна система. Един *** китюк с перйи не могат да видят къде каца. Явно сустемата е визуално набкмдение и с наплюнчен пръст. Нативски стандарт. :)))) А се смяха на съвецката допотопна техника преди полвин век.

8

Иванчо

преди 2 години

Като в оня дърт виц: "Голям тташак другарко Иванова, ама наистина голям тташак".